ZIARUL BURSA

29 iunie 2012
Electricitatea se scumpeşte cu 5%

Electricitatea se scumpeşte cu 5%

A.T.Companii / 29 iunie 2012

Autoritatea de reglementare din domeniul energiei (ANRE) va anunţa, astăzi, cu cât ni se va scumpi electricitatea de la 1 iulie, susţin surse guvernamentale care dau ca sigur un procent de 5%.

Toate drumurile duc la Curtea Constituţională

Toate drumurile duc la Curtea Constituţională

Octavian DanPolitică / 29 iunie 2012

Curtea Constituţională a devenit cea mai importantă şi cea mai solicitată instituţie din ţara noastră. Toate controversele dintre opoziţie şi putere, indiferent de componenţa acestora, sfârşesc pe masa celor nouă judecători.

Ungaria ar putea semna până în octombrie acordul cu FMI

Ungaria ar putea semna până în octombrie acordul cu FMI

V.R.Jurnal de criză / 29 iunie 2012

Ungaria aşteaptă să semneze, până la finele lunii octombrie, un acord cu Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi Uniunea Europeană pentru o linie de credit în valoare de 15 miliarde euro (19 miliarde dolari) a declarat, ieri, şeful echipei maghiare de negociere cu FMI, Mihaly Varga.

Moody's a retrogradat opt bănci din Brazilia

Moody's a retrogradat opt bănci din Brazilia

V.R.Jurnal de criză / 29 iunie 2012

Agenţia de evaluare Moody's a retrogradat, miercuri seara, opt bănci braziliene şi operatorul bursei din ţară - BM&FBovespa -, ca parte a revizuirii globale a sectorului financiar, aduncând astfel în atenţie vulnerabilitatea pieţelor emergente la criza din zona euro.

Economia britanică, în declin

Economia britanică, în declin

V.R.Jurnal de criză / 29 iunie 2012

Produsul Intern Brut (PIB) al Marii Britanii a scăzut cu 0,3% în perioa-da ianuarie-martie 2012, conform estimărilor iniţiale, însă în ultimul trimestru din 2011 declinul a fost de 0,4%, mai mare decât preconizau oficialii (-0,3%), anunţă Biroul Naţional de Statistică de la Londra.

Ediţia din 29.06.2012
Ediţia din 28.02.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Brăduţ Covaliu. Zenovia

Personaje şi personalităţi

Marius TiţaInvestiţii Personale / 29 iunie 2012

Mai mult ca în alte domenii, creaţia artistică pune accentul pe personalităţi, pe nume, pe individualitate. În politică mai contează aşa ceva, dar în democraţiile prezentului se cam diluează interesul concentrat pe persoană şi nume, se duce spre...

Păcălicistan

Cornel CodiţăEditorial / 29 iunie 2012

Cornel Codiţă

Nimeni nu a propus ca 1 Aprilie să devină zi naţională a României; în fapt, abia dacă ne mai aducem aminte de rostul zilei cu pricina, prin nevinovate şi adesea nesărate glume pe seama colegilor.

"Fiat" a anunţat recent că îşi reduce cu 500 de milioane de euro investiţiile în Europa, anul acesta, ca urmare a declinului cererii de pe pieţele auto din regiune.

"Fiat" şi-a inaugurat prima fabrică din China

ALINA VASIESCUInternaţional / 29 iunie 2012

"Fiat" SpA, cel mai mare constructor auto italian, a inaugurat, ieri, prima sa uzină din China, care va produce vehicule pentru piaţa locală. Primul model fabricat în această unitate va fi noul Sedan Viaggio.

RCS&RDS, cel mai reclamat operator la ANPC

A.G.Companii / 29 iunie 2012

Compania RCS&RDS este operatorul de cablu TV şi internet împotriva căruia au fost depuse cele mai multe reclamaţii justificate la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, a declarat, ieri, preşedintele ANPC, Bogdan Cristian...

REVISTA PRESEI 29.06.2012

Willy HomnerRevista Presei / 29 iunie 2012

ADEVARUL 

Cine e stăpân pe legile României?

Guvernul a decis să preia Monitorul Oficial de la Camera Deputaţilor, pentru a controla momentul apariţiei unor acte normative.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 29.06.2012

V.R.Revista Presei / 29 iunie 2012

FINANCIAL TIMES

Spania obţine restructurarea planului de salvare a băncilor

Liderii zonei euro au acceptat să restructureze radical planul de 100 de miliarde de euro destinat recapitalizării băncilor din Spania, permiţând ca fondurile de...

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii