Safetech Innovations a semnat un contract de 4,7 milioane de lei

A.I.
Piaţa de Capital / 23 februarie

Safetech Innovations a semnat un contract de 4,7 milioane de lei

Safetech Innovations (SAFE) a semnat un contract în valoare de 4,68 milioane de lei, fără TVA, pentru furnizare servicii abonament de întreţinere, reparaţii şi asigurarea securităţii sistemului informatic, a anunţat astăzi compania printr-un raport remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Durata contractului, care este un acord cadru fără obligativitatea de a atinge valoarea totală, este de trei ani, iar identitatea clientului nu a fost dezvăluită de Safetech datorită clauzei de confidenţialitate.

Astăzi, acţiunile SAFE au urcat cu 5,06%, la 33,2 lei, ceea ce oferă furnizorului de servicii de securitate cibernetică o capitalizare de 103,75 milioane de lei.

Safetech Innovations s-a listat în piaţa AeRO la finele lunii ianuarie a acestui an, după ce anterior compania derulase un plasament privat care s-a încheiat la 4 lei/titlu.

Pentru prima jumătate a lui 2020, cifra de afaceri a companiei a fost de 5,3 milioane lei, cu 60,7% peste cea din aceeaşi perioadă a anului anterior, în timp ce profitul net s-a ridicat la 0,45 milioane lei, cu 61,5% mai mare decât cel din primele şase luni ale lui 2019. Pentru întregul an 2020 conducerea SAFE estimează venituri de 15,6 milioane lei şi un profit net de două milioane lei. Emitentul îşi va prezenta rezultatele financiare preliminare pentru anul trecut în data de 1 martie.

Safetech Innovations a fost înfiinţată în 2011, fiind singura companie dedicată exclusiv securităţii informaţiei din piaţa de profil din ţara noastră, oferind atât servicii în domeniul securităţii, cât şi pentru implementarea soluţiilor de securitate cibernetică.

Victor Gânsac şi Paul Rusu deţin fiecare câte un pachet de 40% din acţiunile Safetech.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Confidential ....vorbe fratilor... cine e clientul.... pai unul mare dar e secret ...ma lasi , la bursa transparenta e vitala oriunde pe glob , mai bine taceati mai safe si nu stiam nimic, asa nu va mai cred ,sunteti un safeinvest 2 .paaaa

    1. Daca e adevarat, oau e GROZAV !!! Pai un client pe 3 ani e aur curat in criza asta si zic jos palaria!!! DAR DACA E DOAR un ZVON, oh vai si ioi ,caci in SUA te-ar mananca arestul pt. manipularea pietei si cei de la SEC NU IARTA PE NIMENI ,dar la noi merge si asa off....

      Cum sa investesti intr-o companie in care sunt 2 actionari majoritari cu 80% in total? Iar cifra de afaceri e la nivel de butic cu vad comercial. Ceva e putred cu companiile astea la bursa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Super protecție cyber pentru echipamente de business
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

26 Feb. 2021
Euro (EUR)Euro4.8745
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0209
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4406
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5894
Gram de aur (XAU)Gram de aur228.2335

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro