Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

RATB caută furnizori de gaze şi electricitate

A.G.
Ziarul BURSA #Companii #Energie /

RATB caută furnizori de gaze şi electricitate

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) vrea să achiziţioneze gaze naturale în valoare de peste 6 milioane de lei şi energie electrică de circa 35 milioane de lei, fără TVA, potrivit unor anunţuri de intenţie postate vineri în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Contractul pentru achiziţia de gaze naturale pentru unităţile RATB este estimat la 6.029.920 lei, fără TVA, iar cel aferent achiziţiei de energie electrică pentru tracţiune RATB şi energie electrică pentru sedii RATB în perioada 1 iulie 2015 - 30 iunie 2016 are valoarea estimată la 34.747.000, fără TVA.

Potrivit Agerpres, cantitatea estimată de gaze naturale este de 43.622 MWh pentru o perioadă de un an. De asemenea, în anunţ se precizează că, urmare a condiţiilor specifice din piaţa de gaze naturale, se pot organiza două proceduri de achiziţie, pentru câte 6 luni fiecare. Plata se va face din surse proprii ale RATB, cu ordin de plată în termen de 60 zile.

În cazul contractului privind furnizarea de energie, cantitatea estimată pentru Lot 1 - tracţiune electrică RATB este de 88.000 MWh, iar pentru Lot 2 - unităţi RATB de 8.845 MWh. Data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare este 2 februarie 2015.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie