Abonament gratuit
Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

SIF Moldova vrea să-şi schimbe denumirea în Evergent Investments

A.I.
Piaţa de Capital /

SIF Moldova vrea să-şi schimbe denumirea în Evergent Investments

Acţionarii SIF Moldova (SIF2) sunt convocaţi, la data de 30 octombrie, pentru a aproba schimbarea denumirii din Societatea de Investitii Financiare Moldova în Evergent Investments, se arată într-un raport al SIF2 publicat, astăzi, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

În convocator, societatea informează acţionarii şi asupra noului logo - marcă a societatii şi a noului slogan, "Drive for performance".

Societatea menţionează: "Logo-ul a fost creat sub inspiraţia conceptului de forţă a oportunităţilor şi face o trimitere directă către simbolul recognoscibil al pieţelor financiare - taurul".

Nu este prima dată când SIF2 încearcă să îşi schimbe denumirea. În primăvara anului 2018, acţionarii societăţii aprobaseră schimbarea denumirii societăţii din SIF Moldova în First Romania Capital Invest, dar demersul s-a împotmolit la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) care a apreciat că, legislaţia aplicabilă atunci nu permitea acestă modificare.

Claudiu Doroş, director general al SIF Moldova ne-a declarat, în cadrul unui interviu din ianuarie 2019, că societatea de investiţii fianciare va continua demersurile şi în contextul apariţiei Legii FIA, care a intrat în vigoare în acest an.

Pe lângă aprobarea schimbării denumirii societăţii, acţionarii SIF2 vor mai avea pe masă, în data de 30 octombrie, aprobarea modificării Actului constitutiv al SIF Moldova, în vederea corelării cu reglementările legale privind organizarea şi funcţionarea societăţii în dubla sa calitate, de Administrator de fonduri de investiţii alternative (AFIA) şi de Fond de investiţii alternative (FIA).

"Societatea este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară în calitate de Administrator de fonduri de investiţii alternative - începând cu anul 2018 şi în prezent se află în proces de autorizare ca Fond de investiţii alternative de tipul societăţilor de investiţii - FIAS, categoria Fond de investiţii alternative destinat investitorilor de retail - FIAIR, cu o politică de investiţii diversificată, închis, autoadministrat, conform prevederilor Legii nr. 243/2019", se arată în convocator.

De asemenea, se va supune la vot aprobarea numirii auditorului financiar al societăţii, pentru perioada cuprinsă între 1 ianuarie 2021 şi 31 decembrie 2022.

A.I.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. sif2 crede ca isi pierde urma si nu-i mai gaseste el dragoi lakis :))

    cine nu are de lucru isi face singur

    Doros,alegerea unui nume românesc îți " pute"?

    Esti la a doua încercare ! Nu te simti bine in pielea ta? 

    Excelenta ideea lui Doros ! Suna bine , se intelege bine , numai ca NeverEver Investments ar reflecta mai bine realitatea ! Succes !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

21 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5487
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3705
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.6485

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie