"Unilever" a modernizat terenul de sport al Colegiului Tehnic "Lazăr Edeleanu" din Ploieşti

Ziarul BURSA #Cultură / 28 iunie 2004

Peste 300 de elevi din oraşul Ploieşti au participat la "Olimpiada de Distracţie", la finalizarea celui mai mare program de voluntariat al angajaţilor "Unilever South Central Europe". Inaugurarea oficială a terenurilor de sport ale Colegiului Tehnic "Lazăr Edeleanu", proaspăt renovate de către angajaţii Unilever, a revigorat spiritul olimpic al elevilor din Ploieşti care s-au întrecut în probe sportive de atletism, fotbal, handbal, baschet, volei şi tenis de masă. Micii sportivi au fost recompensaţi cu premii constînd în echipamente sportive şi excursii în ţările din Europa Centrală şi de Est în care Unilever operează.

În perioada 11-25 iunie, angajaţii Unilever s-au implicat activ în cel mai mare program de voluntariat iniţiat vreodată de o companie, răspunzînd nevoilor comunităţii în care trăiesc şi muncesc. În România, aceasta a reprezentat refacerea bazei sportive a colegiului ploieştean, în cadrul unui proiect în valoare de peste 30.000 euro. Cuantificarea muncii angajaţilor Unilever echivalează cu 300 de zile lucrătoare în folosul comunităţii. Partenerii Unilever în derularea acestui program sînt Primăria Municipiului Ploieşti şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova.

"Unilever", una dintre cele mai mari firme producătoare de bunuri de consum din lume, aniversează anul acesta nouă ani de activitate pe piaţa din România. Compania a demarat programul investiţional în România în anul 1995, cînd a devenit acţionar "Dero", cea mai mare fabrică de detergenţi din România cu sediul în Ploieşti.

În anul 2000, Unilever a preluat în România funcţia de coordonare a companiilor din mai multe ţări din zona Balcanilor. Noua companie Unilever South Central Europe (USCE), cu sediul său central la Bucureşti, conduce activităţile de producţie şi marketing ale produselor "Unilever" din şapte ţări: Albania, Bulgaria, Bosnia & Herţegovina, Macedonia, Moldova, România şi Serbia & Muntenegru.

"Unilever" a investit în regiune mai mult de 120 de milioane de dolari, dintre care aproape 90% în România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro