Un ansamblu rezidenţial în valoare de 65 de milioane de euro a intrat în faza de construcţie în Oradea

A.B.
Companii #Construcţii / 31 martie 2021

Un ansamblu rezidenţial în valoare de 65 de milioane de euro a intrat în faza de construcţie în Oradea

Prima Development Group, dezvoltator imobiliar din Oradea, a demarat lucrările la proiectul rezidenţial Arena Residence, conceput a fi cel mai mare şi mai modern ansamblu rezidenţial construit vreodată în Oradea, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

Lucrările au început în luna ianuarie a acestui an şi urmează a fi finalizate în anul 2024, iar nvestiţia totală se ridică la 65 de milioane de euro

Poziţionat într-o zonă-cheie a oraşului, aflată într-un puternic trend de dezvoltare, ansamblul rezidenţial va dispune de 1.226 de apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, cu suprafeţe cuprinse între 40 şi 100 mp, dar şi de apartamente de tip Penthause, proiectate după un concept arhitectural ultra-futurist gândit să integreze simbiotic geometria cubică a structurilor rezidenţiale cu formele fluide inspirate de natură.

Astfel, prin spaţiile vitrate generoase, toate spaţiile de locuit vor beneficia de multă lumină naturală şi de o experienţă vizuală unică asupra cadrului natural în care va fi amplasat complexul.

"Am gândit proiectul Arena ca fiind unul unic, care să satisfacă nu numai exigenţele celor care vor să locuiască într-un spaţiu cu o arhitectură modernă, cu finisaje de ultimă generaţie, în locuinţe sigure şi fiabile, dar mai ales pe ale celor care vor să experimenteze în fiecare zi sentimentul de acasă, de loc căruia îi aparţin şi căruia îi adaugă noi şi noi valenţe", spune Andrei Moanţă, Chief Executive Officer - Prima Development Group

Arena Residence, la doi paşi de cel mai nou Hub Sportiv de 5 stele din Oradea

Locuitorii ansamblului rezidenţial Arena vor fi la câţiva paşi distanţă de noul Hub Sportiv de de 5 stele din Oradea, care va îngloba: un stadion de fotbal cu o capacitate de 13.000 de locuri, care va costa 45 de milioane de euro, o sală polivalentă cu o capacitate de 5000 de locuri, care va găzdui competiţii importante de handbal, baschet, tenis de masă sau volei.

În plus, pe terenul ce aparţine de Sala Polivalentă va exista şi un hotel, prevăzut cu centre SPA de relaxare dotate cu aparatură de ultimă generaţie şi terapii moderne corporale şi faciale, servicii de masaj, saună, înfrumuseţare, dar şi cu parcare subterană.

3.6 hectare de teren, rezervate exclusiv naturii

Aglomeraţia urbană şi lipsa spaţiilor naturale reprezintă două dintre cele mai stringente probleme cu care se confruntă oamenii în secolul XXI, de aceea Prima Development Group şi-a propus să ofere o nouă viziune asupra stilului de viaţă urban, cu un accent puternic pe elemente naturale.

Astfel, din cele 5 hectare de teren alocate pentru construcţia complexului Arena Residence, numai 1.4 hectare vor fi rezervate construcţiei de ansambluri rezidenţiale, urmând ca 3.6 hectare să fie rezervate pentru amenajarea de: spaţii verzi, zone de agrement, alei pietonale şi locuri de joacă pentru copii, piste de biciclete modernizat, dar şi un coridor verde destinat special activităţilor de promenadă, de-a lungul pârâului Peta, aflat în imediata vecinatate.

Mai mult, pentru iubitorii de sport, complexul va dispune şi de o sala de fitness cu o suprafaţă de 1.000 mp, destinată locatarilor. "Toate dezvoltările din ultimii ani au pus Oradea pe harta oraşelor cu o calitate ridicată a vieţii. Astfel, tot mai mulţi locuitori din diverse zone ale ţării aleg să se mute aici, să se bucure de un trai bun într-un oraş frumos, cu clădiri de calitate şi o infrastructură foarte bine pusă la punct", spune Andrei Moanţă, Chief Executive Officer - Prima Development Group.

Arena Residence: locul în care tehnologia întâlneşte natura

Complexul Arena Residence va dispune de staţii de încărcare electrică pentru autovehicule, iar apartamentele vor fi echipate cu sisteme tehnologice de control şi monitorizare a utilităţilor de tip Smart Home, controlabile în mod centralizat, dintr-o sigură aplicaţie dedicată.

De asemenea, spaţiile de locuit vor beneficia de finisaje moderne, în completă armonie cu natura, şi de materiale premium folosite vor îmbina calitatea structurală ridicată cu un nivel de estetică arhitecturală de secol XXI.

În perfectă armonie cu natura, la numai 4 minute de centrul oraşului

Arena Residence reprezintă alegerea perfectă pentru oamenii care iubesc natura, însă vor să rămână conectaţi la energia oraşului, beneficiind în egală măsură de toate beneficiile oferite de spaţiul urban.

În acest sens, complexul rezidenţial este poziţionat la:

-Câteva minute de cea mai mare zonă comercială din Oradea (Auchan, Jumbo, Era Park Oradea, Dedeman, hornbach, Brico, etc.)

-4 minute de centrul oraşului şi ieşire directă către şoseaua de centură

-5 minute de aeroport

-3 minute de mers pe jos de Universitatea din Oradea

De asemenea, Primaria Oradea se află în plină derulare a unui proiect de extindere a liniilor de tramvai care vor trece exact pe langa complex, programat pentru finalizare în decursul acestui an. "Numai noi, Prima Development Group, am livrat în ultimii 15 anii peste 3000 de apartamente aici, însă am constatat că există o cerere în continuă creştere pentru locuinţe fiabile, sănătoase, cu viaţă lungă, precum cele construite de noi. Prin urmare, complexul rezidenţial Arena vine să acopere o nevoie şi merge în concordanţă cu ritmul de dezvoltare a oraşului", spune Andrei Moanţă, Chief Executive Officer - Prima Development Group

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

23 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0679
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1569
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6284
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8092

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro