Senatoarea Nicoleta Pauliuc este noua preşedintă a Organizaţiei de Femei a PNL

D.T.
Politică / 1 aprilie

Senatoarea Nicoleta Pauliuc este noua preşedintă a Organizaţiei de Femei a PNL

Senatoarea Nicoleta Pauliuc este noua preşedintă a Organizaţiei de Femei a PNL, aceasta primind 837 de voruri la Congresul OFL de ieri seară, informează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor PNL, votul de la Congresul Organizaţiei Femeilor Liberale s-a încheiat, iar în urma numărătorii, dintr-un total de 1.221 de voturi exprimate, rezultatele sunt: Nicoleta Pauliuc - 837 de voturi, Cristina Trailă - 338.

Astfel, Nicoleta Paulic este noua preşedintă a OFL.

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a afirmat, la Congres, că este convinsă că Organizaţia de Femei a Partidului Naţional Liberal poate avea "un rol extraordinar în următorii ani: pentru modernizarea României, pentru emanciparea femeii în această ţară şi pentru victoria PNL în alegerile din 2024". "Femeile liberale au cunoştinţele, determinarea şi disponibilitatea de a lupta pentru România şi pentru PNL, cu suflet, în prima linie a viitoarelor bătălii electorale", a subliniat ea.

Ea a explicat motivele pentru candidatura sa pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale: "Crezul meu este acela că în politică, devii credibil şi puternic când pui suflet. Când discursul şi acţiunile tale sunt autentice, când vorbeşti şi faci lucruri pe care le înţelegi şi le simţi. Asta am simţit eu când am vorbit în public de experienţa pe care am avut-o ca bolnav şi, apoi, de supravieţuitor de cancer. Oamenii s-au regăsit în experienţa mea, mi s-au alăturat şi mi-au dat putere să schimb în bine lucrurile pentru ei. Asta am simţit când am venit în Parlament cu legi pentru viaţă care au fost votate în unanimitate".

"Candidez, de asemenea, la preşedinţia OFL ca să promovăm mai mult femeile, ca să transformăm împreună potenţialul feminin liberal în realitate politică liberală. Eu candidez astăzi pentru ca un număr cât mai mare dintre voi să poată candida mâine la Parlament, la primării, la consilii locale şi judeţene. Candidez pentru ca, din această sală, să avem mai multe femei secretar de stat şi da, domnule secretar general al partidului, cât mai multe femei ministru", a adăugat Pauliuc, potrivit sursei.

Ea a menţionat că printre obiectivele programului său, intitulat "Pentru România, cu suflet", se află transformarea OFL "într-un hub de resurse umane profesioniste pentru partid".

"Îmi doresc corecta reprezentare a doamnelor din PNL în structurile de conducere centrale şi locale ale partidului. Nu de dragul unei discriminări pozitive de gen, ci pentru că liberalismul românesc are nevoie de noi, femeile liberale, de o voce mai caldă şi mai bine orientată către nevoile sociale cu care se confruntă România. Trebuie să avem strategii de comunicare personalizate pe grupuri ţintă, inclusiv pentru femei, şi trebuie să avem în poziţii cheie femei care să transmită empatie şi să le dea românilor speranţă. Dragi colegi, nu venim să vă luăm locurile. Dacă la o masă stau 4 bărbaţi, aducem noi o masă de 10. Zece minţi luminate găsesc soluţii mai bune la problemele puse pe masă", a mai afirmat Pauliuc.

Potrivit acesteia, OFL trebuie să fie "un generator de politici publice" aplicabile domeniilor sociale, iar direcţiile de interes sunt familia, siguranţa cetăţeanului, dependenţa de droguri şi de social media, egalitatea de şanse, educaţia şi sănătatea.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9633
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6099
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7790
Gram de aur (XAU)Gram de aur293.6078

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro