Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”

Procesul lui Donald Trump a început

A.I.G.
Internaţional /

Procesul lui Donald Trump a început

Senatul a deschis în mod solemn, procesul destituirii lui Donald Trump. Al treilea preşedinte din istoria Statelor Unite care se confruntă cu o asemenea lovitură, relatează AFP.

"Este o mascaradă, este o ruşine", a tunat miliardarul republican, afiţându-şi însă optimismul cu privire la o încheiere rapidă a acestui episod care-i pătează campania în vederea realegerii.

"Asta trebuie să meargă foarte repede", şi-a exprimat el speranţa, mizând ca majoritatea republicană în Senat să-l achite fără dezbateri îndelungate.

Procesul său, care împarte atât clasa politică, cât şi ţara, a început joi, în momentul în care cei şapte aleşi democraţi din Camera Reprezentanţilor s-au prezentat în Senat pentru a citi actul inculpării, adoptat la 18 decembrie de către Camera inferioară a Congresului.

"Donald John Trump, preşedintele Statelor Unite, a fost inculpat de crime şi delicte grave", a anunţat Adam Schiff, care conduce această echipă însărcinată cu rolul procurorului.

El "a acţionat în mod contrar încrederii într-un preşedinte şi în mod subversiv pentru comportamentul Guvernului", a continuat alesul pe un ton grav, impregnat de emoţie. Potrivit unui senator democrat, "frisoane" au cuprins atunci asistenţa.

După o pauză, congresmenii au revenit în hemiciclu pentru a depune jurământul în faţa preşedintelui Curţii Supreme a Statelor Unite John Roberts, însărcinat de Constituţie să prezideze procesul.

Ei au jurat în mod colectiv să facă dreptate "în mod imparţial, în conformitate cu Constituţia şi legile", în faţa magistratului de cel mai înalt rang din State Unite care, purtând o togă neagră, a spus jurământul cu mâna pe Biblie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

22 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8730
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1185
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5396
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3917
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.9661

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie