Producţia de îngheţată pasteurizată a început la Sebeş, în fabrica firmei "Alpin 57 Lux", în anul 1998, după 4 ani de producţie la scară mică, locală.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
Cornelia Angelescu
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 24 iulie 2009
Aspect din Fabrica din Sebeş-secţia de ambalare a îngheţatei.
Producţia de îngheţată pasteurizată a început la Sebeş, în fabrica firmei "Alpin 57 Lux", în anul 1998, după 4 ani de producţie la scară mică, locală.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Companii /A.B. - 12 iunie
Companii /I.S. - 12 iunie
Politică /George Marinescu - 15 octombrie 2024
Companii /A.V. - 10 octombrie 2024
Internaţional /George Marinescu - 10 septembrie 2024
Companii /I.Ghe. - 6 august 2024
Miscellanea / O.D. - 3 iulie 2024
English Section /O.D. - 3 iulie 2024
English Section /George Marinescu - 13 iunie
English Section /V.R. - 13 iunie
Politică /A consemnat Mori Savir - 13 iunie
Internaţional /V.R. - 13 iunie
Internaţional /A.I. - 13 iunie
Editorial /Dan Nicolaie - 13 iunie
Editorial /Călin Rechea - 13 iunie
![]() | 5.0291 |
![]() | 4.3487 |
![]() | 5.3413 |
![]() | 5.9030 |
![]() | 470.4358 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.I. - 12 iunie
Piaţa de Capital /A.V. - 12 iunie
Piaţa de Capital /A.I. - 11 iunie
George Marinescu