Asigurările de sănătate NN au oferit despăgubiri de aproximativ 40 de milioane de euro pentru problemele medicale

T.B.
Bănci-Asigurări / 26 aprilie

Gabriela Lupaş-Ţicu, Chief Customer Officer la NN Asigurări de Viaţă

Gabriela Lupaş-Ţicu, Chief Customer Officer la NN Asigurări de Viaţă

NN Asigurări de Viaţă a acoperit cheltuieli medicale şi a plătit despăgubiri clienţilor de asigurări de sănătate în valoare totală de aproximativ 40 de milioane de euro din 2016 până în prezent, se arată într-un comunicat al NN Asigurări de Viaţă, remis redacţiei. Clienţii au beneficiat astfel de sprijin financiar real în situaţiile acoperite de asigurarea lor şi au putut accesa tratamentul sau intervenţiile chirurgicale de care au avut nevoie fără grija cheltuielilor neplanificate, potrivit sursei.

Un accident sau o problemă de sănătate pot însemna, pe lângă grija accesului la serviciile medicale de care este nevoie, şi griji financiare pe fondul cheltuielilor neplanificate pe care multe familii din România nu le pot acoperi întotdeauna fără dificultăţi. România rămâne printre ţările europene cu un deficit important de protecţie, o familie având nevoie, în medie, de 132.000 de lei în plus faţă de resursele financiare disponibile pentru a putea acoperi cheltuielile într-o situaţie neprevăzută şi a-şi menţine nivelul de trai, arată datele UNSAR. O asigurare de sănătate contribuie la reducerea deficitului, acoperind cheltuielile medicale sau oferind clienţilor o sumă de bani pe care o pot folosi oricum au nevoie atunci când se confruntă cu o problemă de sănătate, arată datele companiei.

Conform sursei citate, "Sănătatea, starea de bine şi siguranţa financiară sunt cele mai importante pentru români când se gândesc la viitor, iar interesul pentru soluţii financiare care să le ofere sprijin când se confruntă cu o problemă medicală confirmă nevoia lor de protecţie. Soluţiile de asigurare ajută oamenii să se concentreze pe tratamentul de care au nevoie fără să se gândească la bani, fiind utile atât în cazul unor boli grave, cât şi în situaţii medicale care pot să apară oricând în orice familie", spune Gabriela Lupaş-Ţicu, Chief Customer Officer la NN Asigurări de Viaţă.

Portofoliul de soluţii NN pentru protejarea sănătăţii include mai multe tipuri de asigurări şi clauze suplimentare, cu acoperiri extinse, pliate pe nevoile diferite ale clienţilor, de la spitalizare şi intervenţii chirurgicale sau tratament în situaţia unor boli grave şi până la despăgubiri pentru recuperare medicală sau în caz de invaliditate din accident, informează compania.

Mai exact, Asigurarea de Sănătate NN lansată în urmă cu 8 ani acoperă cheltuieli medicale de până la 100.000 de lei pe an când se întâmplă un accident sau când apare o boală şi e nevoie de spitalizare sau de intervenţii chirurgicale, sumă care creşte cu 20.000 de lei după fiecare an în care nu a fost nevoie de asigurare, până la 200.000 de lei pe an. Serviciile medicale în situaţiile acoperite de asigurare pot fi accesate atât în reţeaua NN, care include peste 300 de spitale şi clinici private de top din România şi din străinătate, cât şi în spitale din afara reţelei, inclusiv de stat. Asigurarea este îmbunătăţită permanent, oferind din acest an un serviciu nou de telemedicină, extinderea acoperirii pentru copii, începând de la o lună, îmbunătăţirea acoperirilor existente şi noi beneficii în pachetele de prevenţie, se mai arată în comunicat.

Asigurarea de Sănătate NN poate fi completată cu o asigurarea suplimentară pentru Cancer, Arsuri Grave şi Transplant Organe care oferă în plus până la 500.000 de lei, bani pe care clienţii îi primesc în situaţiile acoperite şi pe care îi pot folosi oricum au nevoie, fără justificarea cheltuielilor, transmite sursa.

Iar pentru mai multă protecţie când apare o boală gravă, NN oferă şi Premium Care Abroad, o soluţie completă pentru diagnostic rapid în România şi tratament personalizat de înaltă precizie în străinătate. Asigurarea acoperă cheltuieli medicale şi non-medicale de peste 2 milioane de euro, cu un cost care începe de la 176 de lei pe lună, în situaţia unor boli grave precum cancer, chirurgie cardiovasculară cu by-pass, neurochirurgie sau transplant. Fiecare caz este preluat în 2 ore lucrătoare, iar clienţii beneficiază de a doua opinie medicală şi de un medic coordonator dedicat, de la suspiciune până la diagnostic, tratament de înaltă precizie în străinătate şi post-tratament în România, potrivit sursei.

Soluţiile de asigurare de sănătate NN pot fi cumpărate într-un proces digital, în baza unei discuţii online cu unul dintre cei 1.600 de consultanţi financiari din toată ţara. Mai departe, prin aplicaţia mobilă NN Direct, clienţii au acces în orice moment, direct pe telefon, la toate informaţiile despre asigurările lor, pot face plăţi şi îşi pot actualiza datele personale, arată datele NN.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9768
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6464
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2078
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8855
Gram de aur (XAU)Gram de aur346.6329

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb