TRANSILVANIA BROKERCA va fi extins la 5 persoane, Gabriel Login va deveni Directorul General al companiei, iar Dan Niculae va deveni preşedintele Consiliului de Administraţie

Comunicate de presă / 14 mai 2021

În ciuda dificultăţilor fără precedent provocate în ultimul an de pandemia de coronavirus, rezultatele financiare ale TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. au continuat trendul ascendent din anii precedenţi, înregistrând creşteri pe toate planurile, conform unui comunicat remis redacţiei.

În acest sens, pentru a putea răspunde în continuare cât mai bine nevoilor clienţilor şi colaboratorilor săi, managementul TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. a decis modificarea structurii şi componenţei Consiliului de Administraţie.

Astfel, începând cu data de 01.05.2021, Gabriel Login a devenit Directorul General al companiei, în timp ce Dan Niculae a devenit preşedintele Consiliului de Administraţie. De asemenea, numărul membrilor Consiliului de Administraţie a crescut de la 3 la 5 persoane, prin cooptarea a încă 2 membri: Gabriel Login şi Barna Erik.

Rezultatele financiare pe anul 2020 au depăşit semnificativ estimările companiei. Astfel, anul 2020 a adus un profit net de 5,327 milioane de lei, înregistrându-se astfel o majorare de 14,8% faţă de suma 4,639 milioane de lei, raportată la finele anului 2019.

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. şi-a propus o cotă de piaţă de minimum 10% în următorii 2 ani şi o dublare a veniturilor şi marjelor de profit în următorii 3-5 ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

23 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0679
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1569
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6284
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8092

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro