Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

S&P pune sub supraveghere ratingul "A-"al Boeing, cu perspectivă negativă

F.F.
Internaţional /

S&P pune sub supraveghere ratingul "A-"al Boeing, cu perspectivă negativă

Agenţia de evaluare financiară S&P Global Ratings a pus joi sub supraveghere ratingul "A-" al Boeing, cu perspectivă negativă, din cauza creşterii costurilor şi a ieşirilor de fonduri provocate de întârzierea recertificării aeronavelor 737 MAX, care sunt consemnate la sol la nivel mondial din martie 2019, transmite Reuters.

S&P anticipează ca raportul dintre fondurile din operaţiuni şi datorii al Boeing să scadă sub 30% în 2020, în urma anunţului din această săptămână al companiei că nu va obţine acordul pentru revenirea în serviciu a aeronavelor 737 MAC înainte de jumătatea anului.

"Acest fapt va însemna o perioadă mai lungă de ieşiri de capital decât anticipam pentru 2020, precum şi o reducere mai mică a datoriilor în a doua jumătate a anului, pentru că Boeing va livra mai puţine avioane", potrivit unui comunicat al S&P Global Ratings.

Agenţia a arătat că ar putea retrograda ratingul Boeing sub nivelul "A-" dacă raportul dintre fonduri şi datorii nu va urca peste 30% în următoarele 12-24 de luni, sau dacă consemnarea 737 MAX va afecta permanent reputaţia Boeing în faţa clienţilor şi autorităţilor de reglementare.

Miercuri, Fitch Ratings a redus la rândul ei perspectiva Boeing de la stabilă la negativă şi a confirmat ratingul companiei la nivelul "A-", menţionând riscurile legate de momentul revenirii în serviciu a 737 MAX.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS