Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Raiffeisen Bank dă startul plăţilor prin Garmin Pay

I.M.
Bănci-Asigurări /

Raiffeisen Bank dă startul plăţilor prin Garmin Pay

Raiffeisen Bank lansează Garmin Pay, o nouă modalitate de plată contactless la POS, inclusiv în rate fără dobândă, pentru clienţii Raiffeisen Bank, utilizatori de ceasuri Garmin, se arată într-un comunicat remis redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, ceasurile Garmin sunt cel mai des folosite pentru măsurarea performanţei sportive. Astfel, Garmin Pay este o opţiune simplă de platăă mai ales pentru cei în mişcare.

Steven van Groningen, Presedinte şi CEO Raiffeisen Bank, a declarat: "Ca susţinători ai Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, ai Maratonului Via Maria Theresia, dar şi a altor evenimente care încurajează sportul ca stil de viaţă sănătos, ne-am dorit să le oferim sportivilor posibilitatea de a face plăţi simple, chiar în timpul antrenamentelor, cu ajutorul accesoriilor ce fac deja parte din echipamentul lor. Utilizatorii de Garmin iubesc mişcarea, la fel ca noi, şi mă bucur că putem să le oferim Garmin Pay, o soluţie de plată care le va face viaţa mai simplă."

Garmin Pay completează universul de plăţi digitale oferite clienţilor Raiffeisen Bank în 2019, alături de aplicaţiile de plată cu telefonul: RaiPay, pentru sistemul de operare Android, şi Apple Pay, pentru iOS.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS