VIRGIL ZAHAN, GOLDRING:"Avem semnate trei contracte noi pentru listări de acţiuni"

Andrei Iacomi
Piaţa de Capital / 14 mai 2021

"Avem semnate trei contracte noi pentru listări de acţiuni"

Purtăm negocieri cu două companii mari, una dintre ele având o capitalizare estimată de 180 milioane lei, a spus Virgil Zahan

Goldring are deja semnate trei noi contracte pentru listări de acţiuni la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi se află în negocieri pentru listare cu două companii mari, a precizat astăzi Virgil Zahan, directorul general al casei de brokeraj, cu ocazia evenimentului ce a marcat intrarea la tranzacţionare în piaţa AeRO a acţiunilor Vifrana (BIOW).

Virgil Zahan a spus: "Cred că nu trec 2-3 zile în care să nu primim o solicitare pentru o discuţie legată de o potenţială listare. Totuşi, nu toate companiile sunt eligibile pentru listare. De asemenea, mai sunt diferenţe între aşteptările antreprenorilor şi evaluarea pe care ar putea să o dea bursa acelei companii. Noi încercăm să negociem aceste lucruri. În orice caz, astăzi bursa aduce cea mai bună evaluare care s-ar putea obţine în cazul unui exit parţial, adică cu mult peste multiplii plătiţi de fondurile de investiţii".

Directorul de la Goldring a a adăugat: "Avem semnate trei contracte noi pentru listări de acţiuni. Avem negocieri cu mai multe companii, dintre care două sunt chiar foarte mari, iar domeniile de activitate sunt atractive. De asemenea, avem trei contracte semnate pentru listări de obligaţiuni. Asta pe lângă negocieriele pe care le avem în mod normal".

Conform directorului de la Goldring, una din cele două companii cu care poartă negocieri este din domeniul IT, iar capitalizarea estimată este de 180 milioane de lei.

Casa de brokeraj din Târgu Mureş este una dintre cele mai active societăţi de intermediere de la Bursa de Valori Bucureşti. Pe lângă Vifrana, companie pe care a lansat-o astăzi la bursă, Goldring a mai intermediat listări de acţiuni ale unor companii precum Life in Hard (LIH), Transilvania Broker de Asigurare (TBK), Aages (AAG), iHunt Technology (HUNT), Norofert (NRF) sau 2Performant (2P).

Opinia Cititorului ( 6 )

 1. Felrcitari! Sunteti oameni seriosi si profesionisti.

  Fără voi Tănase,Hanga ar fi niște neica nimeni !

  Cu mult respect ! 

  Asteptam marfa proaspata si de calitate in galantare!

  Companiile de stat afiseaza rezultate slabute in Q1 '21. In anii ce vor urma e posibil ca randamentele dividendelor sa fie livrate, cu mici exceptii, doar in intervalul 5%-7%, la o inflatie de 3%...

  Ar mai fi optiunea ca preturile sa scada pentru a mai putea avea un DIVY cu doua cifre. 

  1. in us un dividend de 5% este lux, si noi aici visam doar double digit...

   Nu ma intereseaza dividendele, fac doar speculatie, bisnita ieftina.

   Ma bucura dividendele mici, personal as vrea sa fie nule, ca sa-i vad pe managerii de fonduri cu ce randamente se mai lauda. 

  Am ajuns ca aproape totul sa fie specula.

  Case, masini, apartamente, actiuni, monede, marfuri, pietre si metale pretioase, cereale, materii prime, fonduri financiare, amanet, etc se inscriu in mizeria umana denumita "eu te fur inainte ca altul sa ma fure pe mine". 

  Am ajuns o rusine ptr ceea ce omul este: creatia lui Dumnezeu.

  Iar rasplata lui, a omului, va fi pe masura adancimii mizeriei in care a intrat si ramas! 

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9633
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6099
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7790
Gram de aur (XAU)Gram de aur293.6078

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro