Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

ANCOM a lansat harta semnalului mobil

O.D.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii /

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a anunţat lansarea platformei aisemnal.ro, care arată acoperirea şi nivelul de semnal mobil pe întreg teritoriul ţării, aşa cum au rezultat în urma măsurătorilor efectuate de Autoritate în cadrul unei campanii de monitorizare.

Aplicaţia permite utilizatorilor să afle gradul de acoperire cu semnal 2G, 3G sau 4G pentru toţi operatorii mobili activi pe piaţa din ţara noastră, susţine Sorin Grindeanu, preşedintele ANCOM: "Harta ANCOM este o premieră la nivel mondial fiind realizată exclusiv pe baza măsurătorilor din teren şi nu o hartă simulată. Ea reflectă acoperirea cu semnal mobil pentru toa­te tehnologiile disponibile pe piaţa din România la momentul efectuării măsurătorilor (2G/3G/4G) pentru toţi operatorii mobili activi. Ne dorim ca acest instrument să devină unul de referinţă pentru utilizatori, ghidându-i pe aceştia în alegerea celei mai potrivite oferte de telefonie şi internet, luând în calcul şi acoperirea cu servicii de voce şi date de care vor beneficia în urma încheierii unui contract".

Harta naţională de acoperire cu semnal mobil este platforma informatică cu ajutorul căreia utilizatorii pot afla exact care este gradul de acoperire, dar şi nivelul de semnal. Conform unui comunicat al autorităţii: "Utilizarea hărţii este facilă: pentru a vedea care este acoperirea cu semnal la nivel naţional, utilizatorii trebuie să aleagă un singur operator şi să selecteze una sau mai multe tehnologii (2G, 3G sau 4G). Utilizatorii interesaţi de nivelul de semnal într-o anumită localitate, trebuie să selecteze localitatea de interes. De asemenea, harta permite şi opţiunea de localizare pentru a vedea acoperirea cu semnal în locul în care se află utilizatorul".

Utilizatorii au, cu ajutorul acestui instrument, o imagine completă şi corectă asupra serviciilor de acoperire cu semnal mobil.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS