Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Schimbare de proprietar în IndyCar

Ziarul BURSA #Companii #Auto /

Cursele automobilistice sunt în plină transformare, unele la nivel de reguli, altele în ceea ce priveşte patronii. Proprietarii Campionatului nord-american de automobilism IndyCar şi ai circuitului oval de la Indianapolis, pe care se dispută celebra cursă de 500 mile, au ajuns la un acord pentru cedarea tuturor activităţilor lor societăţii Penske.

"Suntem încântaţi să-i predăm ştafeta lui Roger Penske şi companiei sale, care vor fi al patrulea proprietar al legendarului oval", a afirmat Tony George, preşedintele companiei Hulman&Co, proprietara Indianapolis Motor Speedway din 1945. "Nu există altcineva mai capabil decât Roger şi societatea sa pentru a conduce pe viitor campionatul IndyCar şi Indianapolis Motor Speedway", a adăugat Tony George. Acordul urmează să fie supus aprobării autorităţilor guvernamentale şi să îndeplinească o serie de condiţii. Deşi nu au fost avansate cifre, afacerea reprezintă o mare lovitură pentru fos-tul pilot Roger Penske, care deţine cea mai bună echipă din istorie, cu 18 victorii în Cursa de 500 mile, ultima dintre ele obţinută în mai de francezul Simon Pagenaud. În luna septembrie, americanul Josef Newgarden a cucerit titlul de campion al IndyCar, al 15-lea din istoria echipei Penske.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS