Sorin Grindeanu: "Se relansează contractul pentru construirea Variantei Ocolitoare Timişoara Sud"

S.B.
Politică / 17 martie

Sorin Grindeanu: "Se relansează contractul pentru construirea Variantei Ocolitoare Timişoara Sud"

MInistrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că va fi relansat contractul pentru construirea Variantei Ocolitoare Timişoara Sud, în contextul în care CNAIR, prin D.R.D.P. Timişoara, a transmis astăzi spre validare în SEAP documentaţia pentru lansarea noii licitaţii pentru finalizarea lucrărilor care au rămas neexecutate în urma rezilierii contractului anterior, informează news.ro.

El a adăugat că durata estimată a contractului pentru finalizarea lucrărilor la Varianta Ocolitoare Timişoara Sud este de 12 luni alocate perioadei de execuţie şi 60 de luni alocate perioadei de garanţie.

"Se relansează contractul pentru construirea Variantei Ocolitoare Timişoara Sud! CNAIR, prin D.R.D.P. Timişoara, a transmis astăzi spre validare în SEAP documentaţia pentru lansarea noii licitaţii pentru finalizarea lucrărilor care au rămas neexecutate în urma rezilierii contractului anterior. Durata estimată a contractului pentru finalizarea lucrărilor la Varianta Ocolitoare Timişoara Sud este de 12 luni alocate perioadei de execuţie şi 60 de luni alocate perioadei de garanţie, care poate varia în funcţie de perioada ofertată de operatorii economici", a scris Sorin Grindeanu, vineri pe Facebook.

Ministrul Transporturilor a mai spus că, după validarea documentaţiei în SEAP, anunţul de atribuire va fi vizibil cu valoarea contractului şi cu data limită de depunere a ofertelor.

"Finanţarea lucrărilor va fi asigurată prin Programul Transport 2021-2027. La data rezilierii contractului anterior cu un constructor italian, progresul fizic al lucrărilor era de 58,26%", a completat Grindeanu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
BURSA
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
aages.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

31 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5463
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9573
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6256
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.4390

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro