SUPLIMENT EDUCAŢIA - VIRUSUL TRIMIS LA COLŢ / PENTRU FINANŢAREA ANTREPRENORILOR CARE GESTIONEAZĂ O UNITATE DE ÎNVĂŢĂMÂNTBT Mic a lansat, în acest an, Creditul pentru educaţie

Ziarul BURSA #Companii / 26 iulie 2021

În ultima perioadă, băncile s-au axat foarte mult pe educaţia financiară a clienţilor, dar şi a tinerilor, lansând diverse programe în domeniu. În acest an, BT Mic a lansat Creditul pentru educaţie, în vederea susţinerii antreprenorilor care gestionează o şcoală sau o gradiniţă privată şi au nevoie de finanţare. Împrumutul înseamnă acces, în doar câteva zile, la sume de până la 200.000 de lei, cu garanţie europeană, după cum a anunţat instituţia de credit.

Iniţiativa BT Mic face parte din strategia de sustenabilitate a Grupului Financiar Banca Transilvania. Cristina Sindile, Directorul General al BT Mic, subliniază: "Accesul facil la finanţare într-o astfel de perioadă este o necesitate pentru orice business, iar educaţia este printre sectoarele cele mai expuse stresului economic generat de contextul actual. De aceea ne-am dorit să venim cu o soluţie dedicată de finanţare, în această etapă de transformare şi reinventare a învăţământului". Pentru accesarea împrumutului, se poate aplica online, pe site-ul BT Mic, iar creditul este dedicat grădiniţelor şi şcolilor indiferent de forma de organizare - SRL, asociaţie sau fundaţie - care au cu cel puţin trei luni de activitate.

Finanţarea poate avea ca destinaţie orice plan într-o astfel de afacere: platforme online, licenţe, aplicaţii, training-uri pentru angajaţi, evenimente educaţionale, amenajare şi dotări de spaţii, cheltuieli diverse etc. Perioada de finanţare este de maxim şapte ani, iar garanţia este oferită de Fondul European de Investiţii (FEI).

BT Mic este una dintre companiile Grupului Financiar Banca Transilvania, care completează rolul băncii de susţinere a oamenilor întreprinzători. Se adresează firmelor cu cifra de afaceri anuală de până la 1 milion de lei, din toate domeniile de activitate. Până acum, BT Mic a susţinut peste 13.000 de afaceri mici să crească.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6818
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1289
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8284
Gram de aur (XAU)Gram de aur356.8240

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
hipo.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb