Companiile ar putea prefera sistemele de optimizare în detrimentul soluţiilor integrate - Wizrom

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT /

Companiile vor reduce în acest an investiţiile pentru achiziţionarea soluţiilor integrate de software preferând sistemele de optimizare pentru reducerea costurilor, a spus Zemy Apfelbaum, managing director Wizrom. Domnia sa a declarat "Ne aşteptăm în acest an ca firmele să-şi reducă investiţiile în achiziţionarea de soluţii integrate. Unele vor preferă să închirieze numai anumite produse". Acesta a adăugat că în condiţiile economice actuale multe societăţi se vor orienta spre sisteme de optimizare pentru scăderea şi controlarea costurilor. "Firmele vor fi mult mai receptive pentru o scădere a costurilor. Un astfel de sistem poate aduce un return investment bun şi rapid", a mai spus managing director Wizrom.

De asemenea, compania a ales ca împreună cu partenerii săi din domeniul financiar să ofere soluţii de finanţare firmelor interesate de achiziţionarea de soluţii informatice.

"Când oferi un proiect oferi şi finanţarea pentru un termen de doi sau trei ani. Este ceva care merge foarte bine, iar companiile sunt foarte receptive", a declarat Zemy Apfelbaum.

Wizrom Softwarw a încheiat anul 2008 cu o creştere a cifrei de afaceri de aproximativ 27% faţă de anul precedent. Astfel, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 9,5 milioane de dolari şi şi-a crecut numărul de clienţi activi cu 10%, de la 2.700 la 3.000.

Principalele venituri au provenit din vânzarea de licenţe şi servicii pentru soluţia financiar-contabilă WizCount şi ERP-ul WizPro. Cele două aplicaţii au cumulat 65% din totalul încasărilor.

Pentru anul în curs reprezentanţii companiei au ca target aceleaşi rezultate ca anul precedent. "Ne este dificil să estimăm. Am ales să ne punem ca target pentru 2009 cifra de afaceri din 2008. Planul Wizrom pe anul în curs se va concentra pe consolidarea şi dezvoltarea bazei actuale de clienţi şi parteneri", a declarat Apfelbaum.

De asemenea, acesta a adăugat că în acest moment compaia lucrează la mai multe proiecte şi analizează variantele de a intra pe piaţă singură sau în parteneriat.

Compania românească Wizrom Software activează pe piaţă din 1992 şi are 170 de angajaţi. Din 2006 aceasta a devenit Microsoft Gold Certufied Partner. Wizrom deţine filiale în Republica Moldova şi Bulgaria.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

27 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8735
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0875
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5081
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4471
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.6576

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie