Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Evul mediu... dezlînat

Cornel Codiţă
Ziarul BURSA #Editorial /

Cornel Codiţă

În zarva mediatică şi forfota socială creată de isterizarea populaţiei pe tema pericolului "noii ciume", mai că îţi vine să te întrebi, cine poartă de fapt vina pentru consecinţele sociale drastice ale actualei pandemii: virusurile sau oamenii? Iar, răspunsul, din punctul meu de vedere, este fără reţinere: Oamenii. Mai precis, lipsa lor criminal-suicidală de acţiune sistematică, de studiu şi gestiune eficientă a problemelor sociale. Prin însăşi natura lor, acestea sunt de tip sistemic, deci cer un cadru de înţelegere/descifrare şi pregătire a soluţiilor de acelaşi fel, complex, multi-dimensional, coordonat. Între aceste probleme, de departe, cele de sănătate publică ar trebui să se afle pe primul loc în lista de priorităţi şi de soluţii la cheie pentru orice guvernare, oricînd şi în orice moment. În realitate, totul se petrece... viceversa, vorba lui Lefter Popescu (Caragiale, Două Loturi). Iar, asta nu doar în România, ci aproape peste tot, cu foarte rare şi mici excepţii. Ce ni se întîmplă de fapt?

Lumea în care trăim nu este doar a noastră ci, între altele, a bacteriilor şi a virusurilor. Împărţim cu ele aproape totul: apă, aer, pămînt, resurse vegetale şi animale, mediu natural şi mediul creat de activităţile umane. Diversitatea lumii lor este cu mult mai mare decît cea a societăţilor umane, iar viteza lor de schimbare şi adaptare la condiţii noi este incomparabil mai mare. Inevitabil, această lume interacţionează în varii feluri, schimbătoare, cu biologicul uman. Unele dintre aceste interacţiuni generează probleme, unele grave, altele mai puţin grave. Unele, pe care resursele noastre naturale de apărare reuşesc să le gestioneze în limite de siguranţă, altele care sunt scăpate de sub control, parţial sau total şi, atunci, generează prăbuşirea biologicului uman. O parte dintre virusurile care interacţionează cu lumea animală, păsări şi porci în principal, au dezvoltat mutaţii şi secvenţe de interacţiune care le conferă capacitatea de a migra în corpul uman şi de a genera efecte patologice. Acum aproape o sută de ani, aşa zisa "gripă spaniolă" (tip A) a afectat circa o treime din populaţia de atunci a globului. Aproape unu din cinci oameni care au contractat virusul au murit. Păi... şi atunci... de ce să dai vina pe oameni, cînd e clar că virusurile sunt cele care produc consecinţele dezastruoase pentru om? Iaca şi motivele!

Studiul sistematic şi complex al condiţiilor sociale ale declanşării şi răspîndirii contagioase a virusului gripal a arătat că războiul, primul război mondial în acest caz, această activitate umană atît de mult preţuită de jucătorii la ruleta puterii imperiale, a fost responsabil de crearea condiţiilor necesare pandemiei. În primul rînd, uriaşele şi atît de numeroasele, largile şi precar controlatele epidemiologic spitale de campanie ale răzoiului au devenit un fel de incubatoare pentru multiplicarea virusului şi răspîndirea lui. În al doilea rînd, condiţiile post-război au dus, pentru largi părţi ale populaţiei, la condiţii şi privaţiuni de alimentaţie şi higienă care au slăbit semnificativ capacitatea de răspuns imunologic şi de auto apărare naturală faţă de virusul gripei. Majoritatea celor care au murit, au murit în urma unor complicaţii, adică suprapuneri de factori şi consecinţe patogene, nu doar din cauza şi nici măcar în principal din cauza consecinţelor directe ale virusului gripal. Sigur, e mult mai convenabil să dai vina pe viruşi, decît să arăţi cu degetul spre responsabilitatea oamenilor puterii, adevăraţii responsabili pentru dezastrul războiului şi al urmărilor sale sociale, de nivel catastrofal, dintre care marea epidemie de gripă a fost doar una.

Cel de al doilea punct al responsabilităţii umane în dezlănţuirea epidemiilor şi în evenimentele pandemice de tip viral, cum este cel prezent, este ignorarea sau ascunderea criminală a consecinţelor biologice ale activităţilor de industrializare primitivă a creşterii animalelor, în special păsări şi porci. Uriaşele "fabrici de hrană" au constituit şi constituie, asemenea spitalelor din primul război mondial, uriaşe incubatoare şi vaste terenuri biologice pentru fluctuaţii şi mutaţii ale generaţiilor şi tipurilor virale care ajung să interacţioneze cu oamenii şi să producă efecte patogene, unele dintre ele severe, în anumite condiţii. "Argumentele" economice au prevalat, însă, mai de fiecare dată, în faţa semnalelor de alarmă trase, nu tocmai rar, de responsabili ai profesiei medicale şi de cercetătorii din domeniul biologiei celulare. Istoria dezvoltării "zootehniei socialiste" din România este, din acest punct de vedere, un studiu de caz exemplar! În sfîrşit, chiar dacă unora li s-ar părea că ţine de domeniul teoriilor conspiraţiei, trebuie totuşi spus că cercetările în domeniul "militarizării biologice", al dezvoltării diferitelor tipuri şi soluţii de "arme biologice" este o activitate care datează încă din timpul primului război mondial şi de atunci, în ciuda unor convenţii şi tratate internaţionale, nu a încetat niciodată, dimpotrivă s-a amplificat. Cîte dintre "accidentele" inevitabile ale laboratoarelor în care se coc soluţiile militare pentru viitoarele boli şi epidemii, virale sau de altă natură, au devenit epidemii sau pandemii, în fapt, nimeni nu ştie şi, desigur, chiar dacă ştie, nu vrea să spună. Lista factorilor care ţin de guvernare şi deciziile sale, cu impact direct asupra degradării sănătăţii publice este, însă, mult mai lungă. Luaţi, spre exemplu, impactul dezvoltării necontrolate a mega-aglomeraţiilor urbane de astăzi, ale fluctuaţiilor masive ale condiţiilor de higienă publică în aceste aglomeraţii, ale riscurilor de propagare rapidă a epidemiilor în comunităţile urbanismului disfuncţional practicat mai peste tot, a includerii, în acelaşi mediu urban, a "laboratoarelor şi fabricilor de sănătate", cu riscuri ridicate şi prea puţin controlate, de generare şi diseminare a unor infecţii cu risc epidemic mare etc.

În loc să îşi recunoască slăbiciunile şi mai ales teribila fragilitate structuală, în faţa factorilor de risc pentru sănătatea publică, guvernările lumii de astăzi, evident cea din România curentă nu face în nici un fel excepţie, ne recomandă entuziast soluţiile unui soi de ev mediu... dezlînat. Carantină!!! Reducerea mobilităţii şi a contactelor sociale!!! Igienă, la nivel de săpun şi spirt. Eu nu zic că măsurile din această clasă nu pot avea un anume impact în întîrzierea sau reducerea diseminării virale. Ceea ce spun este că mi se pare de-a dreptul halucinant să nu auzim, din partea autorităţilor, nimic despre măsurile menite să combată eficient sursa patogenă şi mai ales care să înlăture largile omisiuni, găurile negre şi gravele subcalibrări ale politicilor şi soluţiilor de sănătate publică, atunci cînd este vorba despre controlul şi gestiunea factorilor majori de risc biologic!!! Adică, ceva care să ne aducă aminte că suntem în secolul XXI, cu uriaşele sale posibilităţi ştiinţifice, respectiv de organizare, inclusiv organizare social-instituţională a răspunsurilor la probleme de tip complex, cum sunt cele sociale, în general şi cele de sănătate, în special.

Opinia Cititorului ( 33 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Tehnologia Keshe a Plasmei, tehnologia gans si imunocubul pentru purificare aer si apa ar trebui sa faca parte din strategia de lupta impotriva coronavirus si a tuturor virusurilor si bacteriilor. Aceste tehnologii sunt folosite in spatiu unde este plin de virusuri si bacterii necunoscute omului.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Ă

    

   PRIMII PAȘI 

    

   SEMINARII 

    

   FRAGMENTE VIDEO 

    

   APLICAȚII 

    

   ELEVAREA SUFLETULUI 

    

   PRODUCEREA GANS-ULUI DE CO2 

   GaNS-ul de CO2 este produs prin plasarea unei plăci de zinc conectate cu o bobină nano acoperită sau cu o placă din cupru nano acoperită, într-o soluție de apă sărată. Dizolvați 100 de grame de sare de mare într-un litru de apă distilată și turnați soluția în vasul de realizare a GaNS-ului. Asigurați-vă că toată sarea este dizolvată. Există diferite modalități prin care se conectează placa din zinc și cea din cupru/bobina din cupru, care vor afecta raportul de CO2 și de ZnO produs. 

   M.T. Keshe explică în detaliu cum se produce GaNS-ul de CO2: 

   Amestec de GaNS de CO2/ZnO într-un raport de 20:80 

   Pentru a crea o producție mai mare de GaNS de ZnO față de CO2, placa/bobina de cupru nano acoperită este conectată direct la placa de zinc cu o sârmă de cupru. Dacă doriți, puteți face câte o mică gaură în colțul superior al fiecărei plăci, pentru a agăța sârma. În orice caz, asigurați-vă că faceți gaura în placa de cupru ÎNAINTE de nano acoperirea acesteia! Sau puteți utiliza crocodili pentru a le lega împreună. 

   NOTĂ 1: asigurați-vă că nu zgâriați cu crocodilii stratul nano al plăcii de cupru! Cârligele cu arcuri puternice vor deteriora suprafața nano straturilor. Asigurați-vă că partea de jos a bobinelor nu atinge fundul vasului. În această metodă directă de conectare, GaNS-ul este creat foarte repede. În orice caz, cantitatea de GaNS de CO2 creat este relativ mic în raport cu cea de ZnO creată în amestecul de GaNS-uri. 

   NOTĂ 2: GaNS-ul alb la culoare are un conținut mai mare de ZnO decât de CO2. 

   ATENȚIE: niciodată nu atingeți GaNS-urile cu nici o parte a corpului! 

   Amestec de GaNS de CO2/ZnO într-un raport de 90:10 

   GaNS-ul de Oxid de Zinc (ZnO) nu poate fi eliminat complet din amestecul de GaNS-uri atunci când se creează GaNS de CO2, dar acest lucru nu are consecințe. Dacă urmați acești pași, se va crea o producție mai mare de GaNS de CO2 față de cea de Oxid de Zinc. Culoarea GaNS-ului este un indiator al tipului de GaNS obținut. Culoarea albă indică mai mult GaNS de ZnO în amestec, în timp ce culoarea crem indică o producție mai mare de GaNS de CO2 creată în amestec. 

   Placa de cupru nano acoperită și cea de zinc sunt conectate printr-o piesă normală de sârmă de cupru. Asigurați-vă că partea de jos a plăcilor sau a bobinelor nu atinge fundul vasului. Tăiați sârma la jumătatea acesteia și conectați un mic LED, sau bobina unui ventilator de calculator, la captele sârmelor. Conectați anodul LED-ului (piciorușul mai lung – polul pozitiv) cu sârma care duce la placa/bobina nano acoperită, iar catodul (piciorușul mai scurt – polul negativ) cu sârma care duce la placa de zinc. (Mici găuri pot fi făcute într-un colț al fiecărei plăci ÎNAINTE de procesul de nano acoperire, în cazul plăcii de cupru, care pot fi utilizate pentru conectarea sârmei la plăci. Puteți evita găurirea plăcilor folosind cârlige de rufe pentru conectarea LED-ului la plăci. În orice caz, este FOARTE IMPORTANT să vă asigurați că nu zgâriați nano acoperirea plăcii de cupru când atașați crocodilii. După câteva ore, un strat de culoare crem de GaNS de CO2, va începe să se depună pe fundul vasului. 

   NOTĂ 1: curentul electric nu este necesar pentru crearea GaNS-ului de CO2! 

   NOTĂ 2: culoarea denotă raportul dintre cantitatea GaNS-ul de CO2 și cel de ZnO din amestec. 

   ATENȚIE: niciodată nu atingeți GaNS-urile cu nici o parte a corpului! 

   Materiale Necesare: 

   Tub/ vas din plastic sau o sticlă tăiată; 

   Placă de zinc; 

   Bobină de cupru nano acoperită sau placă de cupru nano acoperită; 

   O sârmă de cupru; 

   LED verde; 

   100g de sare de mare; 

   1L de apă distilată. 

   Utilizare și aplicații ale GaNS-ului de CO2 

   Apa de GaNS de CO2 poate fi utilizată în stare pură sau diluată, în funcție de tratamentul necesar. Ea va activa celulele, va revitaliza corpul și va întări sistemul imunitar. Apa de GaNS de CO2 este foarte benefică pentru toate tipurile de răniri ale mușchilor. Când este utilizat ca un spray el imediat îndepărtează durerea. Totuși, în cazul ruperii oaselor, nu aplicați apă de GaNS de CO2 direct pe fractură. Durerea în locul ruperii osului activează corpul pentru a aduce calciul necesar în zona facturii, care este necesar pentru procesul de însănătoșire. Prin urmare nu pulverizați direct pe locul durerii; pulverizați zona din jurul facturii. 

   Folosire orală: apa de GaNS de CO2 poate fi consumată oral. De exemplu: picături sau între 5ml și 25ml de apa de GaNS de CO2 diluată într-o jumătate de litru de apă, consumate de 1-2 ori pe zi (conform recomandărilor); 

   Folosire baie de picioare: Adăugați apă de GaNS de CO2 în apa pentru baia de picioare. Când se aplică repetat, aceasta elimină talpa de atlet și extrage metalele grele din corp; 

   Folosire baie completă: Puteți utiliza apă de GaNS de CO2 și apele de GaNS de ZnO (oxid de zinc), CH3 (oxid de fier) și/sau CuO (oxid de cupru). De exemplu: cu contaminare radioactivă, M.T. Keshe recomandă efectuarea unei băi cu 2-3 litri de apă de GaNS de CO2 în baia amestecată cu apă caldă, și să stați în această apă pentru jumătate de oră de 2-3 ori pe zi; 

   Folosire pentru scalp și păr: Vă puteți masa regulat pe cap și pe păr cu apă de GaNS de CO2. Calmează scalpul, întărește rădăcinile părului și s-a arătat că aduce părul la culoarea originală; 

   Folosirea amestecului de plasmă lichidă de CO2+ZnO: Pe față revitalizează pielea, reîmprospătează și întinerește pielea; 

   Folsirea ca loțiune după bărbierit: atenuează imediat tăieturile și relaxează pielea; 

   Folosire pentru eczeme: pulverizați pielea afectată cu apă de GaNS de CO2 – până în prezent au fost raportate îmbunătățiri foarte rapide; 

   Folosire pentru înțepătură de albine: pulverizați apă de GaNS de CO2 de câteva ori pe zona înțepăturii. 

   NOTĂ: GaNS-ul de CO2, apa de GaNS de CO2 și plasma de CO2 sunt utilizate atât în aplicațiile de sănătate cât și pentru producerea de energie. 

   ATENȚIE: niciodată nu atingeți GaNS-urile cu nici o parte a corpului! 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Așadar, coronavirusul supraviețuiește cel mai mult timp pe oțel inoxidabil și plastic, unde virusul a supraviețuit și trei zile, au demonstrat cercetările făcute de Vincent Munster și echipa lui de la National Institutes of Health, din Montana, SUA.

   În schimb, virusul nu trăiește mult pe suprafețele din cupru, pe care moare după doar câteva ore, conform aceluiași cercetător, ale cărui experimente sunt încă preliminare, urmându-se a se face studii amănunțite pentru a fi înțeles exact modul în care coronavirusul se răspândește. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Un cercetător chinez este de părere că noul COVID-19 vine din spațiu, fiind transportat de un meteorit care a explodat în luna octombrie, în China..

   Asadar avem nevoie de tehnologii spatiale pentru a curata terra de virusuri straine de plasma terrei si poluare. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Ar trebui sa cerem ajutorul Chinei si al Japoniei pentru a gasi leacul si a preveni prin vaccinare. Atentie un vaccin ar putea face mai mult bine dect rau. Fundatia Keshe din Iran poate fi consultata, fiind vorba de un virus adus din spatiu sau creat in laborator;

   În ciuda rezultatelor bune, este posibil ca metoda folosită în China să nu fie autorizată în Europa prea devreme, astfel încât medicii speră să fie dezvoltat vaccinul mai repede decât terapia cu plasmă. 

   China a raportat luni 22 de noi decese din cauza coronavirusului, în timp ce numărul zilnic de contaminări cu COVID-19 a fost la cel mai scăzut nivel de la începutul centralizării datelor în ianuarie, 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   O companie farmaceutică japoneză a inițiat dezvoltarea unei terapii din plasmă pentru tratamentul persoanelor deja infectate cu COVID-19 și care prezintă risc crescut, precum persoanele vârstnice și cele care prezintă și comorbidități asociate, se arată într-un comunicat de presă.

   Terapia ar putea fi disponibilă într-un interval cuprins între nouă și 18 luni, dar aceasta este dependentă de capacitatea de a colecta plasmă. 

   “Produsul aflat în dezvoltare se adresează persoanelor deja infectate, nefiind un vaccin. Acest produs de hiperimunoglobuline derivate din plasmă și-a demonstrat eficacitatea împotriva virusului SARS-CoV-2, cât și în cazul infecțiilor respiratorii acute severe, ele devenind, astfel, potențiale opțiuni viabile în tratarea persoanelor afectate de COVID-19” 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Doctorul Keith Chappell, care și terminat deja doctoratul în studii asupra stabilizării proteinelor virale, a declarat pentru o publicație locală că „dacă ne gândim la un vaccin ce ar putea funcționa împotriva Coronavirusului, putem spune că deja suntem acolo”.

   Acesta, împreună cu colegii săi Paul Young și Trent Munro, a început dezvoltarea unui vaccin sigur încă din ianuarie. 

   Echipa sa a testat până acum peste 250 de formule diferite, dintre ele sel ectându-l pe cel mai sigur. Această variantă a vaccinului a fost denumită S-Spike. 

   S-Spike se află momentan în teste de laborator și este încercat pe șoareci. Dacă rezultate vor fi progresive, acesta ar putea fi testat pe oameni până în luna iunie. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Voi, puteți face cu ușurință această apă cu plasmă și să epuizați virusurilei din energia lor. Dacă știți pe cineva care este bolnav sau doriți să preveniți infecțiile virale, vă pot ajuta să faceți acest lucru! Există mărturii din prima mână. (Specific virusului Corona) Fără presiune, dar acest lucru poate ajuta cu adevărat persoanele cu pneumonie sau Corona sau orice virus.

   Vremurile sunt ciudate. Este ușor să ne temem, dar putem face ceva pentru a ne ajuta reciproc să rămânem în siguranță și sănătoși. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Virusul este cel mai raspandit si vietuieste cel mai bine pe bancile parlamentului.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   afirmaţiile în sensul că în China epidemia a luat sfârşit sunt false şi că este vorba doar de depăşirea momentului de vârf al acesteia. Cum în China a durat 5-6 luni să se ajungă la momentul de vârf, numărul de cazuri din Europa va continua să crească lunile următoare

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  v-a scăpat?

  De când cu virusul migranți din Turcia nu mai vor în Vestul Europei, mexicani-n state?  

  Parizieni sunt calmi, cei din Hon-Kong la fel?  

  Carantină înseamnă măsurile din Italia sau carantina românească cu copii acasă și părinți la lucru, e frecție la un picior de lem cu-n scai? 

  Copii acasă iar armata se mișcă fără probleme? 

  Bancherii nu ziceau bine că ne împrumutăm la costuri negative, da' nu 20-30% și ăștai doar începutul când datoria statelor e de cca 130% ori cât venitul estimat?

  Babeș v-a răspuns la prima nelămurire de aceea s-a creat odată o Universitate care-i poartă numele cu-n matematician doar că teoria ca teorie da' practica ne coco?  

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Fără a prezenta nici o dovadă științifică, purtătorul de cuvânt al ministerului chinez de Externe a sugerat, pe Twitter, că noul coronavirus, apărut în China, a fost introdus de armata americană.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Ipoteza a fost imediat preluată de autoritățile din Beijing. În postarea sa, Zhao Lijian a publicat un video în care apare directorul Centrelor americane pentru control și prevenția maladiilor (CDC) declarând în fața Congresului că unii americani despre care s-a crezut că au murit din cauza gripei sezoniere au fost depistați, după deces, ca purtători ai noului coronavirus.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Mare atenţie, spirtul sau alcoolul sanitar din comerţ nu ne ajută împotriva acestui virus. OMS a făcut publică pentru întreaga populaţie, o reţetă care distruge Covid-19 şi care poate fi preparată şi acasă. Iată de ce aveţi nevoie.

   

  Ingredientele pentru dezinfectanul anti-coronavirus 

  -8.333 ml de etanol de 96%, sau 7.515 ml de alcool izopropilic de 99.8%. 

  -417 ml de peroxid de hidrogen de 3% 

  -145 ml de glicerină de 98% 

  -apă sterilă sau apă fiartă și răcită 

  Toate aceste produse se amestecă, reieşind de aici un dezinfectant potrivit împotriva răspândirii coronavirus. Prin comparaţie, spirtul din comerţ conţine etanol mult mai puţin concentrat, de 70% şi nu are nicio altă substanţă activă. Experţii recomandă să folosim doar biocidele create special pentru dezinfecţia mâinilor, dezinfectantele pe bază de clor, însă nu cele pe bază de clorhexidină care nu au niciun efect. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Mobilitatea populaţiei nu ajută la stoparea coronavirusului. „Ceea ce am descoperit, ca principiu destul de robust, este că nu ajută să restricţionezi mobilitatea” spune reprezentant OMS.Spălatul pe mâini şi testarea rapidă a coronavirusului, mai eficiente ca restricţiile de călătorie

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   NU va mai speriati! Sufletul e nemuritor! Cititi ceva frumos sau ascultati muzica de relaxare si anti-virusi!

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  SOS -BCE injectezare bani!

  este prioritatea nr 1 a UE si a statelor nationale sa creeze sufienta modena din neant pentru a acoperi costurile protectiei si preventiei coronavirus. Nici macat medicii nu sunt projtejati in Romania! 

  ”Majoritatea personalului medical care ia contact cu posibilii infectaţi cu noul coronavirus nu este protejată în mod corespunzător” 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Pentru a invinge virusul este necesar sa se spuna adevarul despre natyra acestui virus!

   Nu cumva se doreste sa se depopuleze terra sau chiar exrinctia speciei umane prin vaccinare si 5G?

   Plasma Keshe si cea chineza pare sa fie o solutie pentru cei bolnavi dar si pentru dezinfectie. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   De aici a plecat totul! China a mințit omenirea! Primul caz de coronavirus: 17 noiembrie 2019!Dacă până în zilele noastre Organizația Mondială a Sănătății credea că virusul a pornit din piața de animale din Wuhan, suspectând fie liliecii, fie pangolinul, ”South China Morning Post” a anunțat că întâiul caz a fost semnalat la un bărbat de 55 de ani, din provincia Hubei.dar nu precizat dacă acesta poate fi considerat sau nu ”pacientul zero”, ceea ce înseamnă că epidemia ar fi putut porni la drum cu ceva timp înainte!

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Angajaţii ultimul spital temporar deschis pentru spitalizarea pacienţilor cu coronavirus a fost închis în Wuhan, astfel că angajaţi au răsuflat uşuraţi, fără măştile de protecţie de data aceasta.

   Imaginea angajaţilor cu zâmbetul pe buze neacoperit de măşti a devenit viral în toată lumea. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Cat rezista COVID 19 pe suprafete.

   In timp ce oamenii de stiinta cauta orice pentru a afla cat mai multe despre noul coronavirus , un nou experiment arata ca virusul poate supravietui pe suprafete de plastic si otel inoxidabil pana la 3 zile. Experimentul a fost facut de cercetatorii de la Princeton, UCLA si Institutele Nationale de Sanatate. Cercetatorii au vrut sa afle cat poate supravietui virusul in momentul in care se raspandeste pe anumite suprafete si in aer. 

   Ei au descoperit ca virusul poate supravietui pana la 3 zile pe otel inoxidabil, 24 de ore pe carton si pana la patru ore pe suprafete de cupru. Cercetatorii au folosit si un spray pentru a vedea cat persista virusul in aer si au descoperit ca acesta poate supravietui pana la trei ore. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Comisia Europeană va propune Consiliului UE (format din statele membre) să activeze o clauză care permite statelor membre să depășească limita maximă admisă de 3% din PIB a deficitului bugetar ”în cazul unei crize economice severe în zona euro sau în întreaga UE” dar si drept regalian al BCE si al BCNationale de a emite moneda suficienta pentru coronacriza. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  This takes us to the present moment whe reChina appears to have been attacked by a bioweapon, which is linked to the rollout of a 5G network in the city of Wuhan. In a previous article, I pointed out the link between 5G and biowarfare, and the likelihood that the Coronavirus (Covid-19) was a biological weapons attack.

  Senior Chinese officials have also recently begun promoting the idea that the Coronavirus was a foreign-sourced bioweapons attack, and have pointed to the US and its participation in the Military World Games held in Wuhan in October 2019. However, as former US Marine Corps Intelligence Analyst and CIA Case Officer Robert David Steele has declared, President Xi Jinping knows that the real culprit is not the Trump administration, but rogue elements in the US tied to the Deep State. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. The similarity between the events in China and what the whistleblower described back in 2010 is uncanny, and firmly implicates the City of London in a Deep State attack on China. However, as the whistleblower pointed out, the group of City of London officials was merely an action group. The real culprits behind the planned bioweapon attack were higher-level groups associated with elite banking families on the European continent, especially in Italy and the Vatican, working closely behind the scenes with, according to the whistleblower, extraterrestrial entities!

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   As a result of military White Hat and “altruistic extraterrestrials”, the above timeline never happened. Consequently, what are we to make of the 2020 Coronavirus pandemic, and the Deep State’s plan for a biowarfare attack against China discussed back in 2005 in response to the latter’s rapid economic and military growth, which continues to alarm Western national security officials as detailed in my upcoming book, Rise of the Red Dragon: Origins and Threat of China’s Secret Space Program.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   It’s not coincidental that the Coronavirus outbreak in Italy, which has recorded the most deaths outside of China, began in the provinces most associated with the Black Nobility and the rollout of 5G as observed by the blogsite, “State of the Nation”:

   Northern Italy, especially the international financial capital of Milan and all of Lombardy, have been strictly quarantined because this region is the ancestral home of the all-powerful Black Nobility. Very few are aware but it is Milan and Venice that really rule the financial powerhouses of London and New York City. They locked down both of those Italian power centers in order to control all movement into and out of the region. This unprecedented quarantine was planned years in advance by way of the purposeful rollout of 5G throughout the greater Milan metro area…. In other words, wherever the military deployment of 5G has taken place, the numerous 5G super-hotspots will provide a very conducive environment for the coronavirus bioweapon to be released into the population with the desired effect. Just look at whe rethe Coronavirus is exploding the most—countries that have the most 5G Hotspots! 

   This raises the possibility that the Coronavirus outbreak in Italy may be the Chinese military’s retaliation against the Deep State’s bioweapon attack, and the role played by the Black Nobility in attacking China. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Consequently, rather than the Coronavirus being part of an elaborate set of events designed to implement a New World Order controlled by the international banking elite through major Western nations, it appears to be a last ditch desperate effort by the Deep State that is doomed to fail. The exposure of the Deep State behind the Coronavirus pandemic will only accelerate the exposure and demise of key figures and institutions behind the Deep State, and an unprecedented awakening of global humanity.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   "În astă seară, în trecere fiind, cineva, o cunoștință care trăiește în anumite medii și are acces la informații foarte sensibile și de o anumită natură, mi-a relatat ceva ce m-a înfiorat: Coronavirusul este doar un pretext ordinar pentru a stârni isteria la nivel mondial. Creat în laboratoarele crimei organizate mondiale (așa-zisă Ocultă) și fără a fi așa de mortal cum îl prezintă mass-media bișnitară și vândută, virusul este răspândit peste toată planeta cu ajutorul dronelor. Obișnuitul virus gripal este mult mai periculos decât coronavirusul, dar o minciună repetată de un milion de ori, devine adevăr în mintea individului și apoi se transmite ca atare în memoria colectivă.

   Odată falsa problemă creată, oamenii vor intra în panică și își vor activa instinctul de supraviețuire individuală. Și-atunci, ca de nicăieri,vor veni Ei, falșii buni samariteni, care vor oferi lumii absolut „dezinteresat” soluția, chipurile sub forma unui vaccin salvator, pentru care oamenii se vor părui la propriu ca să beneficieze cu prioritate de administrarea lui. Numai că, abia după aia vor începe problemele reale, căci respectivul „vaccin” va fi unul mortal, care îi va extermina pe beneficiari în maxim 6-12 luni sau și mai devreme, dacă anumite componente ale lui vor fi activate electromagnetic prin microunde 5G sau direct din sateliții de joasă altitudine. Moarte la cererea victimelor beneficiare, care va să zică, dacă vaccinarea obligatorie nu a funcționat cum trebuie. 

   Iar România va fi unul din primele poligoane în care se va experimenta noul „vaccin”, care oficial cică nici nu este creat, dar în realitate este stocat în miliarde de fiole, în depozite regionale pe tot globul, așteptând desfășurarea pe etape a planului sinistru. Și care ne va fi oferit de instituțîi internaționale și Ong-uri din spatele cărora va rânji cinic matusalemicul G. Soros, în timp ce isonul îi va fi ținut acestuia, printre alții, și de Bill Gates. 

   Va sună cunoscut? Prea multă populație, ar trebui să rămânem maxim 500 milioane, pentru că, chipurile, atâta este capabilitatea Terrei, în realitate asta ar fi capacitatea Lor de a ne controla electronic, ca pe vite. 

   Până atunci, adică până la rarefierea demografică terestră, isteria va urca la paroxism și va genera o falsă criză de aprovizionare cu alimente, servicii, utilități și bunuri de nevoi personale, care va conduce la masive devalorizări monetare și deprecieri economico-financiare ale caselor, imobilelor și pământurilor noastre, și astfel bruma de avere a fiecăruia va fi transferată aproape pe de gratis în mâinile lor, ale „salvatorilor”. Aurul va ajunge și el la valoarea lui reală, adică la Zero. 

   Singura soluție ar fi să nu mai fim așa creduli și să nu ne mai lăsăm manipulați. Să refuzăm să ne mai isterizăm, să reîncepem să ne comportăm normal. Și să refuzăm orice miracol pseudo-salvator creat de Ocultă. 

   Dacă căscăm ochii cu toții sau majoritatea, acum poate vor eșua. Și-atunci, prezenta criză coronavirusiană nu va mai reprezenta Soluția Finală a Ocultei, ci se va transforma într-o simplă simulare a unei alte viitoare Soluții Finale. 

   Pentru că, în așteptarea unei noi oportunități criminale, Asasinii Economici și acum și Biologici vor rămâne pe mai departe la pândă, hămesiți, ca să ne prindă iar pe picior greșit și să ne eutanasieze. 

   Acum aveți informația, dar - după caz - prezentele rânduri le puteți trata fie ca un simplu eseu sau un biet pamflet. Sau nu! Pentru că nimic nu este ceea ce pare. Doar „Prietenii” știu de ce!" 

   (text preluat) 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  a afirmat ca daca omul este napadit de diversi virusi, microbi, bacterii, bacili, Pamintul este napadit de virusul Om, care distruge aerul, apa, padurile, ghetarii, adica plaminii si inima planetei. Daca continuam asa, de fapt omul nu va fi distrus de virusi, ci se va autodistruge. Probabil a uitat, n-a mentionat pericolul existent cauazat de armele de nimicire in masa.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Atentie pt suferinzi de covid19 bioletal labs escape weapon 2003 2020, apa cu sare gargara, sau votka sau coctail fructe lamaie portocale, nu ibuprofen, nu antiinflamatoare

  Singura mea intenție este să transmit informații care v-ar putea ajuta. În acest caz, este o procedură simplă care ucide acest virus care continuă să infecteze mii de oameni într-un număr mare de țări. 

  Zhong Nanshan (un pulmonolog chinez care a descoperit coronavirusul SARS în 2003) a sugerat modalități simple de a preveni pneumonia Wuhan: 

  Se recomandă să vă clătiți gâtul (orofaringele) cu apă sărată înainte de a merge la un spital sau în alte locuri publice și sa procedați la fel după întoarcerea acasă. Metoda este următoarea: 

  a) dizolvați sare într-un pahar, apoi luati o “gură” de apa Sărata  

  b) ridicați capul înapoi, lăsând apa sărată să scalde zona gâtului 

  c) deschideți ușor gura și gargonați cu apă sărată 

  d) scuipa apa sărată după câteva secunde 

  e) repetați procesul de 3 până la 5 ori 

  Deoarece virusurile sau bacteriile ajung în faringe prin pasajul nazal, apa sărată diluată le poate ucide la fața locului, realizând astfel scopul de a preveni infecția. În timpul SARS, am promovat și supervizat această metodă în rândul studenților mei. Drept urmare, niciunul dintre elevii din clasa noastră nu a avut febră, frison sau tuse.  

  Această metodă este simplă, eficientă, ușor de făcut. Dar cere să fie constantă. 

  Zhong Nanshan

  29 ianuarie 2020 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. De aceea e nevoie de unitate europeana si la nivel de masuri!

   ”Este foarte important ca Europa să arate o oarecare unitate. Avem nevoie de o abordare comună, este un moment în care trebuie să acționăm împreună. În caz contrar, care este sensul Uniunii noastre (europene)? Fără măsuri severe de carantină pe tot continentul o țară poate lupta cu succes împotriva virusului, dar se poate infecta din nou de la vecinii care au adoptat o abordare mai relaxantă în lupta cu COVID-19. Riscul este evident” 

   După cum nu există o singură zonă a Italiei care să nu necesite un efort maxim împotriva virusului, efortul maxim este necesar în toată Europa. Amintiți-vă, este un virus nou pentru care nu există imunitate”, 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Medicul Olga Simionescu, profesor la Universitatea de Medicină Carol Davila, a explicat că noul tip de coronavirus a suferit mutații, iar în țara noastră a ajuns o formă mai blândă de Covid-19 față de cea prezentă în Italia și China.

  Olga Simionescu spune că în urma mutațiilor Covid-19, există două serotipuri principale: una agresivă „L” și una mai blândă „S”.  

  „Deși virusul poate afecta orice populație, se pare că in Wuhan (de unde a pornit) și în Italia a fost serotipul L, iar în România serotipul S. Aceasta este legată de susceptibilitatea genetică a populației”, a explicat ea.  

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  În momentul de față un cercetător renumit de la un institut din Belgia a anunțat că a descoperit un anticorp unic care este capabil să neutralizeze virusul aflat la originea COVID-19.

  Xavier Saelens de la Institutul flamand de cercetări în biotehnologie VIB a declarat că acest anticorp are protecție imediată, dar protejează doar pe termen scurt. Așadar, tot vaccinul este cel mai important „remediu” în ceea ce privește virusului din China care a dus la moartea și îmbolnăvirea a mii de oameni. 

  „Rezultatele arată că anticorpul ar putea împiedica noul coronavirus să infecteze celulele umane”, dar pentru a putea vedea cu exactitate cum neutralizează acest anticorp sunt însă necesare cercetări suplimentare. 

  Anticorpul descoperit poate fi folosit pe scară mare

  „Spre deosebire de vaccinuri, un anticorp oferă o protecţie imediată, dar doar pe termen scurt. Avantajul acestei abordări în raport cu vaccinurile este că pacienţii nu au nevoie să producă proprii anticorpi… 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

DIN ACEEAŞI SECŢIUNE

Editorial

Citeşte toate articolele din Editorial

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS