UN NOU AMENDAMENTOferta de obligaţiuni "Impact" se poate încheia cu succes la o subscriere de numai 25%

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 14 decembrie 2017

"Impact Developer & Contractor" (IMP) a anunţat, ieri, un nou amendament la oferta de obligaţiuni pe care o are în derulare.

Astfel, "prin Amendamentul 2, s-a modificat procentul minim de obligaţiuni care trebuie să fie valabil subscrise pentru închiderea cu succes a Ofertei, respectiv Oferta va fi considerată închisă cu succes dacă cel puţin 25% din obligaţiunile oferite iniţial (minimum 1.500 de obligaţiuni) sunt subscrise în mod valabil în cadrul Ofertei".

Anterior, compania a anunţat prelungirea ofertei de obligaţiuni cu cinci zile, până la 15 decembrie.

Compania intenţionează admiterea la tranzacţionare pe piaţa reglementată administrată de Bursa de Valori Bucureşti a obligaţiunilor negarantate cu o rată a dobânzii anuale fixă de 5,75% denominate în euro, cu o maturitate de 5 ani, cu o valoare nominală totală de până la 30.000.000 euro.

Astfel, tranzacţionarea se aşteaptă să înceapă la sau în jurul datei de 22 decembrie 2017.

Fondurile obţinute din emisiunea de obligaţiuni vor fi utilizate pentru finanţarea proiectelor companiei, potrivit dezvoltatorului imobiliar.

În luna iulie a acestui an, compania a mai emis obligaţiuni la purtător de 12 milioane de euro, care au fost subscrise de două fonduri de investiţii administrate de Credit Value Investments Sp. z o. o. (CVI).

Cele 120 de obligaţiuni de seria A, cu o valoare nominală de 100.000 euro, au o scadenţă de patru ani şi jumătate, fiind purtătoare de dobândă la o rată fixă de 6,00% pe an, plătibilă de două ori pe an.

Recent, dezvoltatorul imobiliar a anunţat că intenţionează să achiziţioneze un teren cu suprafaţa de 55.000 de metri pătraţi, de la Nusco Imobiliaria, în zona mall-ului Promenada din nordul capitalei, unde intenţionează să dezvolte un nou ansamblu rezidenţial, care să răspundă cererii în creştere a zonei, demersul făcând parte din strategia de dezvoltare a societăţii.

Cel mai mare acţionar al societăţii este Gheorghe Iaciu, ce deţine 49,48% din capitalul social al dezvoltatorului imobiliar, în timp ce Adrian Andrici are un pachet de 15,24% din companie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0120
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7274
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.4903

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro