Abonament gratuit

"Fiat Chrysler" îşi consolidează alianţa cu "Guangzhou Automobile"

Ziarul BURSA #Internaţional /

"Fiat Chrysler Automobiles" NV (FCA) şi grupul chinez "Guangzhou Automobile Industry" (GAC) au anunţat ieri că-şi vor întări alianţa prin măsuri comune de organizare a producţiei, a vânzărilor şi a marketingului, în vederea majorării cererii pentru brandurile Jeep, Fiat şi Chrysler în China, transmite Reuters, conform Agerpres.

În aprilie, "Guangzhou Automobile" a încheiat un acord cu "Fiat Chrysler" privind producerea unei game de SUV-uri Jeep destinate consumatorilor chinezi. Trei noi modele de Jeep vor fi produse până la sfârşitul lui 2016.

"Acordul va permite grupului chinez să colaboreze cu branduri de vârf din Europa şi SUA, pentru a avansa în procesul de globalizare al companiei", a anunţat preşedintele GAC, Zhang Fangyou.

John Kett, director general al diviziei "Fiat Chrysler" din regiunea Asia Pacific, a afirmat că acordul va permite companiei să-şi dubleze vânzările în China la 760.000 de unităţi, până în 2018.

Anul trecut, "Fiat Chrysler" a vândut 130.000 de vehicule în China, în timp ce "Volkswagen" şi "General Motors" au vândut fiecare peste trei milioane de unităţi.

China este cea mai mare piaţă auto din lume, cu 18 milioane de automobile vândute anul trecut.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Livestreaming Teatrul Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS