Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”

ALEXANDRU RAFILA:"Într-o zi în care noi avem 4.000 de cazuri diagnosticate, în realitate în România se îmbolnăvesc 40.000 de persoane"

J.P.
Miscellanea /

"Într-o zi în care noi avem 4.000 de cazuri diagnosticate, în realitate în România se îmbolnăvesc 40.000 de persoane"

Alexandru Rafila a declarat că în ţara noastră există o situaţie care se întâlneşte şi în alte state şi anume, potrivit studiilor de seroprevalenţă a infecţiei SARS-CoV-2, între numărul diagnosticat de cazuri şi numărul persoanelor care au trecut prin boala COVID-19 există un raport de 1 la 10. Prin urmare, la 4.000 de cazuri diagnotiscate, în realitate se îmbolnăvesc în România 40.000 de oameni, a adăugat Rafila, conform news.ro.

"Este o situaţie care se întâlneşte în toate ţările. Deci nu este o situaţie particulară pentru România. Întotdeauna numărul de cazuri şi sunt studiile acelea de seroprevalenţă care arată ce proporţie de populaţie a trecut prin boală, arată că între numărul de cazuri diagnosticat şi numărul de persoane care au trecut prin boală există un raport de 1 la 10. Deci înseamnă, dacă vreţi o ştire pe care să o daţi în acest moment, înseamnă că într-o zi în care noi avem 4.000 de cazuri diagnosticate, în realitate în România se îmbolnăvesc 40.000 de persoane", a afirmat Alexandru Rafila, întrebat într-o conferinţă de presă joi dacă îşi menţine declaraţia potrivit căreia numărul real de cazuri ar fi de 10 sau 20 de ori mai mare decât cel raporat în statisticile oficiale.

Acesta a adăugat că "este aceeaşi situaţie şi acum, dar repet nu este o situaţie particulară pentru România este o situaţie generală pentru toate ţările, pentru că discutăm de o pandemie, o boală care se manifestă practic pe tot globul în acest moment".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Rafila, esti echivalentul masculin al lui Carmen Avram - pesedista cu breton.( semănați cumva) ; iată că și tu ai ajuns acasă, "acasă" pentru voi însemnand psd-ciumații-roșii... numai că tu nu vei avea succes, vei rămâne pe afară ca Anghel Iordănescu și Mitică Dragomir si alti Petrică ne.Român... la primărie nu ai vrut acum ce cauți în Parlament??? Te-au rechiziționat sau reactivat?

    1. Amice care nu ai curaj sa-ti dai numele daca Carmen Avram si dr. Rafila se inscriau in PNL sau USR era nemaipomenit, nu-i asa? Ai o gandire de troglodit.

    Cum este posibil ca un partid de dimensiunea PSD sa pună in fruntea listei un medic? Nu au specialiști in strategie politica, economiști, juriști, apelând-se mereu la profesionaliști din variii domenii. IM aduc aminte de un ministru care spunea ca nu este o mare deosebire între un finanțiști și un carnatar!

    Mai ales acum ! Pandemia scoate la iveală toate deficientele medicinii românești. Și la găsit tocmai pe Rafila colegul lui Ghedros care a avut atât de mult grija sa nu-i super e pe chinezi. Era vorba ca OMS sa întreprindă o ancheta despre cum a apărut pandemia in China. Despre problemele astea nu spune nimic Rafila repetând mereu o serie de banalități. Unde este știință virusologiei românească? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

23 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1145
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5485
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3849
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.5738

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie