Abonament gratuit

Hibernatus... varianta de criză

Cornel Codiţă
Ziarul BURSA #Editorial /

Cornel Codiţă

Originalul aparţine lui Jean Bernard-Luc şi este o piesă de teatru. Comedie în patru acte după cum indică cu precizie afişul primei reprezentaţii, 1957. Eric Emanuel Schmit... da... da... acela... celebrul, apreciatul scriitor şi om de teatru, (eu am rămas îndrăgostit de "Cea mai frumoasă carte din lume"), şi-a făcut timp prin 2015 şi a pus în scenă la Theâtre de la MichodiPre o variantă de mare succes care a readus în actualitate nu doar textul, ci, deopotrivă, cîteva dintre subtextele piesei lui J.B-Luc.

Pasionaţii cinefili ştiu deja, există şi varianta cinematografică, din 1969, cu Louis de Funes în rolul principal. Povestea este simplă şi generatoare de situaţii... nu doar cu haz, ci şi cu hrană pentru minte şi suflet. Domnul Paul Fournier, plecat în plină juneţe într-o expediţie polară, a petrecut jumătate de secol într-un sloi de gheaţă, după care, printr-o minune, a fost găsit şi readus la viaţă. Ba, chiar mai mult... redat familiei. Trezit din acest lung somn, exact la vîrsta la care fusese "degerat", într-o lume în care "progresul tehnic" a făcut salturi uriaşe, iar relaţiile nu doar de familie, ci mai general, sociale, sunt răsturnate cu josul în sus, pe dimensiunea vîrstelor şi a valorilor, personajul este sortit unei serii de şocuri... peste care trece însă... cu bine şi, desigur, cu mult... umor. Surprinzător sau nu, mult mai uşor decît ceilalţi membri ai familiei sale!! Pentru curioşi, o foarte reuşită variantă radiofonică, în limba română, există în portofoliul teatrului la microfon, pe undeva, prin arhiva SRR. Desigur, ceea ce ne interesează, aici, nu este piesa autorului francez, în sine, ci situaţia paradigmatică pe care este construită. Cea a omului picat din cer... ce redescoperă lumea cu bogăţia minunăţiilor ei, acolo unde contemporanii nu mai sunt în stare să vadă decît platitudini şi terne banalităţi.

Personajul "remake-ului" de Dîmboviţa nu şi-a petrecut ultimii 50 de ani de viaţă într-un sloi de gheaţă. Cel puţin, aşa mărturisesc zicerile, scrierile jurnaliere, interpretările, sentinţele şi comunicatele oficiale pe care le-a dat în numele BNR, pînă mai ieri. Cu toate acestea, domnia sa ne-a făcut părtaşii unei zguduitoare revelaţii despre lumea în care trăim, pe care noi, de mult desensibilizaţi, nu aveam, probabil, cum să o mai înţelegem de unii singuri şi cu capul nostru. Lămurirea a venit, de aceea, oportun, de la noul Hibernatus: "Trăim într-o lume incertă, vulnerabilă şi riscantă. Nu e de joacă cu asemenea lume. Ne confruntăm cu riscul unei contracţii economice cu o magnitudine şi cu o viteză nemaivăzute în timp de pace". Onest asupra surselor, personajul ne mărturiseşte şi originea acestor evaluări, Banca Centrală Europeană. Ne aşteaptă o recesiune între 5% şi 12%, care ar putea să se întindă pe 2020, 2021, 2022.

După ce ne mai revenim puţin din şocul masiv al anunţului, suntem obligaţi, vrem nu vrem, să dăm faţă cu inevitabilele şi atît de sîcîitoarele întrebări. Să luăm, arbitrar, etalonul ultimei sute de ani. Cînd a fost lumea aceasta scăldată în certitudini, cînd a fost ocolită de vulnerabilităţi şi riscuri, în acest interval? În perioada primului, al celui de-al doilea război mondial, în interbelic, sub dictatura moscovito-stalinistă, ori te pomeneşti că în ultimii 30 de ani de strălucitoare tranziţie de la "nicăieri" spre "altă dată"??? "Efectele restricţiilor antiepidemice sunt producătoare de incertitudi", suntem bombardaţi în continuare de cutremurătoarea revelaţie. Dacă te uiţi la analizele deja apărute, vezi inclusiv recenta conferinţă internaţională Bursa pe temă, alături de incertitudini oamenii din lumea economiei şi nu numai ei, zăresc deja şi certitudini. Deloc mai puţine, ori mai puţin importante. Nu neapărat convenabile pentru modelul economic în care ne-a găsit coronacriza. Nu neapărat comode pentru decidenţii economici şi politici. Nu neapărat lipsite de costuri şi de urmarea inevitabilă a unei redistribuiri sociale a oportunităţilor şi capitalurilor sociale. Dar, nu mai puţin, certitudini! Certitudinile restructurării priorităţilor economice şi sociale, certitudinile schimbărilor de comportamente economice, certitudinile privind insustenabilele slăbiciuni ale modelelor politice cu care operăm etc. Pînă la urmă aflăm că întreaga "apocalipto-prognoză" se bazează pe scăderea PIB în zona euro cu 5-12%, ceea ce reprezintă un unghi încă şi mai ascuţit (reducţionist) asupra problemei consecinţelor produse de corona-criză. În economia de cazino în care lumea a fost făcută prizonieră, mult înainte de pandemia coronavirusiană, în economia în care nici o valoare, de la valoarea bunurilor, a economiilor, a acţiunilor, pînă la valoarea vieţii umane, nu poate fi estimată decît prin intermediul şi în cursul următoarei tranzacţii la bursă, pe piaţa neagră sau la ruleta politică, reducerea PIB-ului chiar şi cu 25% poate să producă, sau poate să nu producă efecte severe. Pur şi simplu se evaporă o cîtime din bula speculată intens şi producătoare nu de "averi" cum vor să ne facă a crede unii, ci doar de redistribuiri de avere şi de putere între marii jucători. În loc să jongleze cu 100 de bile într-o mînă, dintre care 75 sunt fictive, vor jongla doar cu 75, din care 60 vor fi în continuare fictive. Care-i diferenţa? Unde e drama?

Este evident, nu în cuvinte trebuie căutat mesajul noului Hibernatus. El se regăseşte în atitudinea care evocă evenimentul rău prevestitor şi morga apăsat întunecată, încă şi mai rău prevestitoare: "Înainte să ne fie bine o să fie mult, poate chiar mult... mult mai rău!". Ştiam, demult! Mulţumim! Aşa o ducem de vreo sută şi mai bine de ani, din generaţie în generaţie, cu politicieni şi oameni ai cetăţii incapabili să treacă măcar din cînd în cînd dincolo de orizontul propriei miopii/prostii şi să evadeze, măcar o dată, din închisoarea propriilor slăbiciuni... desigur... omeneşti.

Opinia Cititorului ( 45 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Adrian Vasilescu e obisnuit sa vorbeasca chiar si atunci cand nu are nimic de spus.. deci "inflatia va creste daca nu cumva intervin factori care sa determine o scadere". Nu-l mai ascult de mult pe acest om. Economia nu mai e de mult explicabila prin clisee culese din carti iar improvizatia artistica are si ea limite.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. In 48 de ore bancile vor fi inghetate. Ati auzit de planul gheata 9?

   Cine? Elita financiara organizata la nivel global.Exemplu bancilor din Cipru si Grecia au fost doar un experiment care se va generaliza la nivel global. Va avea loc un atac coordonat international.Nu nunai bancile vor fi inghetate.... 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Criza sanitara si cea economica sunt doar o acoperire pentru NOM a marii finante..O moneda internationala, un impozit international.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   si nu leșină...

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  ' E usor a scrie versuri,

  Cand nu ai nimic a spune...." 

  Striga hotul:uite hotul! 

  Fata de apocalipsele lansate asupra noastra (cu concursul Bursa) de catre Codita, predictiile lui Vasilescu sunt apa de ploaie. Unde mai pui ca are grija sa scoata in fata recenta conferinţă internaţională Bursa pe temă.

  Multumim, ne-am lamurit demult. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Ii multumesc din suflet autorului pentru acest editorial special, de neuitat de catre sufletul meu.Lumea este frumoasa, armonioasa. Asta vrea sa spuna subtextul editorialului. Tu intelegi doar atat cat poti tu accesa la nivelul tau de frecventa vibrationala. Incearaca macar o data sa iti ridici nivelul frecvenetei si vei vedea lumea cu alti ochi, chiar vei dori sa construiesti o lume sociala in armonie cu cea naturala. Noi ar trebui sa invatam sa ne integram in lumea naturala sa evadam din lumea sociala creata in disonanta cu natura umana nobila.Daca noi nu evadam din acest vis urat pentru totdeauna, nu doar o data, vom regreta ca am avut prilejul sa o facem si nu am facut-o.Eu evadez! Mai vine cineva cu mine in visul utopic al unei lumi mai bune, mai juste si mai frumoase? Ea exista acolo undeva asteapta doar sa o zarim noi pentru a se manifesta in visul repetativ in fiecare dimineata, pe care noi il numim realitate.Daca vom vibra la unison, ne vom teleporta cu totii in acel vis frumos.Viziunea trebuie sa fie una comuna.Eu am fost acolo. Vreti sa va povestesc cum este acea lume?! Eu de acolo vin si acolo ma intorc!

   Utopiile sunt realizabile, ei le definesc astfel pentru ane descuraja sa mai visam la armonie, pace, colaborare, unitate, abundenta si fericire! 

   Pandemia a facut un prim pas, ne-am dat seama ca eram fericiti inainte si nu realizam asta, fericiti in saracia noastra materiala.Fericirea nu consta doar in cifre ale bugetului, ale inflatiei, ale BIP-ului, ale deficitului, ale datoriei. Comisia europeana a strans luni 7,5 miliarde de Euro prin teledon.E un prim pas catre o lume unita in jurul unor interese comune. De data aceasta, cel al supravietuirii! 

   Sunt multe de scris. daca am timp o voi face cu mare drag.

   Intr-o lume a posibilitatilor si a incertitudinii, de noi depinde sa o transformam in oportunitati.Intelepciunea cere sa transformama provocarile in oportunitati! 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Daca nu se organiza, probabil am fi avut parte tot de perioada de urgenta, din 15 mai! Asta nu realizezi tu!

   Ochii nostri vad doar rau, hoti pentru ca judecam lumea prin ochii nostri, pentru ca noi suntem asa cum percepem lumea. In persana e un proverb, ochii tai sunt buni si vad lumea buna, ochii tai sunt frumosi si vad lumea frumoasa...adica atragi acele evenimente in viata in armonie cu tine. Daca esti bun, gandesti de bine si faci bine..asta vei atrage in viata ta si a celor dragi!Principiu invatat de la bunicul meu.Transformarea trebuie sa o facem fiecare in noi insine. Nu ii putem schimba pe altii. Femeile vor produce schimbarea in bine in lume sau barbatii cu trastauri feminine. Forta feminina din noi este puterea creatoare din Univers. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Spun aceste cifre ceva despre fericirea cetatenilor? Iata ce prognozeaza Comisia despre Romania. Ar trebui introdusi si indicatori cafre sa masoare fericirea.

   Pentru 2021, Comisia estimează o revenire economia robustă pentru România, estimând un avans economic de 4,2%. 

   În ceea ce priveşte rata şomajului, Comisia Europeană se aşteaptă să crească de la 3,9% în 2019 până la 6,5% în 2020. 

   De asemenea, inflaţia este aşteptată să scadă la 2,5% în 2020, în principal ca urmare a scăderii semnificative a preţului petrolului. Inflaţia de bază va scădea şi ea dar va rămâne deasupra nivelului de 3% în 2020 şi 2021. 

   Potrivit executivului comunitar, deficitul guvernamental al României este preconizat să crească până la 9,2% din PIB în 2020, de la un nivel de 4,3% din PIB în 2019 şi unul de 2,8% din PIB în 2018. 

   Totodată, deficitul bugetar ar urma să continue să crească în 2021, până la aproximativ 11,4% din PIB. Acest lucru se datorează efectelor majorării pensiilor cu 40% în septembrie 2020, a unei recalculări suplimentare a pensiilor programată pentru septembrie 2021 şi a dublării alocaţiilor pentru copii, susţine Comisia Europeană 

   Conform previziunilor ponderea datoriei publice în PIB va ajunge de la 35,2% în 2019, până la 46,2% în 2020 iar în anul 2021 să ajungă la 54,7%. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Exista undeva acolo......, dar n-o vedem, că nu e.

   Ai inteles ceva? 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   E un stil de viata.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   La steaua care a rasarit...

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Cea mai frumoasă carte din lume este, prima mea dragoste e o carte de rețete culinare și pleacă de la nimic altceva decât de la iubirea de mamă.

   Laitmotivul poveștilor celor 8 femei ale lui E.E. Schmitt este iubirea, iar autorul reușește să dezvăluie în fiecare puterea trăirilor unei femei prin unicitatea de care dă dovadă, dar mai ales prin lupta pentru fericire de care fiecare suflet feminin este capabil. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Cea mai frumoasă carte din lume este, prima mea dragoste e o carte de rețete culinare și pleacă de la nimic altceva decât de la iubirea de mamă.

   Laitmotivul poveștilor celor 8 femei ale lui E.E. Schmitt este iubirea, iar autorul reușește să dezvăluie în fiecare puterea trăirilor unei femei prin unicitatea de care dă dovadă, dar mai ales prin lupta pentru fericire de care fiecare suflet feminin este capabil. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Având în vedere varietatea personajelor, este ușor de dedus că în carte apar mai multe fațete ale iubirii. Însă, dacă privim puțin mai adânc vom realiza că nevoia de fericire este caracteristică tuturor.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Totul pentru a fi fericită e preferata mea, din cele 8 povestiri.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Căci unele dintre ele se învinuiau că puseseră acţiunea politică înaintea vieţii de familie; acum, când erau izolate în fundul unui gulag, nevoite să-şi lase copiii în seama unei societăţi pe care o detestaseră şi împotriva căreia luptaseră, nu se puteau împiedica să-şi regrete militantismul, bănuind că fugiseră din faţa datoriei lor şi că se dovediseră a nu fi mame bune. Nu era oare mai bine, după modelul atâtor sovietici, să tacă şi să se concentreze doar pe valorile familiale? Să-şi salveze pielea lor şi a membrilor familiei, în loc să lupte

   pentru a salva pielea întregii lumi? 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Ştiinţa numeşte energia potenţială care umple cosmosul, energie a punctului zero. Punctul zero există înainte de materializarea unui obiect. Adam Trombley, astrofizician şi specialist în energia punctului zero, a afirmat într-un interviu că materializarea în spaţiu a unui obiect reprezintă o cvadrimilionime din energia disponibilă în acel volum de spaţiu. Noi, ca manifestare a acestei energii, dobândim existenţă în formă fizică din această stare a punctului zero sau energie virtuală.Prima exteriorizare a energiei punctului zero, informă şi nemanifestată, este în energia tahionică. Renumitul cercetător german Hans Nieper descria tahionul drept o formă de energie uşor contractată, sau drept acea stare virtuală care încearcă să devină particulă. Ea există la graniţa dintre energie şi materie.

   În esenţă, tahionul este alcătuit din particule subatomice, a căror viteză depăşeşte întotdeauna viteza luminii. Existenţa lor pare să fie compatibilă cu teoria relativităţii. Tradiţional, se consideră că teoria relativităţii se aplică doar la particulele care se deplasează cu o viteză mai mică decât cea a luminii. Acest lucru s-ar putea schimba, deoarece existenţa tahionului a fost demonstrată matematic, iar efectele lui au fost măsurate. Particulele obişnuite există exclusiv la viteze mai mici decât viteza luminii. Tahionul există doar la viteze care depăşeşsc viteza luminii. Deşi este greu pentru oamenii din secolul al XX-lea să conceapă o astfel de energie, Dr. Callahan a dovedit existenţa tahionului folosind frunze de smochin şi un osciloscop. Totodată, el a demonstrat că energia tahionică are o viteză mai mare decât lumina. 

   Energia continuă apoi să coboare şi este „turnată” în forme materiale. De asemenea, ea interacţionează cu formele materiale, în diverse moduri energetice. Această interacţiune cercetare-teorie a oferit matricea Câmpurilor Energetice Subtile de Organizare, pe care se bazează teoria lui Cousens, aşa cum este ea schiţată aici: 

   „...acestea sunt câmpuri care creează şi, în acelaşi timp, energizează forma-şablon a sistemelor vii. CESO există în toate aspectele continuumului energetic. Pe măsură ce CESO ies din starea virtuală, ele sunt capabile să se organizeze la orice nivel al organismului uman – de la structura celulară, până la sistemele organice şi chiar la corpurile subtile. Aceste CESO rezonează cu energia nelimitată a stării virtuale, transportând-o prin diverse sisteme de fragmentare care, în cele din urmă, o transferă în câmpurile energetice ale organismului uman. În felul acesta, CESO rezonează cu complexul minte-trup şi îl energizează. 

   Energia punctului zero este omniprezentă; aşadar, într-o anumită măsură, noi rezonăm în permanenţă cu această energie cosmică. În majoritatea timpului, avem doar experienţe indirecte sau de scurtă durată ale acestui fapt, însă în anumite etape ale evoluţiei spirituale e posibil să experimentăm această rezonanţă printr-o acordare directă, în mod consecvent şi conştient. Pentru mulţi oameni, acest gen de experienţă se produce, iniţial, în timpul meditaţiei.

   Pe măsură ce devenim din ce în ce mai conştienţi de această stare energetică virtuală şi rezonăm cu ea, minţile noastre se contopesc şi se unesc cu această conştientizare, ca fiind adevărul şi realitatea imuabile ale existenţei noastre. Rezonanţa devine parte din această cunoaştere conştientă, în activităţile noastre de zi cu zi. În cele din urmă ea ajunge să fie o conştientizare continuă şi o acordare permanentă la energia cosmică. Este ceea ce se numeşte conştiinţa cosmică. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Energia tahionică este factorul critic care energizează CESO. Prin urmare, cu cât aducem mai multă energie tahionică în viaţa noastră, cu atât vom avea CESO mai energizate – deci, mai organizate.

   Procesul de energizare a CESO este cel care creează sănătate şi tinereţe, deoarece inversează entropia sau procesul de îmbătrânire. Când energia tahionică circulă fără oprelişti, avem o sursă nesfârşită de energie pentru a ne reconstrui şi menţine aceste CESO – deci tot timpul putem inversa entropia. Aşa se explică de ce organismul poate realmente să devină un conductor de „energie peste viteza luminii”, întrucât suntem conectaţi la nelimitata energie a punctului zero, ca la sursa noastră fundamentală de energie. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Pentru a înţelege integrarea lumii fizice şi a energiei pure, este necesar să prezentăm o teorie despre modul în care ia naştere existenţa materială. Personalităţi marcante ca Einstein sau Nikola Tesla au dedicat mult timp acestui subiect, multe dintre teoriile lor fiind incluse în gândirea despre noua fizică şi mecanica cuantică. Teoria afirmă, în principal, că organismul nostru există „ca o materializare din totalitatea nemărginită şi invizibilă a ordinii perfecte”. Această ordine perfectă şi fără limite a primit mai multe denumiri: energie virtuală, energie a punctului zero, stare de vid sau eter sunt câteva dintre ele. Fizica modernă a ales să se refere la această energie folosind denumirea de energie a punctului zero, în încercarea suplimentară de a unifica aceste teorii.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  De la paradigma creației lui Dumnezeu la paradigma de creație a omului. daca nu mai suntem creati de Dumnezeu nu mai percepem realitatea creata de el ci pe cea creata de demon, adica omul venit din cer.Schimbare de paradigma, semnalata de aceasta epidemie, cu ajutorul inteligentei artificiale..

  Omul creat de om.( AI) 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Acest subiect merita elaborare."Înainte să ne fie bine o să fie mult, poate chiar mult... mult mai rău!"

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Aceasta retea de elite folosesc criza drept acoperire.O Viziunea comuna, O NoUA Ordine Mondiala, o moneda internationala, un impozit international va duce la revolte, capitalismul va fi discreditat pentru totdeauna. Cea mai mare confiscare a bogatiei din istorie. O contraviziune cu fata umana e posibila? Cine sunt actorii unei astfel de viziuni? Vor fi lasati sa o implementeze?

   Vor putea parapsihologii sa impiedice aceasta noua ordine financiara? Dupa inghetare se va reseta economia conform viziunii lor. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Nu va pierdeti timpul cu pshihopata (care semneaza aici "omul din cer", iar in alte parti sub multe alte "nume").

  Verificati postarile (apare Big Pharma, entropie, vibratii , lumea luminoasa, integrare , comunicare eterica etc.) 

  Are timp destul si usurel, usurel ajunge la Keshe si cum a facut el totul pe lumea asta in conditiile in care ea, aleasa geniilor universale, este un geniu planetar. 

  Am pierdut destul timp cu specimenul asta pana am inteles realitatea (cand mi-a spus de comunicarea eterica pe care o are NUMAI EA cu autorul unui articol). 

  Orice autor la care posteaza raspunsuri (o gramada) " comunica numai cu ea si este legat spiritual de ea" , asa ca mare atentie 

  Cu stima 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. pentru h in plus /tastatura ...

   Pentru verificarea afirmatiilor mele : 

   urmeaza sa fiu "contrazis" de cineva (un nume care il alege psihopata ) cu argumente eterice

   In acest caz , rog mergeti la editorialul domnului Codita (care nu are nici o vina ) din 29 aprilie , unde regasiti postarile persoanei, tot sub diverse identitati (vorbind de Keshe, etc.) pentru a va face o idee despre sanatatea ei mentala....  

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Nu e articol este editorial. daca l-ai fi citit cu atentie sau ai fi avut capacitatea sa intelegi ca autorul ti-a raspuns, nu ai mai fi comentat rautacios. Eu cred ca ai subinteles dar nu vrei sa demonstrezi asta si in comentarii, din rautate. 

   Ai ales sa atragi doar gandurile rautacioase din eter. Lumea este frumoasa si buna. de ce nu iti ridici nivelul vibrational pentru a putea atrage alt tip de ganduri?  

   Si tu ai comunicare eterica cu autorul. daca nu ar exista eter nu ar exista internet.Chiar nu vrei sa intelegi ca orice om e un geniu potential?Totul e sa vrei sa devii geniu. Tu nu vrei. Ramai in paradigma ta limitata.Ai libertaea sa alegi. Am dat multe exemple de genii in viata sau nu. Nu numai domnul Keshe sau Tesla, care reprezinta paradigma Omului venit din cer, daca nu stiai.Mai cerceteaza si singur si vei intelege, doar daca iti propui asta. daca nu ramai sanatos si rautacios. 

   Daca doresti sa te schimbi in bine, te provoc sa incepi cu un simplu exercitiu de imaginatie, viiziunea asupra lumii mai bune. Promit sa citesc cu atentie si sa te sustin.AStfel de comentarii care aduc plus -valoare, le voi citi cu multa placere. Asta m-ar afce foarte fericita. Merci

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Toți participanții la aceste învățături KFSSI au semnat Tratatul Păcii Mondiale; un contract cu voi înșivă în care declarați că renunțați la toate uneltele de agressiune aici pe Pământ.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Filosofia Fundației Keshe este că plasma trebuie să fie disponibilă gratuit umanității. De aceea, toți pașii de producere sunt publice și disponibile gratuit. In perioada pandemieie a oferit gratuit tehonologia sa aumanitatii pentru a scapa de virus din corp, din mediu si a preveni infectarea. 

   Pentru asta, ca multi alti invemtatori au fost atentate de asasinate. A avut noroc deoarece sangele lui nu este similar oamenilor de pe terra, asa ca otrava nu a avut efect si nici actualul virus.Ne-a marturisit ca va fi crucificat, asemenea lui Isus. 

   La fel Tesla dorea sa ofere energie gratuit umanitatii si a fost impiedcat. La fel sa ofere secretele din medicina vibrationala bazata pe energia orgonica. Nici Tesla nu era terestru, venea din cer. Doi oameni veniti din Cer ca sa ajute progresul tehnologic al umanitatii. Leonardo Da Vinci este un alt om din cer. 

   Cum ar arata lumea terestra 

   -daca ar asigura servicii medicale gratuit, de calitate bazate pe cunoasterea autentica si profunda si nu pe profit ca BiG Pharma. 

   -daca am benefucia de energie gratuit pentru ca aceasta se afla in jur din belsug 

   - daca am oferi cunoastere prin educatie, gratuit si nu am mai cheltui enorm pe inarmare 

   -daca am oferi un venit garantat fiecarui individ de pe planeta de la nastere la moarte pentru a-i lasa timp sa se dezvolte personal dar sa ajute si dezvoltarea comunitara sa nu mai fie obligat sa lucreze sclav pe plantatie doar sa supravietuiasca. 

   - daca am depolua terra prin modularea cheltuielilor militare 

   - daca am crea un model societal in armonie cu universul, care sa nu mai creeze deseuri sociale 

   - daca pacea, iubirea, generozitarea ar inlocui violenta, frica si egoismul.... 

   Iti las tie placerea sa descoperi tot ce lipseste si ti-ai dori. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Cu cat scrii mai mult cu atat arati cat de analfabet esti!

   „Mintal” înseamnă „privitor la minte”. Așadar, vom spune „calcul mintal”, „tulburări/boli mintale”, „sănătate mintală” etc. 

   „Mental” înseamnă „privitor la mentalitate”, așa că va fi corect să spunem „schimbare mentală” (adjectiv), dar și „mentalul colectiv” (substantiv). 

   Prin urmare, dintre boli mintale sau mentale, varianta corectă este „boli mintale”. 

    

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Te crezi Olaf Pims?

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Este mult mai deprinsă decât el să evolueze într-o lume a animalelor de pradă.Anonimul a devenit animal de... analfabet, confunda spiritul critic cu agresivitatea si rautatea.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   O realitate uluitoare despre structura Universului

   Cercetările lui Mehran Tavakoli Keshe au pornit de la efortul de a înţelege cum este posibil ca mişcarea tuturor planetelor, stelelor, galaxiilor şi a celorlalte structuri din Univers să se autoîntreţină timp de miliarde de ani. După aproape 20 de ani de studii, el a elaborat un nou model teoretic despre natura gravitaţiei şi a celorlalte forţe fundamentale din Univers. Unul dintre principiile fundamentale ale teoriei sale este acela că orice entitate din Univers – fie ea un atom, o planetă, o stea sau o galaxie – are gravitaţie şi un câmp magnetic. Acestea două (gravitaţia şi magnetismul) formează un sistem unitar. 

   Gravitaţia este atracţia, iar magnetismul este repulsia. De asemenea, fizicianul iranian afirmă că ceea ce produce efectele gravitaţionale ale planetelor, stelelor, precum şi dinamica de la nivelul atomilor este interacţiunea a două câmpuri magnetice care sunt produse de nucleele acestor corpuri. În cazul Pământului, de exemplu, teoria oficială acceptată în prezent descrie existenţa doar a unui singur câmp magnetic generat de nucleul planetei. În studiile sale, Keshe a ajuns totuşi la concluzia că există un dublu-câmp magnetic emanat de nucleul Pământului şi că tocmai interacţiunea continuă dintre aceste două câmpuri interioare generează apariţia gravitaţiei şi a magnetismului planetar. 

   Mehran Keshe arată că partea cea mai interioară a nucleului Pământului conține hidrogen şi alte câteva elemente care intră în anumite reacţii de fuziune plasmatică nucleară. Curenţii care se creează în acest proces generează un câmp magnetic de bază, care este suprapus peste câmpul magnetic (deja cunoscut) al nucleului. Teoria lui Keshe arată că atunci când două câmpuri magnetice de intensităţi similare interacţionează, ele devin „înlănţuite? într-o sferă dinamică mai mare, iar când asemenea sfere dinamice interacţionează între ele, se produc câmpuri magnetice şi gravitaţionale.Fiecare câmp magnetic conţine componente plasmatice ale celor trei tipuri de bază ale materiei: materie, antimaterie şi materie neagră. Interacţiunea dintre aceste trei forme de materie se regăseşte sub forma unui sistem mai mare de integrare dinamică, numit de Keshe „Plasma iniţială fundamentală? sau „Neutron?. Din neutron se disociază atomul (cu componentele sale – protonul şi electronul), procesul fiind însoţit de eliberarea unor mici fragmente de câmp magnetic sub formă de energie sau lumină. 

   Aspectul practic fundamental care a condus la crearea tehnologiei Keshe este bazat pe dinamica plasmei încărcate electric care devine sursă a câmpurilor magnetice şi gravitaţionale. Inginerul iranian Mehran Keshe a anunţat că, pe baza noii înţelegeri a creării gravitaţiei şi a câmpurilor magnetice, a reuşit să reproducă tipul de sisteme care se autoalimentează în mod natural. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   El a construit un reactor plasmatic care reproduce fenomenele ce au loc în nucleul Pământului. Acest tip de reactor (care are cam 15-20 de cm în diametru) are capacitatea să-şi creeze propriile câmpuri magnetice şi gravitaţionale şi nu necesită combustibili convenţionali (fosili), funcţionând doar pe baza unei anumite utilizări a hidrogenului (care este cel mai răspândit element din Univers). Au fost realizate numeroase teste cu reactoare plasmatice simple sau chiar cu banale sticle de plastic de Coca-Cola.

   Un experiment foarte simplu care evidenţiază producerea unei forme de energie electrică din plasmă, într-o sticlă de Coca-Cola a fost realizat de M.T. Keshe în anul 2007. Cercetările şi experimentele realizate au demonstrat în mod clar că acest tip de tehnologie este fezabilă şi de încredere şi că energia şi materia pot fi generate ieftin şi curat (fără poluare), într-un mod extrem de performant, care a fost până acum total necunoscut ştiinţei oficiale. Au fost îndosariate patente pentru sute de aplicaţii ale acestei tehnologii, cum ar fi generatoare supereficiente de energie, sisteme antigravitaţie, purificarea mediului ambiant, nanotehnologia, multiple aplicaţii în domeniul medical etc. Una dintre aplicaţii este un generator care, prin intermediul rotaţiei unui câmp de plasmă magnetizată într-o bobină de sârmă de cupru, are capacitatea să inducă un curent de electroni prin acea bobină care poate genera astfel energie electrică oriunde în Univers, în orice moment. 

   Mehran Keshe a explicat că întocmai cum electronii se rotesc în mod natural în interiorul atomilor, la fel se roteşte şi miezul generatorului său în virtutea legilor naturii. Rezultatele experimentale obţinute de M. Keshe arată că s-a reuşit ca, prin modificarea câmpurilor magnetice şi gravitaţionale ale elementelor, acestea să poată fi trecute dintr-o stare de agregare în alta la temperatura şi presiunea camerei (adică în condiţiile obişnuie de mediu). În mod obişnuit, trecerea materiei dintr-o stare în alta se face prin modificarea temperaturii sau presiunii. 

   Mehran Keshe a extras prin noile metode, direct din aer, gaze, precum dioxid de carbon (CO2) sau metan (CH4) şi a reuşit să le menţină sub formă de nanoparticule în stare lichidă, de gel sau pudră. Deşi poate să pară de necrezut, există rezultate foarte concrete care arată că, prin reproducerea anumitor condiţii plasmatice în reactoare de tip Keshe, pot fi produse orice fel de materiale, oriunde în spaţiu. Se creează mai întâi plasma (starea de plasmă) – să zicem – a cuprului din câmpul magnetic al Universului şi apoi acea plasmă poate fi con vertită în materie. La fel se poate proceda pentru a produce aur, diamante, mercur, sau orice alt element pe frecvenţa căruia sunt acordate câmpurile generatorului. Este util să amintim că plasma este cea de-a patra stare de agregare a materiei, celelalte trei fiind cea solidă, lichidă şi cea gazoasă. Plasma este starea principală a materiei din care sunt constituite stelele, ceea ce înseamnă că aceasta este starea preponderentă a materiei din întregul Univers. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Aplicaţii deosebit de eficiente au fost realizate în domeniul vindecării diferitelor tipuri de boli. Aspectul esenţial e că metodele Keshe operează direct la nivelul structurilor plasmatice şi atomice ale trupului uman. Odată ce o boală este diagnosticată, reactorul plasmatic este calibrat pe configuraţia şi frecvenţa necesară a organului afectat.

   Sistemul poate stimula organismul prin intermediul câmpurilor energetice în direcţia inversării unor procese maladive sau pentru deschiderea unor blocaje, pentru a dizolva ?resorbi anumite structuri materiale (inflamaţii, pietre, nisip, polipi, celule canceroase) sau pentru a stimula creşterea unor zone afectate. În acest mod celule afectate sau deteriorate ale organelor pot fi aduse înapoi la starea de sănătate. 

   Câmpurile energetice care acţionează la nivel informaţional sunt resetate permanent, iar informaţiile eronate din organism sunt complet şterse şi înlocuite cu informaţiile corecte. Procedura nu presupune pastile, injecţii şi nici efecte secundare, precum în cazul medicinii actuale. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Cum spuneam in 4 si 4.1

  a aparut psihopata cu imnurile ei tembele pentru Keshe , la fel de stupid de agramata, incat nu stie nici definitia "editorialului" -un ARTICOL pentru ziar.... 

  Imi pare rau ca dl C Codita are ca fan o "doctoro", "masterata", "cunoscatoare" a 24 de limbi (mai putin limba romana) ,care la 57 de ani arata ca la 20, comunica "eteric" si este preferata geniilor contemporane respectiv a iranianului K, care a construit lumea in cateva ore -dupa resursele ei intelectuale-. 

  Aveti cu prisosinta demonstratia ,in postarile ei "stiintifice", cu privire la problemele ei (mentale). 

  Ii urez insanatosire grabnica si MULTA , MULTA SANATATE 

  PS

  Evitati sa intrati in "dialog" cu "geniala" ca nu mai "scapati" 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Planul gheata 9, ti-a usurat munca de a mai lucra la o viziune a unei lumi mai bune. Dar mai ai sansa sa lucrezi la o contraviziune pentru o lume mai buna. Am mari dubii ca vei fi inclinat sa faci asta. vei spune ca lucrezi degeaba.

   Tu ai aratat cat de bine cunosti limba romana, in postarile tale. Asta pentru canu te-ai lasat corectat de profesori.Nu mai face greseli, te rog. Trebuie sa tii la imaginea ta sau macar sa te abtii sa ne mai arati lipsa de instructie, educatie si bun simt. Vocabularul tau este limitata la sanatate mintala( pardon mentala cum scrii tu), salvarea, pastile. Se pare ca ai mare incredre in acest sistem medical. Rau faci! Iti doresc s anu ajungi vreodata in spital si nici sa fii bolnav. 

   Editorialul este un articol de fond, nu un articol oarece. 

   Tu NU AI 7ANI DE ACASA SI ESTI ATAT DE FARA FRANE NERVOASE INCAT NU PIERZI VREO OCAZIE SA SEMNALIZEZI!  

   EU SUNT SLAVA DOMNULUI, SANATOASA, TANARA SI PLINA DE ENERGIE in floarea varstei PENTRU CA NU APELEZ LA MEDICINA ALOPATA. 

   SA AUZIM DE BINE, COPILE!

    

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Conform definitiei tale cine vorbeste despre genii si da un exemplu, fie el di dl Keshe sau dl CORNEL CODITA are probleme mintale.

   O definitie are gen proxim si diferenta specifica, daca ai invatat asta la logica. 

   Nu vei putea niciodata sa ajungi la nivelul tatalui meu spiritual, fostul meu profesor si ghid spiirtual CORNEL CODITA.Nici macar nu il poti intelege dar sa il si apreciezi!

   EU nu ma consider un geniu, eu doar apreciez adevarata valaore, geniile. Universul mi-a scos in viata si familie, multe genii de la care am invatat multe lucruri si eu, o muritoare de rand. Nu am creat nimic genial si nici nu am descoperit eu ceva. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Ca sa nu apara nici un dubiu, cum incearca agramata asta psihopata (vezi 5.2 prima propozitie..)

   Dl. C. Codita este o persoana respectabila care are toata simpatia si consideratia mea pentru el si activitatea sa . 

   Despre genii si UNICUL dl.Keshe o las pe "noaptea mintii" cu problemele ei mentale sa delireze. 

   PS  

   o psihopata e o persoana cu probleme mintale (deci daca spui o psihopata cu probleme mintale faci un.... pleonasm ("doctorito" masterata) fara habar de limba romana... 

   daca insa spui o psihopata (o persoana cu probleme mintale) cu probleme mentale (adica cu probleme de mentalitate) te definesc pe tine:  

   o persoana cu (grave) probleme mintale si de mentalitate... 

   Acum ca ti-am tradus apeleaza la tratamentul zilnic ....

   MULTA SANATATE 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Intr-o tara plina de mitocanie am devenit si eu mitocan! Va rog SA MA SCUZATI!

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Nu e nevoie sa te scuzi mereu. Mereu il ataci pe autor, il inviti sa mearga la spital. Credeam ca esti barbat dar esti mahalagioaica cea grasa.Mitocania combinata cu marlania nu se trateaza. O ai in hgene, mostenire din mosi stramosi.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Cel mai inteligent cedeaza primul. Nu te caracterizeaza nici inteligenta dar nici intelepciunea. Te rog sa nu mai bagi intre mine si tatal meu spiritual. Nu e treaba ta ce scriu eu despre articolele de fond ale domniei sale si cum doresc sa comunic cu dumnealui.Ne intereseaza direct si personal. Asta ramane pentru posteritate, nu te proveste pe mata, oricum nu ai pregatirea si nici aplecarea intelegerii.Maniera ta de a te exprima si reactiona denota marginimea spiritului si a culturii generale.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Aici, BALACEANCA.!!! ... E DE LA NOI... O RETRAGEM.. NU O ATINGEȚI, cuantic-eteric-OZN istic - Keshe-....fără costum de SUDOR. FRIGEeee! Rușine C.C.(sau ești chiar tu.?, dedublat..?) prea des....

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Asa sunt eu, atac pe toata LUMEA, nu ma pot abtine...sunt malagioaca pur sange.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Cum ar arata lumea terestra

  1,Daca ar asigura servicii medicale gratuit, de calitate bazate pe cunoasterea autentica si profunda si nu pe profit ca BiG Pharma. Medicina alopata nu vindeca doar trateaza simptomele. fara bolnavi nu exista profit. 

  Fizica punctului zero şi Câmpurile Energetice Subtile de Organizare (CESO) 

  Lumea ştiinţei demonstrează că materia nu este altceva decât condensarea unui strat de energie subtilă universală şi oscilantă, care reprezintă starea virtuală cunoscută şi ca energie a punctului zero. În producerea materiei, energia punctului zero pur şi simplu se condensează în energie tahionică; aceasta este apoi transformată în frecvenţe de către CESO (Câmpuri Energetice Subtile de Organizare), creându-se toate varietăţile de forme. 

  Termenul „CESO” e descris de Dr. Gabriel Cousens în cartea sa, Nutriţie spirituală şi dieta Rainbow, unde explică modul în care această energie subtilă organizează şi măreşte energia fizică, pe măsură ce trece în forma materială, ajutându-ne să înţelegem cum este ea ordonată în corpul fizic – întrucât asta este, desigur, preocuparea noastră, atunci când vorbim despre vindecarea fizică. 

  Fiind o condensare a unui substrat de energie subtilă universală şi vibratorie, sau o stare virtuală sau de vid, într-o matrice a timpului şi a spaţiului, materia este alcătuită din forme şi densităţi energetice individuale. Cu alte cuvinte, materia reprezintă structura manifestată a tot ce există în natură şi a legilor care guvernează toate fenomenele fizice. În limbaj spiritual, conştiinţa pură, energia cosmică şi PRANA universală sunt termeni analogi pentru această stare nemanifestată de ordine perfectă. CESO constituie o încercare de a descrie cum se produce şi cum e ordonată această precipitare de la energia subtilă, către forma materială....acestea sunt câmpuri care creează şi, în acelaşi timp, energizează forma-şablon a sistemelor vii. CESO există în toate aspectele continuumului energetic. Pe măsură ce CESO ies din starea virtuală, ele sunt capabile să se organizeze la orice nivel al organismului uman – de la structura celulară, până la sistemele organice şi chiar la corpurile subtile. Aceste CESO rezonează cu energia nelimitată a stării virtuale, transportând-o prin diverse sisteme de fragmentare care, în cele din urmă, o transferă în câmpurile energetice ale organismului uman. În felul acesta, CESO  rezonează cu complexul minte-trup şi îl energizează. 

  Energia punctului zero este omniprezentă; aşadar, într-o anumită măsură, noi rezonăm în permanenţă cu această energie cosmică. În majoritatea timpului, avem doar experienţe indirecte sau de scurtă durată ale acestui fapt, însă în anumite etape ale evoluţiei spirituale e posibil să experimentăm această rezonanţă printr-o acordare directă, în mod consecvent şi conştient. Pentru mulţi oameni, acest gen de experienţă se produce, iniţial, în timpul meditaţiei. 

  Pe măsură ce devenim din ce în ce mai conştienţi de această stare energetică virtuală şi rezonăm cu ea, minţile noastre se contopesc şi se unesc cu această conştientizare, ca fiind adevărul şi realitatea imuabile ale existenţei noastre. Rezonanţa devine parte din această cunoaştere conştientă, în activităţile noastre de zi cu zi. În cele din urmă ea ajunge să fie o conştientizare continuă şi o acordare permanentă la energia cosmică. Este ceea ce se numeşte conştiinţa cosmică. 

  Intensificând energia tahionică în viaţa noastră, în mod indirect ne mărim rezonanţa cu energia punctului zero. În consecinţă, ne îmbunătăţim toate nivelele sănătăţii trupeşti, emoţionale, mentale şi spirituale şi accelerăm procesul de trecere către niveluri superioare ale ordinii în viaţă. Astfel, procesul nostru de vindecare şi evoluţie spirituală se intensifică.” 

  2.Daca am beneficia de energie libera gratuit pentru ca aceasta se afla in jur din belsug.  

  Prima exteriorizare a energiei punctului zero, informă şi nemanifestată, este în energia tahionică. Renumitul cercetător german Hans Nieper descria tahionul drept o formă de energie uşor contractată, sau drept acea stare virtuală care încearcă să devină particulă. Ea există la graniţa dintre energie şi materie. 

  În esenţă, tahionul este alcătuit din particule subatomice, a căror viteză depăşeşte întotdeauna viteza luminii. Existenţa lor pare să fie compatibilă cu teoria relativităţii. Tradiţional, se consideră că teoria relativităţii se aplică doar la particulele care se deplasează cu o viteză mai mică decât cea a luminii. Acest lucru s-ar putea schimba, deoarece existenţa tahionului a fost demonstrată matematic, iar efectele lui au fost măsurate. Particulele obişnuite există exclusiv la viteze mai mici decât viteza luminii. Tahionul există doar la viteze care depăşeşsc viteza luminii. Deşi este greu pentru oamenii din secolul al XX-lea să conceapă o astfel de energie, Dr. Callahan a dovedit existenţa tahionului folosind frunze de smochin şi un osciloscop. Totodată, el a demonstrat că energia tahionică are o viteză mai mare decât lumina. 

  Energia continuă apoi să coboare şi este „turnată” în forme materiale. De asemenea, ea interacţionează cu formele materiale, în diverse moduri energetice. Această interacţiune cercetare-teorie a oferit matricea Câmpurilor Energetice Subtile de Organizare, pe care se bazează teoria lui Cousens 

  -3.Daca am oferi cunoastere prin educatie, in mod gratuit si nu am mai cheltui enorm pe inarmare si energie poluanta 

  3.Daca am oferi un venit garantat fiecarui individ de pe planeta de la nastere la moarte pentru a-i lasa timp sa se dezvolte personal dar sa ajute si dezvoltarea comunitara, sa nu mai fie obligat sa lucreze sclav pe plantatie la maturitate, doar ca sa supravietuiasca.  

  5. Daca am depolua terra prin modularea cheltuielilor militare  

  -6.Daca am crea un model societal in armonie cu universul, care sa nu mai creeze deseuri sociale  

  7. Daca pacea, iubirea, generozitarea ar inlocui violenta, frica si egoismul....  

  Iti las tie placerea sa descoperi tot ce lipseste si ti-ai dori.  

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. care să repare Țara, să-l 'lege' /înțepe (cu sula-n coaste) pe i. i. iLiCi ( kgb) & comp plicii din '89 la crime contra lu' HOMO sapiens. Mai lipsește un... STOP creerelor spălate în urna cu voturi. Și asta nu-i tot......

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Astept mai mult! OK

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

DIN ACEEAŞI SECŢIUNE

Editorial

Citeşte toate articolele din Editorial

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS