Vara 2024 la Mamaia - Ce evenimente ne aşteaptă la mare anul acesta

Comunicate de presă / 19 iunie

Vara 2024 la Mamaia - Ce evenimente ne aşteaptă la mare anul acesta

Staţiunea Mamaia este pregătită să vă ofere un sezon estival de neuitat, plin de momente magice şi spectacole de excepţie. Sub sloganul "Valuri de Distracţie", Mamaia promite să fie destinaţia ideală pentru toţi cei care doresc să se bucure de soare, mare şi o varietate de evenimente captivante.

Atmosfera verii la Mamaia

Luna iunie marchează începutul verii cu o serie de concerte extraordinare în Piaţeta Cazino Mamaia - MAMMA MIA ! SHOWTIME, unde artişti renumiţi precum Loredana, Andrei Bănuţă, Florian Rus şi Alina Eremia vor încânta publicul. Serile vor fi pline de muzică şi emoţie, iar debutul sezonului va fi marcat de un concert spectaculos pe 21 iunie, cu Loredana în rolul principal, care promite să ofere un show de neuitat. În plus, duminicile din iunie vor fi animate de reprezentaţiile artistice ale unor cântăreţi talentaţi, creând o atmosferă vibrantă şi plină de viaţă.

Distracţie pentru copii şi familii

Pentru cei mici, fiecare joi şi sâmbătă la Piaţeta Perla Mamaia, vor fi organizate spectacole de teatru de păpuşi şi show-uri magice, începând cu ora 20:00. Micuţii vor avea ocazia să se întâlnească cu personajele lor preferate din lumea Disney, iar Mickey şi Minnie vor fi prezenţi pentru a aduce zâmbete pe feţele tuturor copiilor. Aceste momente speciale vor oferi familiilor clipe de bucurie şi relaxare, asigurându-se că toată lumea se distrează la maxim.

Concerte de vară şi festivaluri de talente

Iulie continuă în aceeaşi notă vibrantă, aducând pe scenă nume sonore ale muzicii româneşti, de la Gabriel Dorobanţu şi Nico, până la Nicole Cherry şi Alexandra Ungureanu. Festivalul Internaţional de Creaţie şi Interpretare "Vocea Mării" pe 28 iulie va fi un moment deosebit, reunind micile talente pentru a concura şi a se exprima prin muzică.

În august, energia şi diversitatea muzicală vor fi la ele acasă. Fiecare weekend va fi o explozie de sunete şi lumini, cu artişti ca Shift, Holly Molly, Adda, Carla's Dreams şi The Motans. Publicul va avea parte de concerte dinamice, care vor transforma serile de vară în adevărate petreceri sub cerul liber, oferind o experienţă de neuitat pentru toţi participanţii.

Încheierea sezonului estival cu stil

Luna septembrie va încheia sezonul cu evenimente de excepţie. Pe 15 septembrie, Smiley va urca pe scenă pentru a oferi un concert memorabil, deschis de talentatul Juno. Tot în această lună, concursurile de talente vor aduce în prim-plan noi staruri, în cadrul "Festivalului Toamnei".

"Suntem încântaţi să vă invităm la Mamaia pentru o vară plină de evenimente spectaculoase şi activităţi pentru toate vârstele. Fiecare seară promite să fie un prilej de bucurie şi distracţie, iar atmosfera vibrantă va crea amintiri de neuitat. Vă aşteptăm să descoperiţi valurile de distracţie pe care le-am creat pentru voi!" a declarat George Măndilă, Preşedintele Organizaţiei de Management al Destinaţiei Mamaia Constanţa.

Experienţe Inedite la Mamaia

Pe lângă concertele şi spectacolele de top, Mamaia va oferi o varietate de activităţi recreative, de la plimbări pe plajă şi sporturi nautice, la restaurante cu specific local şi internaţional, unde vizitatorii pot savura delicii culinare. Staţiunea este renumită pentru atmosfera sa prietenoasă şi ospitalieră, fiind locul perfect pentru a petrece timpul liber alături de cei dragi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9733
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6060
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3222
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9707
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.2170

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb