GAMBLINGANAF:Statul, prejudiciat cu peste 60 milioane lei, în urma ilegalităţilor din gambling

Ziarul BURSA #Companii #Gambling / 06 martie 2018

 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  ANAF a întocmit şase acte de sesizare a organelor de urmărire penală

  Din taxele încasate din domeniul jocurilor de noroc, s-au colectat 1,3 miliarde lei, anul trecut

  Inspectorii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) au efectuat, anul trecut, 218 controale fiscale la contribuabilii care au ca activitate principală "Activităţi de jocuri de noroc" şi au stabilit sume suplimentare în valoare totală de 83.385.870 lei, identificând abateri de la legislaţia financiar-contabilă, după cum ne-au spus reprezentanţii ANAF. Aceştia ne-au precizat că, pentru sancţionarea acestora, au fost dispuse sancţiuni în valoare totală de 848.585 lei şi confiscări totale de 37.732 lei. De asemenea, au fost identificate prejudicii totale de 60.765.450 lei cauzate bugetului de stat, fiind întocmite şase acte de sesizare a organelor de urmărire penală.

  Sursele citate ne-au precizat: "Impozitarea companiilor care organizează jocuri online, precum şi a celor care organizează jocuri tradiţionale intră sub incidenţa prevederilor Tiltului II «Impozitul pe profit» sau Titlului III «Impozitul pe veniturile microintreprinderilor» din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, în funcţie de nivelul veniturilor realizate. Societăţile comerciale care activează pe piaţa jocurilor de noroc intră sub incidenţa prevederilor Legii nr. 158/2008 privind publicitatea înşelătoare şi publicitatea comparativă republicată. Până în prezent, în cazul societăţilor care activează în acest domeniu, nu au fost constatate şi sancţionate fapte care ar putea constitui contravenţii, conform prevederilor legii menţionate anterior". La nivelul ANAF, a fost supus analizei proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 102/2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, precum şi pentru abrogarea Legii nr.677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, ne-au informat reprezentanţii Agenţiei. În acest sens, în cadrul ANAF a fost constituit un un grup de lucru.

  Anul trecut, din taxele încasate din domeniul jocurilor de noroc a fost colectată la buget o sumă de aproape 1,3 miliarde lei, conform tabelului ataşat.

  Cotaţii Internaţionale

  vezi aici mai multe cotaţii

  Bursa Construcţiilor

  www.constructiibursa.ro

  Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
  Dtlawyers
  BTPay
  Apanova

  Curs valutar BNR

  27 Oct. 2021
  Euro (EUR)Euro4.9486
  Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2693
  Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6485
  Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8647
  Gram de aur (XAU)Gram de aur245.2878

  convertor valutar

  »=
  ?

  mai multe cotaţii valutare

  eximbank.ro
  gerocossen.ro
  Cotaţii Emitenţi BVB
  Bursele din regiune
  romaniansmartcity.ro
  cnipmmr.ro
  Cotaţii fonduri mutuale
  Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
  Pagini Aurii
  Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
  Carte - The crisis solution terminus a quo
  www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro