Un nou brand în portofoliul Hodlmayr Logistics România

T.T.
Companii #Auto /

Un nou brand în portofoliul Hodlmayr Logistics România

Profesioniştii de la Hodlmayr sunt responsabili, de curând, de distribuirea tuturor autovehiculelor Dacia fabricate în Piteşti către dealerii din Germania, volumul fiind de aproximativ 22.000 de vehicule pe an, ceea ce înseamnă până la 450 de unităţi distribuite pe săptămână, potrivit unui comunicat al Hodlmayr.

"Am reuşit încă o dată să ne diferenţiem datorită conceptului nostru holistic de transport - suntem cunoscuţi în această branşă pentru eficienţă şi fiabilitate. Această imagine şi încrederea care ne este acordată sunt rezultatul muncii noastre asidue şi a investiţiilor permanente din ultimii 17 ani în afacerea noastră de bază - logistica transportului de vehicule", subliniază Tamer Sen, Directorul General al Hödlmayr Logistics România, citat în comunicat.

Hödlmayr Logistics România este a doua companie de logistică de transport auto din România, numărând în prezent peste 200 de angajaţi.

Flota de vehicule este compusă din peste 100 de transportoare speciale.

Die Hödlmayr International AG este o companie de familie cu activitate internaţională din Schwertberg (Austria) specializată în logistica transporturilor auto.

Compania s-a specializat pentru întreg lanţul de aprovizionare - de la preluarea vehiculelor din fabrică / portul de intrare, până la livrarea către dealerii auto / proprietarii de flote.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS