REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 06.11.2015

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei /

FINANCIAL TIMES

Autorităţile din New York anchetează ExxonMobil

Grupul ExxonMobil este investigat de statul New York pentru o posibilă înşelare a investitorilor şi publicului cu privire la riscurile schimbării climei şi a modului în care ar putea influenţa această evoluţie compania petrolieră americană.

Sanofi ia în calcul ieşirea din sectorul veterinar

Sanofi ia în considerare înstrăinarea sau desprinderea operaţiunilor sale veterinare, respectiv a celor din domeniul medicamentelor generice din Europa, ca parte a unei revizuiri strategice a celei mai mari companii franceze după capitalizarea de piaţă.

SEC acuză un trader de fraudă pe Twitter

Autorităţile de reglementare din SUA au lansat acuzaţii de fraudă împotriva un trader scoţian care s-a folosit de reţeaua de socializare Twitter ca să genereze fluctuaţii de preţ ale acţiunilor a două companii, urmărind să profite din aceste mişcări.

WALL STREET JOURNAL

Băncile străine plătesc pentru depozitele din SUA

Băncile străine plătesc pentru depozitele din SUA, situaţie pe care mai mulţi creditori încearcă să o evite.

Mizuho Bank Ltd., Mitsubishi UFJ Financial Group, BNP Paribas SA şi Banco Bilbao Vizcaya Argentaria SA se numără printre băncile europene şi nipone care supralicitează la rivalii din SUA pentru depozite mari corporate în ţară.

Boeing, la un acord amiabil cu Justiţia din SUA

Producătorul american de avioane Boeing Co. a decis să plătească 57 de milioane de dolari ca să încheie un proces în care este acuzat că a oferit opţiuni riscante de investiţii în cadrul unui plan de pensii.

Profitul News Corp., susţinut de beneficii fiscale

News Corp. şi-a majorat profitul net în trimestrul încheiat în septembrie datorită unui beneficiu din taxe, generat de vânzarea diviziei sale din sectorul educaţiei digitale.

Profitul din operaţiunile continue ale companiei de media a ajuns la 143 de milioane de dolari, de la 109 milioane de dolari.

REUTERS

Lufthansa aşteaptă anulări masive ale zborurilor scurte

Compania aeriană germană Lufthansa aşteaptă să anuleze, în această după-amiază şi seară, cele mai multe dintre zborurile sale pe distanţe scurte, din cauza unei greve a însoţitorilor de zbor.

AIB va înapoia ajutorul de stat înainte de IPO

Irlanda va primi aproape 4 miliarde de euro de la Allied Irish Banks (AIB), pe termen scurt, înaintea unei potenţiale oferte publice iniţiale programate pentru anul viitor, spune ministrul finanţelor Michael Noonan.

AstraZeneca preia ZS Pharma pe 2,7 miliarde dolari

Compania farmaceutică britanică AstraZeneca Plc a decis să cumpere ZS Pharma, plătind un total de 2,7 miliarde dolari pentru tehnologia acesteia, menită să dezvolte tratamente noi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS