VICTOR NEGRESCU:"Este posibil ca UE să se confrunte în curând cu o nouă criză a migraţiei"

S.B.
Politică / 2 februarie

"Este posibil ca UE să se confrunte în curând cu o nouă criză a migraţiei"

Europarlamentarul Victor Negrescu anunţă că a atras atenţia liderilor europeni în plenul Parlamentului European asupra datelor false privind migraţia prezentate de guvernul de dreapta din Austria pentru a bloca aderarea României la Schengen, informează news.ro.

Europarlamentarul Victor Negrescu a intervenit, în plenul Parlamentului European, pentru a atrage atenţia asupra faptului că dreapta populistă exploatează tema migraţiei cu scopul de a critica Uniunea Europeană şi de a se opune aderării României la spaţiul Schengen, anunţă europarlamentarul.

În cadrul dezbaterii parlamentare care a privit viitorul Consiliu European ce va avea ca subiect principal migraţia, eurodeputatul român a subliniat faptul că executivul de dreapta din Austria a prezentat date false cu privire la acest subiect pentru a bloca România, în contextul în care ţara noastră a gestionat foarte bine fluxul de refugiaţi din Ucraina,se arată în comunicat.

"Este posibil ca Uniunea Europeană să se confrunte în curând cu o nouă criză a migraţiei. Multe state membre întâmpină dificultăţi în a combate traficanţii şi crima organizată. De asemenea, nu am reuşit să oferim răspunsul dorit în statele de provenienţă şi avem state vecine care au transformat migraţia într-o afacere. Mai mult, conform rapoartelor Comisiei Europene, sunt prea multe state membre care nu respectă nici măcar ce am stabilit împreună. Interesant este că unii din liderii ţărilor care nu respectă prevederile existente, sunt cei care critică Uniunea Europeană în acest sens. De exemplu, cancelarul de dreapta al Austriei, domnul Nehammer, contrazice Comisia Europeană şi se opune aderării României la spaţiul Schengen în baza unor date false cu privire la migraţie şi ignoră incapacitatea sa în a gestiona situaţia. În România, după ce au trecut prin ţara noastră peste 2 milioane de refugiaţi şi sute de mii au rămas în ţară, nu ne mai plângem atât, ca unii lideri populişti. Acţionăm, ajutăm persoanele, sprijinim şi statul de provenienţă. Investim mult, de asemenea, în protecţia frontierelor şi în a oferi sprijinul adecvat refugiaţilor, dar nu putem ignora faptul că ajutorul este prea mic", a subliniat europarlamentarul social-democrat, Victor Negrescu.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Nu este posibil, e in curs de desfasurare,

    problema in occident este ajutoarele prt. migranti: 

    cazare,educatie,asi stenta medicala,ajutoare banesti de tot felul...... 

     

    1. Politicienii europeni sunt sclerozati, Europa e tandari, oamenii de rand mor de frig si nu au ce pune pe masa, sunt cozi imense la vamile cu Rusia, noua tara a fagaduintei unde resursele abunda si curge doar lapte si miere...

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9405
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5913
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0084
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6264
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.0965

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro