ZIARUL BURSA

21 noiembrie 2014
"Dorim să extindem activitatea FNGCIMM"

CONFERINŢA "STRATEGII DE DEZVOLTARE A IMM-URILOR" / FLORIN JIANU, MINISTRUL DELEGAT PENTRU IMM:"Dorim să extindem activitatea FNGCIMM"

EMILIA OLESCUCompanii / 21 noiembrie 2014

Bancheri: "FNGCIMM nu mai reprezintă un partener de încredere pe termen lung"  

Gheţea: "Nu se pune problema unui management defectuos, ci a modului în care funcţionează un sistem"

Pe masa Guvernului se află un memorandum care prevede extinderea activităţii Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM, care ar urma să devină Fondul de Garantare a Creditelor din Fonduri Europene, a declarat Florin Jianu, ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism.

Procurorul-şef al DIICOT, Alina Bica, reţinută pentru abuz în serviciu

DESPĂGUBIRI SUPRAEVALUATE ÎN ACŢIUNI FONDUL PROPRIETATEAProcurorul-şef al DIICOT, Alina Bica, reţinută pentru abuz în serviciu

A.S.Anticorupţie / 21 noiembrie 2014

Actualizare 17:25 DNA cere arestarea deputatului Marko Attila

Laura Codruţa Kovesi a transmis procurorului general al României cererea şi referatul întocmit de procurorii anticorupţie, în vederea sesizării ministrului Justiţiei, pentru a cere preşedintelui Camerei Deputaţilor încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului Marko Attila-Gabor.

Gollum în două ipostaze

ALTĂ GOGOAŞĂ"My precious" Cristian Sima

MAKEPiaţa de Capital / 21 noiembrie 2014

Cristian Sima a afirmat, într-o emisiune de alaltăieri, de la Naşul TV, că "intuieşte" că eu, Florian Goldstein, m-aş afla în legătură cu Avram Segal, despre care tot el afirmă, pe blogul său, că este un ucigaş al fostei securităţi, folosit de Ceauşescu să-i elimine pe indezirabili.

ANUNŢde ofertă publică de cumpărare acţiuni emise de Societatea ADMINISTRARE CAZARE CANTINE S.A. Bucureşti la preţul de 7,0000 lei/acţiune

Companii / 21 noiembrie 2014

Documentul de ofertă a fost aprobat prin Decizia ASF nr. 1741 din data de 18.11.2014

1. Identificarea societăţii vizate

Emitentul vizat este Societatea ADMINISTRARE CAZARE CANTINE S.A. Bucureşti, denumită în continuare "Emitentul", societate comercială pe acţiuni cu sediul social în Bucureşti, Aleea Buchetului nr. 5, Bloc C3, sector 3, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului Bucureşti sub nr. J40/216/1991 şi având Codul Unic de Înregistrare 361331.

Criminalitatea cibernetică a trecut la un nou nivel

Criminalitatea cibernetică a trecut la un nou nivel

OCTAVIAN DANCompanii / 21 noiembrie 2014

Criminalitatea cibernetică a devenit o ameninţare majoră la adresa securităţii globale. Conform specialiştilor, următorul război mondial va fi unul care se va desfăşura cu ajutorul calculatoarelor. Atacurile informatice pot deveni mai periculoase decât cele în care sunt utilizate clasicele bombe, este deja un lucru cert.

"Băncile comerciale ar trebui să aibă ca ţintă finanţarea antreprenorilor români care produc pentru export".

MIHAI IONESCU (ANEIR):"Este nevoie stringentă de capitalizare masivă a FNGCIMM"

Bănci-Asigurări / 21 noiembrie 2014

Băncile comerciale ar trebui să aibă ca ţintă finanţarea antreprenorilor români care produc pentru export, adică aproximativ 20.000 de firme, care realizează doar 16,75% din exporturile româneşti, pentru că restul de 83,25% din exporturi sunt realizate de firme cu capital străin, care nu se împrumută din România, a declarat joi secretarul general al Asociaţiei Naţionale a Exportatorilor şi Importatorilor din România (ANEIR), în cadrul Forumului Bancar Român.

"Partidele româneşti - măştile sub care se ascund jucători externi care se bat să domine strategic România"

FOSTUL EUROPARLAMENTAR PSD ADRIAN SEVERIN ACUZĂ O LOVITURĂ DE STAT:"Partidele româneşti - măştile sub care se ascund jucători externi care se bat să domine strategic România"

CĂTĂLINA N. MĂNOIUPolitică / 21 noiembrie 2014

Alegerile din România au caracter geo-politic, ele aducând în luptă puteri străine care doresc să controleze ţara şi, în acest scop, nu îi permit dotarea cu o conducere naţională puternică, populară, competentă, independentă, deci, cu adevărat legitimă, a scris, în această săptămână fostul europarlamentar PSD Adrian Severin.

CIPRUProteste în stradă din cauza numirii unui nou consiliu director la "Bank of Cyprus"

Jurnal de criză / 21 noiembrie 2014

Adunarea generală anuală de la "Bank of Cyprus" a desemnat, ieri, un nou consiliu director, în condiţiile în care aproximativ 300 de persoane au încercat să intre cu forţa în sediul băncii, nemulţumite de restructurarea din luna martie 2013 care a condus la pierderi importante pentru o parte din deponenţii celei mai mari bănci cipriote, transmite AFP, conform Agerpres.

Ediţia din 21.11.2014
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

MVM şi "Slovnaft" vor să preia o divizie "Enel"

Internaţional / 21 noiembrie 2014

Compania energetică de stat MVM din Ungaria şi "Slovnaft", membră a grupului maghiar MOL, au depus împreună o ofertă non-angajantă pentru achiziţia unei participaţii de 66% din "Slovenske Elektrarne" din Slovacia, deţinută în...

BMW şi-a redus marjele de profit obţinute în China

Internaţional / 21 noiembrie 2014

Marjele de profit înregistrate de BMW AG în China se reduc, parţial în urma creşterii concurenţei pe piaţă, dar grupul german se aşteaptă să înregistreze o creştere peste media pieţei automobilelor de lux, a afirmat ieri Karsten Engel, şeful...

Scad acţiunile companiilor miniere

BURSELE DIN LUMEScad acţiunile companiilor miniere

ALINA VASIESCUInternaţional / 21 noiembrie 2014

Bursele europene s-au înscris pe un curs negativ ieri, cele mai mari pierderi fiind înregistrate în sectorul minier, în condiţiile în care datele oficiale privind producţia industrială din regiune şi din China au fost inferioare aşteptărilor.

MACRO NEWSLETTER 21 noiembrie 2014

MACRO NEWSLETTER 21 noiembrie 2014

Internaţional / 21 noiembrie 2014

Activitatea în industria prelucrătoare din Franţa şi-a accentuat contracţia în noiembrie 2014, conform valorilor preliminare ale indicilor PMI de la Markit Economics.

Elita imperială

Cornel CodiţăEditorial / 21 noiembrie 2014

Cornel Codiţă

Ce ar putea avea în comun Prinţesa Sophie Friederike Auguste von Anhalt Zerbst Dornburg şi cel mai de succes kgb-ist al secolului XX? Mă refer, desigur, la succesul politic al lui Vladimir Putin.

REVISTA PRESEI 21.11.2014

Willy HomnerRevista Presei / 21 noiembrie 2014

ADEVARUL 

Alina Bica, procurorul-şef al DIICOT, a fost reţinută într-un dosar de corupţie

Alina Bica, şefa Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), a fost reţinută în această seară de colegii...

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 21.11.2014

V.R.Revista Presei / 21 noiembrie 2014

FINANCIAL TIMES

Cererea investitorilor pentru obligaţiunile Alibaba atinge 55 miliarde dolari

Alibaba a atras ieri, pentru prima oară, o cerere extraordinară pe piaţa datoriilor din SUA, ridicând emisiunile companiilor americane din...

Ziarul BURSA

15 ianuarie
BTPay
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo