România urcă pe podium prin Murfatlar la Mondialul Vinurilor de la Paris 2008

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 11 martie 2008

Murfatlar a urcat România pe podiumul mondialului de vinuri de la Paris, Vinalies Internationales, prin câştigarea a două medalii, una de aur şi una de argint. Vinalies Internationales este unul dintre cele mai importante concursuri internaţionale de vinuri care se organizează anual în Franţa sub auspiciile Uniunii Internaţionale a Oenologilor şi ale Federaţiei Mondiale a Concursurilor Internaţionale de Vinuri şi Băuturi Alcoolice.

Singurul şi unicul vin licoros din România, Lacrima lui Ovidiu de 12 ani, a fost apreciat de către exigentul juriu cu cel mai mare punctaj la categoria vinurilor licoroase, primind medalia de aur.

< A primi medalia de aur pentru Lacrima lui Ovidiu, este o încântare pentru Murfatlar, mai ales că în competiţie ne-am luptat cu ţări unde vinul licoros are o tradiţie mult mai îndelungată. Totuşi, am demonstrat prin crearea acestui deja faimos vin licoros, că la Murfatlar totul e posibil când ai struguri şi oameni ca ai noştri > a declarat Cosmin Popescu, administrator Murfatlar România.

Lacrima lui Ovidiu 12 a câştigat de-a lungul timpului alte două medalii de aur, una la mondialul vinurilor de la Bruxelles, iar cea de-a doua la concursul < Vino Ljubljana >.

Medalia de argint a fost câştigată de tânărul vin Conu" Alecu Muscat Ottonel din producţia anului 2007. Murfatlar a anunţat încă de la sfârşitul culesului ca anul 2007 va fi un an extraordinar. Această medalie este prima pe care un vin din producţia anului 2007 îl primeşte şi credem că distincţiile nu se vor opri aici.

Murfatlar România răspunde ca în fiecare an provocării de a participa în competiţie cu cele mai bune vinuri din intreaga lume, numai în 2007 câştigând 11 medalii la concursurile internaţionale de vin. Concursul Muscats-Du-Monde, Muscat Ottonel Zestrea medalie de aur, Concursul Mondial de la Bruxelles, 3Hectare Chardonnay medalie de argint, Chardonnay Du Monde, Ferma Nouă Chardonnay, medalie de bronz, Chişinău Wines&Spirits Contest, argint şi bronz, Concursul Citadellesduvin cu 6 trofee de excelenţă, sunt doar câteva dintre medaliile acordate vinului Murfatlar. Până în acest moment Murfatlar a reuşit să reunească într-un portofoliu impresionant peste 170 de medalii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9207
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6726
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9903
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7178
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.7555

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro