PRIN PLASAMENT PRIVAT ACCELERATFP scoate la vânzare 2,47% din OMV Petrom

A.I.
Piaţa de Capital /

FP scoate la vânzare 2,47% din OMV Petrom

Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea (FP), va lansa o ofertă de plasament privat accelerat plecând de la un număr minim de aproximativ 1,4 miliarde de acţiuni OMV Petrom (SNP) deţinute de Fond, echivalentul a 2,47% din producătorul de petrol şi gaze,reiese dintr-un raport de astăzi al Franklin Templeton, publicat pe site-ul operatorului pieţei noastre de capital.

"Procesul de plasament va fi demarat imediat", menţionează Franklin Templeton adăugând că, Citigroup Global Markets Limited şi Wood & Company Financial Services, vor acţiona în calitate de joint bookrunners în cadrul tranzacţiei.

Fondul a fost de acord cu o perioadă de restricţie ("lock-up period") de 180 zile de la data stabilirii preţului tranzacţiei, sub rezerva renunţării cu acordul părţilor care acţionează în calitate de Bookrunner şi cu respectarea anumitor excepţii uzuale.

Rezultatele tranzacţiei vor fi anunţate în cel mai scurt timp după finalizarea procesului de plasament, se arată în raport, adăugându-se că, perioada de timp până la închiderea procesului de plasament, stabilirea preţului şi alocările rămân la libera alegere a Fondului şi a părţilor care acţionează în calitate de Bookrunner.

În septembrie 2017, FP a vândut, printr-o ofertă de plasament privat accelerat, un număr de 1,454 miliarde de acţiuni, respectiv 2,56% din companie, la un preţ de 0,275 lei/titlu.

În prezent, Fondul Proprietate deţine 9,99% din OMV Petrom.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. PAI CE , STIU ALTCEVA ??? DOAR SA VANDA , SA VANDA , SI IAR SA VANDA !!! DA-LE PE CAT LE-OI DA , NUMAI SA SCAPI DE ELE !!! DE ACTIUNILE COTATE , SINGURELE CARE CONTEAZA IN PORTOFOLIUL ACESTUI FOND , ATAT DE CHINUIT DE ACESTI MAGNATI , VENITI AICI PARCA DE NICAIEREA !!! APROPO , A-TI AUZIT NOUTATEA ??? PE ASCUNS , SI CU MARE FEREALA , AU VANDUT , CU CAT AU VANDUT , SI TOATE ACTIUNILE BRD , CARE MAI ERAU IN BILANTUL SOCIETATII !!! SA TOT AI ADMINISTRATORI DIN ASTIA !!! SI TOTUL IN BENEFICIUL MARILOR RECHINI STRAINI !!! SA TOT FACI AFACERI , IN ROMANIA !!! A FOST MAI DEMULT , PE FOSTUL POST DE TELEVIZIUNE ''''''' MONEY CHANNEL '''''', O EMISIUNE CU MARELE BOGDAN BALTAZAR , PE ATUNCI UNUL DIN ADMINISTRATORII ACESTEI BANCI ROMANESTI , CARE A SPUS O VORBA , SI UN ADEVAR DE AUR , DESPRE ACEASTA BANCA : TINETI MINTE CE VA SPUN EU ACUM !!! SA NU UITATI : ACTIUNILE BRD , NU SA VAND , PENTRU CA , IN VIITOR , VOR VALORA CAT GREUTATEA LOR , IN AUR !!! SE PASTREAZA DIN NEAM , IN NEAM !!! ATUNCI , ACTIUNEA BRD , VALORA 1 . 50 - 1 . 75 DE BANI , BUCATA !!! TINETI MINTE ??? LA UN MOMENT DAT , VALORA 30 . 10 LEI , BUCATA !!! A VENIT CADEREA DIN SUA , INTRE ANII 2008 - 2009 , IN CARE ACTIUNEA BRD , AJUNSESE LA 3 . 73 LEI , BUCATA !!! A RELUAT APOI CRESTEREA , CA PASAREA PHOENIX , SI A DEPASIT 15 - 16 LEI , BUCATA !!! CINE A STIUT SA LE CUMPERE LA COTITURA , S-A UMPLUT DE BANI !!! A CASTIGAT MILIOANE , NUMAI DIN PRETUL ACTIUNII !!! IN MOMENTUL DE FATA , LA PRETUL DE 12 .78 LEI , BUCATA , EU AM UN CASTIG DE 880 . 8 % , FATA DE ATUNCI CAND LE-AM CUMPARAT !!! SI FARA DIVIDENDE , BINENTELES !!! NU AM VANDUT NICI UNA , NICIODATA , SI NICI NU AM DE GAND , SA VAND VREUNA !!! BOGBAN BALTAZAR , PRIN VIZIUNILE LUI , SI PRIN INTELEPCIUNEA LUI , NU ERA OM DE ROMANIA !!! ACUM CRED CA , SE RASUCESTE IN MORMANT , VAZAND CE SE INTAMPLA IN TARA ASTA !!!

    Mai stie cineva ce se mai întîmpla cu acțiunile salariaților foștii si actuali ai OMV Petrom ??

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro