Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

TUDOSE, ÎNTREBAT DACĂ SUNT MINIŞTRI CARE S-AU PLÂNS CĂ NU ESTE CALM: "Dacă sunt unii mai sensibili, durează trei secunde să îşi scrie demisia"

A.C.
Politică /

"Dacă sunt unii mai sensibili, durează trei secunde să îşi scrie demisia"

Mihai Tudose a comentat, într-un interviu difuzat astăzi de Antena 3, declaraţiile lui Liviu Dragnea, care a afirmat despre el că nu este calm. Premierul a spus că, dacă "sunt unii mai sensibili", care i s-au plâns liderului PSD că el nu este calm, să plece: "Durează trei secunde să îşi scrie demisia".

Întrebat dacă au fost momente în care a fost nervos cu liderul PSD şi cu miniştrii, premierul Mihai Tudose a răspuns: "Da, dacă a fi foarte ferm şi a urmări cu asiduitate nişte termene înseamnă a fi nervos, vă spun că o să fiu nervos în continuare (..) Eu cred că cine e calm pe anumite zone nu înţelege ce se întâmplă. Dacă vrem să fim calmi că nu avem autostrăzi după 27 de ani de democraţie, le urez succes celor care vor să fie calmi. Eu nu pot să fiu calm. N-avem spitale şi vrem să fim calmi".

De asemenea, întrebat dacă au existat miniştri care i s-au plâns liderului PSD că el nu este calm, premierul a afirmat că, "dacă sunt unii mai sensibili, durează trei secunde să îşi scrie demisia".

El a mai spus că nu ştie ce înţelege Liviu Dragnea prin a fi nervos.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a recomandat premierului Mihai Tudose să fie mai calm. "Eu sunt multumit de activitatea premierului Tudose. Este un tip care nu e foarte calm, sunt oameni care nu sunt foarte calmi. (...) Toţi trebuie să fim mai calmi, când eşti mai calm aduni mai multe în jurul tău, cand eşti nervos, nu aduni", a declarat Liviu Dragnea, joi, la România TV.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Va zic eu cativa ministrii "SENSIBILI": Olguta Vasilescu, Liviu Pop, Bodog, Gratiela Gavrilescu si cam jumatate din guvern; faceti-le vant si aduceti NISTE SPECIALISTI in GUVERN ca sa va ocupati de :"SANATATE, EDUCATIE, INFRASTRUCTURA!" asa cum spuneati d-nule TUDOSE si nu va mai luati dupa OMUL MOSCOVEI= LIVIU DRAGNEA!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Ziarul BURSA

29 ianuarie

Citeşte Ziarul BURSA din 29 ianuarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS