Crypto

UniCredit Bank România oferă finanţări susţinute de Banca Europeană de Investiţii pentru companiile româneşti afectate de pandemie

Comunicate de presă / 03 februarie

UniCredit Bank România oferă finanţări susţinute de Banca Europeană de Investiţii pentru companiile româneşti afectate de pandemie

UniCredit Bank oferă companiilor afectate de pandemia de COVID-19 acces la linii de finanţare susţinute de Banca Europeană de Investiţii (BEI), conform unui comunicat trimis redacţiei.

Concret, companiile care îşi desfăşoară activitatea în sectoarele cele mai afectate de pandemia Covid19, precum agricultura, turismul, producţia de bunuri, comerţul, transporturi şi altele, pot accesa finanţări în condiţii speciale, cu rate de dobândă reduse în comparaţie cu ratele standard, pentru susţinerea capitalului de lucru, a proiectelor de investiţii şi a altor cheltuieli eligibile.

Finanţările sunt disponibile în lei sau în euro, pentru beneficiari din categoria întreprinderilor mici şi mijlocii (cu mai puţin de 250 de angajaţi) sau "MidCap" (companii mijlocii cu minimum 250 şi mai puţin de 3000 de angajaţi).

Împrumuturile pot avea o scadenţă minimă de doi ani (cu o durată efectivă ce depinde de durata economică şi tehnică a proiectului finanţat), şi pot fi utilizate pentru finanţarea unor proiecte cu un cost maxim de 25 de milioane de euro.

Răsvan Radu, CEO UniCredit Bank: "Mediul de afaceri din România, şi în particular acele sectoare de activitate care au resimţit în ultimul an consecinţele pandemiei Covid19, are nevoie de o susţinere rapidă şi pragmatică în această perioadă. Prin acordul cu Banca Europeană de Investiţii, punem la dispoziţia companiilor cu până la 3.000 de angajaţi un nou instrument de finanţare a unor proiecte inovatoare sau care contribuie la crearea de noi locuri de muncă. Completăm, astfel, un portofoliu extins de instrumente financiare pe care îl oferim clienţilor noştri în contextul acordurilor cu Fondul European de Invesţitii, a schemelor de împărţire a riscului local, furnizate de Statul Român, a programelor InnovFin, Fund of Funds sau COSME".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

02 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8747
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4161
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6329
Gram de aur (XAU)Gram de aur225.4539

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro