Abonament gratuit

PSD, moţiune simplă împotriva ministrului Agriculturii, Achim Irimescu

Ziarul BURSA #Politică /

Social-democraţii vor depune o moţiune simplă împotriva ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, liderul PSD, Liviu Dragnea, spunând că parlamentarii PSD erau pregătiţi să depună un astfel de document şi împotriva ministrului Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, dar acesta a demisionat între timp.

"Ieri (duminică - n.r.) am decis, împreună cu colegii mei să depunem azi două moţiuni simple. Probabil că vom depune doar una, pentru că una era pe Sănătate. Am înţeles că au aflat de aseară şi probabil că s-au speriat. O altă moţiune e pe agricultură", a declarat Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

El a mai spus că a semnat primul moţiunea împotriva ministrului Agriculturii, Achim Irimescu.

"O s-o depunem azi în plen. Până când se va dezbate şi vota, are timp actualul ministru să plece, să nu mai ajungă la această moţiune simplă", a afirmat liderul PSD.

Totodată, Liviu Dragnea a precizat că a discutat cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, despre oportunitatea depunerii unei moţiuni de cenzură.

"Încă evaluăm ce şanse reale ar fi ca o moţiune de cenzură odată adoptată să dea naştere unui guvern politic, responsabil. Deocamdată şansele sunt foarte mici, pentru că ajungem la domnul Iohannis, care poate veni tot cu domnul Cioloş, poate veni cu vărul dlui Cioloş, cu Dan Mihalache sau cu tot felul de nume de astea şi intrăm într-o instabilitate'', a susţinut Dragnea.

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie