Abonament gratuit

DIN PROFITUL ANULUI TRECUTTransilvania Broker vrea să aloce 82%, ca dividende

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Consiliul de Administraţie al Transilvania Broker de Asigurare (TBK) a convocat acţionarii, pentru data de 28 aprilie, pentru a aproba distribuirea sumei de 3,8 milioane de lei, echivalentul a 81,9% din profitul anului trecut, de 4,639 milioane de lei, ca dividende, potrivit raportului publicat de companie pe site-ul operatorului pieţei noastre de capital.

Dividendul pe acţiune este de 1,52 lei care, raportat la ultima cotaţie a acţiunii TBK din data de 24 martie, de 12,9 lei, oferea un randament brut de 11,78%.

Data de înregistrare, cea care defineşte acţionarii care vor beneficia de dividende, este 19 mai 2020, în timp ce data plăţii este 3 iunie 2020.

Pentru anul trecut, Transilvania Broker a raportat venituri de 70,62 milioane de lei, cu 13,7% mai mari decât cele din 2018, în timp ce rezultatul din exploatare s-a ridicat la 5,4 milioane de lei, cu 16% peste cel aferent anului anterior.

Gabriel Login deţine 45,9% din companie, în timp ce Dan Niculae are o participaţie de 30,68% în capitalul social al emitentului.

Transilvania Broker de Asigurare, a intrat în ringul bursier de la Bucureşti în a doua parte a anului 2017.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. N-AR FI DELOC , O ACTIUNE REA , NUMAI CA 96.50 % DIN TOTALUL ACTIUNILOR , SE AFLA IN MAINILE A 3 MEMBRII , AI ACELEIASI FAMILII !!! EI FAC SI DESFAC , TOTUL IN ACEASTA FIRMA !!! N-AR CONVENI NIMANUI , SA CUMPERE ACTIUNI , SI , DEODATA BRUSC , SA CITEASCA UN COMUNICAT PE BURSA , CA SE DELISTEAZA COMPANIA !!! AU MAI VRUT S-O DELISTEZE , O DATA !!! NU STIU , DE CE S-AU RAZGANDIT !!! ASTA E MARELE SI PRINCIPALUL PERICOL !!! CA NU STII , CE-AU IN CAP !!!

    1. IERTATI-MA , AM CONFUNDAT ACTIUNILE !!! PENTRU O CLIPA , AM CREZUT CA ESTE VORBA DE FIRMA TRANSILVANIA CONSTRUCTII , CU SIMBOLUL '''''' COTR '''''' !!! A-MI CER SCUZE , TUTUROR !!!

    N-AR FI DELOC , O ACTIUNE REA , NUMAI CA 96.50 % DIN TOTALUL ACTIUNILOR , SE AFLA IN MAINILE A 3 MEMBRII , AI ACELEIASI FAMILII !!! EI FAC SI DESFAC , TOTUL IN ACEASTA FIRMA !!! N-AR CONVENI NIMANUI , SA CUMPERE ACTIUNI , SI , DEODATA BRUSC , SA CITEASCA UN COMUNICAT PE BURSA , CA SE DELISTEAZA COMPANIA !!! AU MAI VRUT S-O DELISTEZE , O DATA !!! NU STIU , DE CE S-AU RAZGANDIT !!! ASTA E MARELE SI PRINCIPALUL PERICOL !!! CA NU STII , CE-AU IN CAP !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

10 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8359
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1129
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4883
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3702
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.7021

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie