Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Zilele filmului "Memoria Holocaustului" - Documentare şi lungmetraje de ficţiune, la Cinema Muzeul Ţăranului

A.I.G.
Cultură /

Zilele filmului "Memoria Holocaustului" - Documentare şi lungmetraje de ficţiune, la Cinema Muzeul Ţăranului

Documentare şi lungmetraje de ficţiune vor rula, de vineri până duminică, la Cinema Muzeul Ţăranului în cadrul seriei Zilele filmului "Memoria Holocaustului", informează News.ro.

Pe 27 ianuarie 2020 se împlinesc 75 de ani de la eliberarea lagărului de la Auschwitz. Cu prilejul Zilei Internaţionale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România "Elie Wiesel", în colaborare cu Muzeul Naţional al Ţăranului Român, organizează în perioada 24 - 26 ianuarie, la Cinema Muzeul Ţăranului, programul Zilele filmului "Memoria Holocaustului".

Cea de-a treia ediţie a proiectului propune documentare premiate cu Oscar, filme artistice şi de animaţie care prezintă un trecut ce şi-a pus amprenta asupra celor care au supravieţuit Holocaustului, asupra familiilor lor şi generaţiilor care le-au urmat.

Vineri, de la ora 18:00, la deschiderea evenimentului sunt aşteptaţi să participe reprezentanţi ai Guvernului României şi ai Corpului Diplomatic.

Sâmbătă vor fi proiectate documentare şi filme de animaţie pentru copii.

Duminică, începând cu ora 16:00, documentarul "Dor de tine", produs şi regizat de Mireille Abramovici, prezintă povestea de dragoste dintre Sylvia şi Isaac Abramovici, evrei români aflaţi la studiu în Franţa şi drama prin care trec în perioada războiului.

"Sobibor", o producţie rusească în regia lui Konstantin Khabenskiy, încheie seria proiecţiilor pe tema Holocaustului.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS