Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Trump îl avertizează pe Biden că nu-şi va reţine loviturile în campanie

M.I.
Internaţional /

Donald Trump

Donald Trump

Donald Trump vrea să poarte o campanie "foarte agresivă" împotriva lui Joe Biden, punându-i la îndoială capacităţile intelectuale şi acuzându-l de corupţie, relatează AFP.

Un reprezentant important al Senatului, fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama - "Sleepy Joe", cum l-a numit miliardarul republican - este de-acum favorit în cursa în vederea obţinerii învestiturii democrate.

Reacţia lui Trump faţă de excelenta seară de "Super Tuesday" a lui Joe Biden a oferit o mostră a încăierării care va urma.

El l-a felicitat pe "Joe" pentru "incredibila revenire", însă a sugerat, aşa cum face de săptămâni, că, în cazul în care ar ajunge la putere, va fi doar o marionetă condusă din culise de către reprezentanţi ai "stângii radicale".

Donald Trump a spus-o pe toate tonurile - el ar prefera să-l vadă pe senatorul din Vermont Bernie Sanders ieşind învingător în alegerile primare democrate.

O înfruntare cu cel care revendică ferm epitetul "socialist" - un termen foarte marcant la stânga în Statele Unite - care s-a dus în Uniunea Sovietică împreună cu soţia sa imediat după ce s-au căsătorit şi care a făcut elogiul regimului cubanez ar fi, consideră el, mult mai uşoară.

"Mă pregătisem să-l înfrunt pe Bernie, eram gata", a explicat el joi seara, subliniind, amuzat, că ar fi agitat cuvântul "comunist" la cea mai mică ocazie.

"Iar apoi a avut loc această poveste nebună", a adăugat el, evocând revenirea lui Joe Biden. "Cred că va fidificil ca el (Sanders) să revină".

Dovada faptului că miliardarul republican l-a văzut mereu - greşit sau pe bună dreptate - pe Joe Biden ca pe o ameninţare mai mare este faptul că a încercat să-l destabilizeze la sfârşitul lui 2019, cerând Ucrainei să ancheteze cu privire la fiul acestuia, Hunter Biden. Acesta din urmă a fost administrator al grupului ucrainean în domeniul gazelor naturale Burisma din perioada în care tatăl său era vicepreşedinte.

Însă un avertizor de integritate s-a amestecat, iar cazul a luat o turnură pe care magnatul în domeniul imobiliar nu a anticipat-o.

Acuzat de faptul că a "solicitat amestecul" Ucrainei în campania în vederea realegerii sale în 2020, Donald Trump s-a ales cu o procedură de destituire. Inculpat de Camera Reprzentanţilor, dominată de democraţi, el a fost achitat de Senat, majoritar republican.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Trump vorbeste de parca pana acum s-a retinut de la ceva!Pe el nici dracu nu-l tine sau retine.Din pacate cred ca va fi reales.Este ca o fatalitate.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  trump sa stie clar ca sanders va fi eliminat

  el va concura cu biden la alegeri 

  restul concurentilor NU CONTEAZA 

  ar fi bine sa il invinga pentru ca de nu o face ... biden se va retrage in ultimul moment lasand candidatura (sau cedand pozitia) d-nei clinton.

  sunt info extrase direct din viitor 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS