Catalyst România finanţează dezvoltarea Marketizator cu 1 milion de euro

Amalia Pană
Companii / 5 aprilie 2016

Catalyst România, fond local de private equity pentru creştere şi venture capital va investi 1 milion de euro în start-up-ul românesc de tehnologie Marketizator, specializat în servicii de optimizare a ratei de conversie (CRO - conversion rate optimization), conform unui comunicat transmis redacţiei.

Compania îşi consolidează poziţia pe piaţă, extinzând prin Marketizator seria de investiţii din care mai fac parte Vola.ro, Elefant.ro, VectorWatch, AvocatNet.ro, SmartBill şi alte IMM-urile din sectorul Tehnologie-Media-Telecom, cu ajutorul finanţării din fonduri europene.

Serviciile Marketizator permit departamentelor de marketing să identifice şi să valorifice factorii care determină creşterea ratei de conversie pe website. Mai mult, în comunicat se mai specifică şi că platforma CRO facilitează înţelegerea vizitatorilor prin intermediul chestionarelor, colectarea de lead-uri prin interacţiune personalizată, precum şi testarea de lay-out-uri de website fără a fi nevoie de suport IT.

"Marketizator este un business care generează deja venituri la nivel internaţional şi un challenger recunoscut pe piaţa globală de CRO, graţie platformei sale cu soluţii disponibile sub un singur acoperiş. Vedem un potenţial extraordinar de creştere a companiei şi ne aşteptăm ca în trei ani cifra de afaceri să crească de zece ori, valorificând, cu sprijinul investiţiei Catalyst, oportunităţile deja identificate în numeroase pieţe precum Brazilia, Japonia, SUA, Rusia şi altele", a declarat Marius Ghenea, Investment Director Catalyst România.

"Soluţiile pe care le integrăm platformei CRO asigură companiilor un instrument cuprinzător pentru creşterea eficienţei de vânzări a website-urilor proprii. Finanţarea pe care ne-o acordă Catalyst România confirmă performanţa şi potenţialul Marketizator şi susţine planurile de dezvoltare a unor noi soluţii, precum şi de extindere a prezenţei globale", a completat Valentin Radu, CEO Marketizator.

Catalyst România este primul fond de private equity dedicat României, finanţat în principal prin iniţiativa JEREMIE, ca parte a Programului Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice" 2007-2013, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, se mai prezintă în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.8922
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4928
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8793
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5612
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro