Start pentru tranzacţionarea drepturilor de preferinţă aferente majorării de capital a Norofert

A.I.
Piaţa de Capital / 22 februarie 2021

Start pentru tranzacţionarea drepturilor de preferinţă aferente majorării de capital a Norofert

Drepturile de preferinţă aferente majorării de capital a Norofert (NRF) intră astăzi la tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), iar cei care doresc să cumpere sau să vândă drepturi ce dau posibilitatea subscrierii la operaţiunea majorării capitalului producătorului de inputuri ecologice şi îngrăşăminte organice o pot face până la 5 martie, reiese într-un anunţ al operatorului pieţei noastre de capital.

Norofert a emis 8,02 milioane de drepturi de preferinţă, ce vor fi tranzacţionate prin Sistemul Multilateral al BVB, conform hotărârii acţionarilor companiei din 24 noiembrie 2020. Drepturile au fost emise în vederea majorării capitalului companiei cu 0,22 milioane de lei, prin emiterea a 0,55 milioane de acţiuni noi, oferite spre subscriere la un preţ de 13,1161 lei/titlu, care include valoarea nominală de 0,4 lei/acţiune şi prima de emisiune de 12,7161 lei/acţiune.

Ulterior perioadei de tranzacţionare, deţinătorii de drepturi NRFR01 vor putea subscrie acţiuni noi în cadrul Etapei 1 a majorării, între 12 martie - 11 aprilie 2021. Pentru subscrierea unei acţiuni noi în cadrul operaţiunii de piaţă sunt necesare 14,58898 drepturi de preferinţă NRFR01, conform raportului companiei.

"Dacă la închiderea primei etape vor rămâne acţiuni nesubscrise, acestea vor fi oferite către un număr de maximum 149 de investitori în cadrul unui plasament privat, la un preţ mai mare decât preţul ofertei. Plasamentul privat se va derula în perioada 14 - 27 aprilie 2021, cu posibilitatea închiderii anticipate", se arată mai în comunicatul Norofert.

Goldring este Consultantul Autorizat care a asistat Norofert la întocmirea Prospectului UE aferent majorării capitalului social prin aport în numerar.

Pentru primele nouă luni ale anului trecut, Norofert a raportat venituri consolidate de 20,4 milioane de lei, echivalentul unei creşteri de 258% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi un profit net de 5,3 milioane lei, cu 290% peste cel din ianuarie-septembrie 2019. Mâine, producătorul de inputuri ecologice şi îngrăşăminte organice îşi va publica rezultatele preliminare pentru anul trecut.

Faţă de ultimul preţ de tranzacţionare al acţiunilor NRF de săptămâna trecută, de 26,7 lei, valoarea de piaţă a companiei se situează la aproape 214,24 milioane de lei.

La finele anului trecut, familia Popescu, reprezentată de Vlad Popescu şi Ileana Popescu, deţinea 57,7% din Norofert, în timp ce Marian-Marius Alexe avea 11,58% din companie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9733
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6060
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3222
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9707
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.2170

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb