Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Revoltător, teste de sarcină fără acordul sportivelor

Ziarul BURSA #Sport /

Lumea sportului este târâtă constant în tot felul de scandaluri greu de înţeles. Asociaţia franceză a handbalistelor şi handbaliştilor profesionişti (AJPH) a anunţat că teste de hormoni de sarcină au fost efectuate fără consimţământul jucătoarelor unui club din liga profesionistă franceză: "Analize ale nivelului hormonilor Beta hCG pentru descoperirea sarcinilor ar fi fost prescrise de medic fără consimţământul jucătoarelor. După ce a intrat în posesia reţetelor care atestă aceste analize, AJPH a trimis o scrisoare clubului şi medicului şi a informat instanţele şi partenerii sociali. Acest tip de control este totalmente ilegal, încalcă viaţa privată a jucătoarelor şi aduce o gravă atingere intimităţii lor". Contactată de AFP, Liga Feminină de Handbal (LFH) a indicat că a luat legătura cu clubul în cauză şi aşteaptă explicaţii.

Conform France TV Sport, ar fi vorba de gruparea Nantes Atlantique Handball, locul 3 în prima ligă, condus de Arnaud Ponroy. La acestă formaţie joacă Alexandrina Barbosa, care a evoluat la Rulmentul Braşov şi Oltchim Râmnicu Vâlcea, şi Camille Ayglon, care a fost la CSM Bucureşti.

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie