ZIARUL BURSA

11 ianuarie

Mecanismele urii

Cristian PîrvulescuEditorial / 11 ianuarie

 Cristian Pîrvulescu

"Avem atâtea credinţe pe care le ştim clădite pe neadevăruri."

(John Steinbeck, Joia dulce)

Ziua de 6 ianuarie 2021 va marca Istoria universală: este ziua în care mecanismele urii au făcut ca o mulţime furioasă, asmuţită de un preşedinte iresponsabil, să se reverse asupra Capitoliului de la Washington pentru aş impune prin violenţă voinţa.

Răzvan Szilagyi

RĂZVAN SZILAGYI, RAIFFEISEN ASSET MANAGEMENT:"Investirea treptată, pe măsură ce ne acomodăm cu riscul, este o soluţie la îndemâna oricui"

A consemnat Andrei IacomiPiaţa de Capital / 11 ianuarie

"Vor reuşi să îşi conserve averea cei care vor investi într-un fel sau altul în economia reală - obligaţiuni sau acţiuni, cu asumarea riscurilor aferente"  

"2020 a fost un an cu mult mai bun decât orice scenariu pe care îl imaginam în lunile martie-aprilie"

"Aşteptările noastre la Raiffeisen Asset Management sunt să avem active administrate cu 10% mai mari până la finalul anului"

Reporter: Cât de puternic credeţi că este afectată economia mondială şi din ţara noastră de situaţia creată de pandemia Covid-19? Care ar putea fi repercusiunile în piaţa de capital din România?

Bursa din Turcia, în cea mai lungă perioadă de avans din ultimii 11 ani

ZECE SĂPTĂMÂNI CU CÂŞTIGURIBursa din Turcia, în cea mai lungă perioadă de avans din ultimii 11 ani

A.V.Internaţional / 11 ianuarie

Asociaţia Pieţelor de Capital din Turcia: Peste 20 de IPO-uri, aşteptate la Borsa Istanbul în perioada următoare Record maxim de fuziuni şi achiziţii pe piaţa din Turcia, anul trecut, conform Deloitte 

Acţiunile tranzacţionate pe piaţa Turciei au consemnat, la finele zilei de 8 ianuarie, cea mai lungă perioadă de creşteri săptămânale din ultimii 11 ani, pe fondul unui apetit global îmbunătăţit pentru active mai riscante şi al schimbărilor de la banca centrală a ţării.

Stadioanele pentru antrenamente au fost "împărţite"

EURO 2020Stadioanele pentru antrenamente au fost "împărţite"

O.D.Sport / 11 ianuarie

EURO 2020 a intrat în linie dreaptă în ... ianuarie 2021. În timpul crizei sanitare orice este posibil, chiar şi o astfel de situaţie. Stadioanele Steaua şi Arcul de Triumf din Capitală şi "Anghel Iordănescu" din Voluntari au fost închiriate de echipele naţionale ale Macedoniei de Nord, Austriei, respectiv Ucrainei, care vor juca la Bucureşti în cadrul turneului final al Campionatului European de fotbal din vara acestui an.

PLASAMENTE ALTERNATIVELa mulţi ani şi la mulţi bani!

Marius TiţaInvestiţii Personale / 11 ianuarie

Marius Tiţa

Un an se încheie, altul începe. Multe speranţe se pun în acest nou început, desi anii sunt o unitate de măsură a timpului create de om, aşa cum este şi luna, şi săptămâna, şi minutul, şi secunda. Practic, fiecare clipă este un nou început, nu trebuie să aşteptăm sfârşitul unuia şi începutul altuia ca să fin optimişti. Să ne amintim ce relaxaţi am început teribilul douăzecidouăzeci, niciun nor nu era pe cer.

Ediţia din 11.01.2021
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

Trenurile CFR Călători intră în modernizare

G.M. Companii / 11 ianuarie

Călătorii vor beneficia de vagoane multifuncţionale destinate transportării bicicletelor, motocicletelor uşoare şi schiurilor 

440 de vagoane vor fi reparate şi modernizate în acest an pentru a asigura confortul călătorilor de pe calea ferată,...

CNSRL Frăţia susţine protestele Federaţiei Sanitas

I.Ghe. Miscellanea / 11 ianuarie

Modul defectuos în care se face finanţarea sistemului de asigurări de sănătate nu permite salariaţilor din sănătate şi asistenţă socială să beneficieze de plata firească a activităţii desfăşurate, în condiţiile deosebite impuse de pandemia de...

MACRO NEWSLETTER 11 ianuarie 2021

MACRO NEWSLETTER 11 ianuarie 2021

Macroeconomie / 11 ianuarie

Numărul locurilor de muncă din Statele Unite a scăzut neaşteptat în decembrie 2020, cu 140 de mii, după o creştere de 336 de mii în luna precedentă, conform datelor ajustate pentru sezonalitate de la nivelul companiilor. Cea mai mare scădere s-a...

STUDIU UNICEFPrecocitate nedorită

O.D.Miscellanea / 11 ianuarie

Una dintre problemele cu care ţara noastră se confruntă de mai mult timp este legată de numărul mare de adolescente care devin mame. Absenţa unor strategii coerente din partea autorităţilor, sărăcia, lipsa educaţiei contribuie din plin la această...

Ziarul BURSA

18 ianuarie
BTPay

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo