Conferinţa BURSA “Energia în priză”Conferinţa BURSA “Energia în priză”

Renault a prezentat ultimele modificări aduse SUV-ului Koleos

D.I.
Companii #Auto /

Renault a prezentat ultimele modificări aduse SUV-ului Koleos

Grupul francez Renault a prezentat, joi, ultimele modificări aduse SUV-ului Koleos, la doi ani de la lansarea pe piaţa europeană. Modelul modificat va fi lansat în România în a doua parte a anului.

La doi ani de la introducerea pe piaţa europeană, Koleos are un design schimbat la exterior şi modificări în interior. În partea din faţă, SUV-ul are o grila de radiator uşor mai pronunţată şi o nouă linie cromată de-a lungul întregii lungimi a barei de protecţie şi în zona farurilor de ceaţă. În partea inferioară, scutul de protecţie este redimensionat, subliniind design-ul modelului.

Partea din spate a fost refăcută şi prezintă un scut de protecţie mai înalt şi un element cromat transversal, păstrând linia cu partea frontală. A treia lumină de frână a fost prelungită. Maşina are noi jante din aliaj "Taika" de 18 inch cu finisaj gri diamantat şi cele de 19-inch "Kavea" cu finisaj diamantat negru. O nouă culoare de caroseriei, Red Vintage, este, de asemenea, disponibilă.

SUV-ul de segment D îşi păstrează trăsăturile distinctive, cum ar fi linia cromată care se prelungeşte orizontal pe toată lungimea aripii, extinzând vizual capota şi aripile, şi semnătura luminoasă în forma literei C, tipică identităţii Renault.

Pentru aceasta, versiunea de top oferă elemente de design specifice: roţi diamantate de 19 inch, semnătura "Initiale Paris" pe grila faţă şi pe capacele roţilor din faţă şi culoarea metalizată exclusivă "Amethyst Black". Interiorul are inserţii cromate pe volan, schimbătorul de viteze şi aeratoarele.

Koleos adoptă o nouă generaţie de motoare Blue dCi Renault care beneficiază de cele mai recente tehnologii de control al poluării şi inclusiv de un sistem de reducere catalitică selectivă (RCS), considerat ca fiind cel mai eficient pentru tratarea ulterioară a oxizilor de azot (NOx). Fabricate la fabrica Cleon din Franţa, aceste motoare oferă două versiuni de putere.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS