ZIARUL BURSA

02 septembrie
Viorica Dăncilă, un Uriah Heep feminin

Viorica Dăncilă, un Uriah Heep feminin

MAKEPolitică / 02 septembrie

MAKE

Cică ea le rezistă bărbaţilor 

Viorica Dăncilă a descoperit, la vârsta de 55 de ani, joi, la Piteşti, că este ţinta agresiunii tuturor bărbaţilor din Româ-nia:

"Am văzut că toţi bărbaţii din România şi-au găsit ţinta perfectă: toţi vor să se lupte cu premierul României, nu mai au nimic de împărţit între ei, toţi vor ca premierul Româ-niei să plece de la Palatul Victoria, să nu mai fie preşedinte de partid".

Cumpănaşu a devenit vedetă TV (nu este străin de jurnalism, făcuse deja nişte emisiuni); în mod paradoxal, audienţele de care se bucură şi care îi încolonează pe cetăţeni în spatele său şi îi dau putere glasului, acum îl fac să dispreţuiască televiziunile.

ÎNCĂ O PIERDEREAlexandru Cumpănaşu vrea să ajungă preşedinte, ca să conducă România

FLORIAN GOLDSTEINPolitică / 02 septembrie

Pe urmele nepoatei răpite, bătute, violate şi eventual, ucise, Alexandru Cumpănaşu şi-a găsit cărarea spre Cotroceni, la mijlocul săptămî-nii trecute, cînd a afişat, pe pagina sa de Facebook, că anunţul intenţiei lui să candideze la prezidenţiale i-a fost vizualizat de 800 de mii de oameni, ceea ce, după cum susţine, "i-a băgat în sperieţi pe TOŢI".

Contestaţia SIF5 a fost înregistrată la Curtea de Apel Bucureşti

Contestaţia SIF5 a fost înregistrată la Curtea de Apel Bucureşti

ANDREI IACOMIPiaţa de Capital / 02 septembrie

SIF Oltenia (SIF5) a înregistrat la Curtea de Apel Bucureşti acţiunea prin care solicită suspendarea şi anularea executării deciziei Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) prin care supraveghetorul pieţei noastre de capital a obligat SIF5 să convoace acţionarii la cererea grupului format din SIF Banat - Crişana (SIF1) şi SIF Muntenia (SIF4) până la data de 2 august şi să asigure des-făşurarea AGA până cel târziu la data de 2 septembrie, se arată în raportul societăţii publicat la finele săptămânii trecute pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Sclipitorul ziarist Mihai Antonescu s-a stins

Sclipitorul ziarist Mihai Antonescu s-a stins

MAKEMiscellanea / 02 septembrie

MAKE

Ziaristul Mihai Antonescu îşi pusese în gând să se îmbogăţească, dar în loc să facă asta, scria strălucitor articole oribile, care îi puneau pe fugă pe cei care l-ar fi putut îmbogăţi - era limpede că îl aşteapta o bătrâneţe îndelungată de vreme ce-şi amâna banii pentru mai târziu, dar uite că a murit săptămâ-na trecută, joi.

Dreptul la ingerinţă ecologică

Cristian PîrvulescuEditorial / 02 septembrie

Cristian Pîrvulescu

Încă o vară fierbinte şi secetoasă cu alte recorduri de temperatură depăşite. Sigur, nu la noi, ci în alte ţări. Dar acest fapt nu are cum să nu ne afecteze şi pe noi, aici, acum şi în continuare: nu doar moral ori politic, ci chiar supravieţuirea noastră pare periclitată.

Ediţia din 02.09.2019
Ediţia din 15.11.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

Palatul Victoria, între interesele PSD şi cele ale UDMR

GEORGE MARINESCUPolitică / 02 septembrie

Cabinetul Dăncilă atârnă de un fir de aţă, după ieşirea de la guvernare a foştilor parteneri de la ALDE. Iar acel fir de aţă este, aşa după cum susţin surse din cadrul PSD, UDMR, formaţiune cu voturile căreia, actuala componenţă politică a...

Atacuri în valuri din partea criminalilor cibernetici

Companii / 02 septembrie

Criminalitatea cibernetică este în plină expansiune, inventivitatea atacatorilor fiind debordantă. Pe lista problemelor cu care s-au confruntat companiile în urma atacurilor de securitate în ultima perioadă se află: transferuri de bani...

MACRO NEWSLETTER-02 Septembrie 2019

MACRO NEWSLETTER-02 Septembrie 2019

Macroeconomie / 02 septembrie

Preţurile de consum din Belgia şi-au temperat creşterea anuală şi în august 2019, până la 1,3%, de la 1,4% în luna precedentă, pe fondul unei stagnări lunare, după o creştere de 0,1% în luna anterioară. Preţurile alimentelor şi-au accelerat...

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
GALA PREMIILOR PIEŢEI DE CAPITAL 2019
Life Dental Spa - Clinica Dentara Laser
Petrecere de Crăciun de poveste la Resturant Elisabeta
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo