Antibiotice Iaşi

Tinerilor voluntari din UK care au avut Covid li se oferă 5.000 de lire sterline pentru a fi expuşi a doua oară la Coronavirus

J.P.
Internaţional / 19 aprilie

Tinerilor voluntari din UK care au avut Covid li se oferă 5.000 de lire sterline pentru a fi expuşi a doua oară la Coronavirus

Tinerii care au avut anterior COVID-19 vor primi 5.000 de lire sterline pentru a fi expuşi deliberat la virus pentru a doua oară - într-un nou studiu efectuat în Marea Britanie care îşi propune să vadă cum reacţionează sistemul lor imunitar, conform G4media.

Studiul "provocării umane" de la Universitatea Oxford speră, de asemenea, să descopere ce doză de Coronavirus este necesară pentru a provoca o re-infectare şi ce poate însemna acest lucru pentru dezvoltarea imunităţii protectoare împotriva bolii.

Persoanele cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani care au fost anterior infectate în mod natural cu COVID vor fi recrutate şi expuse din nou la virus într-un mediu sigur şi controlat.

Participanţii vor fi în carantină timp de 17 zile şi vor fi observaţi de cercetători de la un spital până când nu vor mai fi expuşi riscului de a-i infecta pe alţii, primind o compensaţie de 5000 de lire sterline.

Cercetări recente au sugerat că infecţia anterioară ar putea să nu protejeze pe deplin tinerii în viitor. Un studiu efectuat în SUA care indică faptul că 10% dintre participanţi au ajuns să fie reinfectaţi.

Studiile de provocare umană au jucat un rol cheie în continuarea dezvoltării tratamentelor pentru boli, inclusiv malaria, tuberculoza, tifoida, holera şi gripa.

"Studiile de provocare ne spun lucruri pe care alte studii nu le pot face, deoarece, spre deosebire de infecţia naturală, acestea sunt strict controlate. Când îi reinfectăm pe aceşti participanţi, vom şti exact cum a reacţionat sistemul lor imunitar la prima infecţie COVID, exact când apare cea de-a doua infecţie şi exact cât de mult au primit virusul." a declarat la Sky News profesor Helen McShane, care conduce studiul

"Pe lângă îmbunătăţirea înţelegerii noastre de bază, acest lucru ne poate ajuta să proiectăm teste care să prezică cu exactitate dacă oamenii sunt protejaţi de virus", a adăugat ea.

Controalele regulate efectuate în anul după reinfectare vor ajuta la stabilirea răspunsului imun generat de virus - şi acest lucru ar putea contribui la crearea unor vaccinuri mai eficiente şi la o mai bună înţelegere a duratei imunităţii.

Tulpina originală a COVID-19 de la Wuhan va fi utilizată, deoarece aceasta este cea despre care oamenii de ştiinţă au cele mai multe informaţii, dar ar putea fi inclusă şi o altă variantă.

Studiul va cuprinde două faze. Prima fază, care implică 64 de voluntari sănătoşi, va avea ca scop stabilirea celei mai mici doze de virus care se poate implanta şi începe replicarea. Odată ce dozarea este stabilită, aceasta va fi utilizată pentru infectarea participanţilor la a doua fază a studiului, care se aşteaptă să înceapă în vară.

În februarie 2021 Marea Britanie a devenit prima ţară din lume care a studiile de provocare la oameni, în care voluntarii sunt expuşi în mod deliberat la COVID-19 pentru a avansa cercetarea bolii cauzate de Coronavirus.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Întrebare necesara.!! Ce este mai bine sa fi ,, cobai '' sau sa nu fi deloc ! Aceasta este întrebarea.!!.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

ICT

INFORMATION & COMMUNICATION TECHNOLOGY
Dtlawyers
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Boromir

Curs valutar BNR

10 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9259
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0492
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4955
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7056
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.1391

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro