Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

SUA:Administraţia Federală pentru Aviaţie investighează problemele de la fabrica Boeing

B.F.
Internaţional /

sursă foto: Twitter

sursă foto: Twitter

Administraţia Federală pentru Aviaţie (FAA) investighează problemele de producţie de la fabrica Boeing unde este produs avionul 737 MAX, semnalate de un fost director care a avertizat că presiunea programului şi oboseala muncitorilor au subminat calitatea şi au mărit riscurile legate de siguranţă, transmite Reuters.

Directorul, Ed Pierson, a făcut o legătură între senzorii pentru unghiul de atac defecţi ai celor două avioane 737 MAX care s-au prăbuşit provocând moartea a 346 de oameni şi ceeace a numit "o situaţie haotică şi alarmantă" din fabrica Boeing care a subminat calitatea şi siguranţa.

În timpul audierii, şeful FAA, Steve Dickson, a confirmat că agenţia nu va aproba reluarea zborurilor avioanelor 737 MAX înainte de sfârşitul anului 2019, citând o serie de paşi care trebuie finalizaţi.

Oficiali federali au declarat în această săptămână că este improbabil ca FAA să aprobe reluarea zborurilor 737 MAX înainte de luna ianuarie, cel mai devreme, cu toate că unii oficiali consideră că acest lucru nu se va întâmpla până cel puţin în februarie.

Boeing a avertizat că o întârziere semnificativă a aprobării ar putea să oblige compania să reducă sau chiar să înjumătăţească producţia avionului, măsură care ar avea repercusiuni de-a lungul lanţului global de aprovizionare.

Parlamentarii l-au întrebat pe Dickson despre o analiză internă a FAA realizată după prima prăbuşire a unui avion al companiei Lion Air, de anul trecut, care a sugerat existenţa unor riscuri serioase de prăbuşiri de-a lungul vieţii avionului, şi au întrebat de ce raportul nu a dus la măsuri mai agresive.

A doua prăbuşire a unui avion 737 MAX, al companiei Ethiopian Airlines, a avut loc cinci luni mai târziu.

Dickson a mai spus că Boeing ar putea fi amendată pentru că nu a dezvăluit mai devreme problemele avute de avionul 737 MAX.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS