Revista BURSA Construcţiilor

TRANSILVANIA BROKERCA va fi extins la 5 persoane, Gabriel Login va deveni Directorul General al companiei, iar Dan Niculae va deveni preşedintele Consiliului de Administraţie

Comunicate de presă / 14 mai

În ciuda dificultăţilor fără precedent provocate în ultimul an de pandemia de coronavirus, rezultatele financiare ale TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. au continuat trendul ascendent din anii precedenţi, înregistrând creşteri pe toate planurile, conform unui comunicat remis redacţiei.

În acest sens, pentru a putea răspunde în continuare cât mai bine nevoilor clienţilor şi colaboratorilor săi, managementul TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. a decis modificarea structurii şi componenţei Consiliului de Administraţie.

Astfel, începând cu data de 01.05.2021, Gabriel Login a devenit Directorul General al companiei, în timp ce Dan Niculae a devenit preşedintele Consiliului de Administraţie. De asemenea, numărul membrilor Consiliului de Administraţie a crescut de la 3 la 5 persoane, prin cooptarea a încă 2 membri: Gabriel Login şi Barna Erik.

Rezultatele financiare pe anul 2020 au depăşit semnificativ estimările companiei. Astfel, anul 2020 a adus un profit net de 5,327 milioane de lei, înregistrându-se astfel o majorare de 14,8% faţă de suma 4,639 milioane de lei, raportată la finele anului 2019.

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. şi-a propus o cotă de piaţă de minimum 10% în următorii 2 ani şi o dublare a veniturilor şi marjelor de profit în următorii 3-5 ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

17 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9242
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1226
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5075
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7620
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.3938

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
CCIB - Emitere de certificate forta majora
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro