BenQ lansează cel mai subţire model de monitor LCD din lume

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 9 iulie 2008

Prin lansarea noului model de monitor premium V2400W, BenQ introduce pe piaţă cel mai subţire monitor LCD din lume cu ecran de 24 de inci (61 cm), cu un design nou, destinat consumatorilor sofisticaţi, care caută să fie mereu în trend. Modelul V2400W a fost distins la începutul acestui an cu prestigioasele premii internaţionale: Red Dot Design Award şi IF Product Design Award, acordate în semn de recunoaştere a design-ului şi calităţii excepţionale, precum şi a nivelului ridicat de funcţionalitate.

Brand-ul BenQ este definit de inovaţia tehnologică şi designul exclusivist, prin produsele proiectate pentru a oferi o performanţă superioară, îmbunătăţind stilul de viaţă al utilizatorilor. Noul model V2400W duce aceste valori ale companiei cu un pas mai departe, stabilind un nou standard pentru aşteptările şi dorinţele utilizatorilor, prin care tehnologia devine mai mult decât un instrument şi ajunge să simbolizeze frumuseţea, eleganţa, personalitatea şi luxul. Asimetria şi contururile aerodinamice ale modelului oferă o imagine în avanpremieră a noului concept de design BenQ, numit Kinergy Design. Conturul fluid şi curbat al modelului V2400W a fost obţinut datorită tehnologiei de turnare Rapid Heat Cycle Molding (RHCM), ce permite realizarea şi turnarea de noi forme al căror design depăşeşte limitele tradiţionale existente în acest domeniu.

Forţa de torsiune între componentele metalice ale stand-ului a fost calculată cu exactitate pentru ca suportul asimetric plasat în partea dreaptă a modelului, să poate susţine ecranul wide de 24 de inci şi să asigure flexibilitatea necesară modificării unghiului de vizualizare. Finisajul de un negru lucios subliniază poziţionarea premium a modelului.

Excepţional de subţire, modelul V2400W măsoară doar 2,44 inci (6,2 cm), fiind cu peste 21% mai subţire decât următorul în clasament, ceea ce îl transformă în cel mai subţire monitor LCD din lume cu diagonală de 24 inci. Tastele din panoul frontal, de culoare albastră, cu tehnologie LED, precum şi comenzile soft-touch accentuează eleganţa lui V2400W.

Noul model include tehnologii de vârf de ultimă generaţie, precum rata de contrast dinamică de 4000:1 care ajustează automat luminozitatea pentru a optimiza nivelul de lumină a fiecărei scene afişate, procesul de fabricare ultramodern cu tehnologie RHCM şi suport full HD 1080p. Conexiunile HDMI, D-sub, DVI-D (cu HDCP) oferă conectivitate high definition şi compatibilitate retroactivă. Cu transmisia digitală de 5GBps, V2400W se poate conecta cu playere DVD, console de jocuri sau unităţi PC.Datorită tehnologiei AMA,V2400W poate reda cele mai reale culori într-un timp scurt, îmbunătăţind claritatea imaginilor şi reducând distorsiunile cu cele 2ms GTG timp de răspuns. Tehnologia Senseye+Photo aduce un suport spectrului de culoare sRGB, permiţând obţinerea unor culori vii, naturale, precum şi a detaliilor fine.Cele cinci moduri de funcţionare presetate - Dynamic, Photo, Standard, Movie şi sRGB - simplifică optimizarea imaginilor, reducând-o la o simplă apăsare de buton.

Calităţile modelului sunt certificate NTSL din punct de vedere al preciziei şi al constanţei în redarea culorilor, de la monitor la imprimantă, la camera foto sau către oricare alt dispozitiv. De asemenea, monitorul BenQ V2400W este certificat Windows Vista Premium. V2400W minimalizează impactul asupra mediului înconjurător, prin reducerea considerabilă a consumului de energie, economisind, în acelaşi timp, costurile de consum, fiind certificat Energy Star. BenQ acordă o atenţie deosebită mediului înconjurător, de aceea toate monitoarele produse de companie sunt certificate RoHS.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro
Gala Regista 2023

Curs valutar BNR

07 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9022
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5747
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9405
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4884
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3601

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro