Allview Solar Energy finalizează cu succes, într-un termen scurt, instalaţiile fotovoltaice de pe clădirile unui renumit hypermarket din România, cu o capacitate totală de 1,54 MWp

A.F.
Companii / 17 mai

Allview Solar Energy finalizează cu succes, într-un termen scurt, instalaţiile fotovoltaice de pe clădirile unui renumit hypermarket din România, cu o capacitate totală de 1,54 MWp

Allview Solar Energy, divizia specializată în soluţii de energie verde a companiei Visual Fan SA (simbol bursier ALW), anunţă finalizarea cu succes a instalaţiilor fotovoltaice construite pentru o companie multinaţională, pe clădirile unui renumit hypermarket din România. Cele trei centrale fotovoltaice, cu o putere totală de 1,54 MWp, au fost proiectate, instalate şi configurate în aproximativ 2 luni, în localităţile Baia Mare, Satu Mare şi Piteşti, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, proiectul Full EPC a constat în prestarea tuturor serviciilor de proiectare şi executare a lucrărilor, inclusiv activităţi de inginerie, achiziţie de echipamente şi materiale, precum şi execuţia lucrărilor de construcţii şi montaj, pentru implementarea la cheie a instalaţiilor fotovoltaice.

"Suntem mândri de echipa noastră şi de toate realizările remarcabile pe care le-am obţinut în domeniul energiei solare. Succesul acestor proiecte majore este rezultatul muncii şi dedicării echipei noastre de specialişti, formată din ingineri, manageri de proiect, tehnicieni, proiectanţi, şi alţi profesionişti implicaţi. Ne angajăm să continuăm să aducem inovaţie şi excelenţă în industria energiei regenerabile şi să contribuim la construirea unui viitor sustenabil pentru toţi." - a declarat Lucian Peticilă, CEO Visual Fan SA.

Aceste proiecte de autoconsum sunt realizate exclusiv cu echipamente de înaltă calitate, provenite de la producători de renume din industria solară:

Panouri fotovoltaice Tier-1 Longi, distribuite eficient pe structurile de suport, pentru a minimiza pierderile de curent continuu şi a maximiza producţia de energie solară.

Invertoare Huawei, recunoscute pentru performanţă, fiabilitate şi eficienţă.

Structuri de susţinere K2 Germania, proiectate pentru a oferi stabilitate şi rezistenţă în faţa condiţiilor meteorologice variate. Aceste structuri includ elemente de lestare şi sunt dotate cu componente de protecţie pentru suprafaţa de montaj, menţinând integritatea membranei hidroizolatoare din PVC.

Staţii meteo care facilitează monitorizarea performanţei sistemului, optimizarea producţiei de energie şi reducerea costurilor operaţionale.

Sisteme avansate de monitorizare şi gestionare a invertoarelor, ce permit controlul comunicaţiilor şi înregistrarea datelor în timp real.

Cabluri electrice de cupru, dimensionate corespunzător pentru a minimiza căderea de tensiune şi a menţine o temperatură de operare scăzută, contribuind astfel la prelungirea duratei de viaţă a conductorilor.

Tablouri electrice de curent alternativ şi continuu, echipate cu componente de înaltă calitate de la ABB, EATON, SCHRAK, SCHNEIDER, care garantează eficienţa şi siguranţa funcţionării sistemului.

Cu o expertiză vastă în domeniul energiei solare, divizia Allview Solar Energy a companiei Visual Fan oferă soluţii complete şi personalizate pentru construirea oricărui tip de centrală fotovoltaică. De la proiectare şi implementare până la servicii post-implementare, cum ar fi garanţie extinsă, instruire, monitorizare a sistemului şi mentenanţă, compania asigură performanţa şi durabilitatea fiecărui proiect. Compania a instalat peste 500 de sisteme fotovoltaice, dispune de stocuri permanente de panouri solare (peste 7MW) şi invertoare (peste 600 de bucăţi) şi foloseşte echipamente de la furnizori de renume mondial precum Trina, Longi, Jinko, Fronius, Huawei, Growatt, K2 Germania, ABB, Eaton, Schrak, Schneider, ZeroFire şi alţii, pentru a răspunde oricăror cerinţe şi pentru a oferi soluţii de top în domeniul energiei solare.

Listată în piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, la 26 iulie 2021, Visual Fan SA urmăreşte să folosească instrumentele pieţei de capital pentru finanţarea strategiei de dezvoltare, atât pe plan intern, cât şi internaţional, având în prezent, o capitalizare bursieră de aproape 100 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9768
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6464
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2078
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8855
Gram de aur (XAU)Gram de aur346.6329

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb