Investitorul de la Cupru Min vrea să colaboreze cu comunităţile locale

Ziarul BURSA #Materii Prime / 4 aprilie 2012

Investitorul de la Cupru Min vrea să colaboreze cu comunităţile locale

Creşterea numărului de locuri de muncă, îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi desemnarea unei echipe de management şi operaţiuni care să colaboreze cu comunităţile locale, precum şi respectarea celor mai bune practici de mediu, sunt punctele principale pe care le vor urmări în perioada următoare investitorii Cupru Min, se arată într-un comunicat de presă al Bay Front Capital Partners şi Roman Copper Corp. Potrivit Agerpres, comunicatul arată: "Pe măsură ce avansăm împreună cu Guvernul român pentru a ajunge la un acord final, prioritatea noastră este să desemnăm o echipă de management şi operaţiuni capabilă să pună în valoare potenţialul minei. Această echipă va colabora cu comunităţile locale, inclusiv cele din Lupşa, Abrud şi întregul judeţ Alba, implicân-du-se total în viaţa socială şi culturală a regiunii".

BayFront Capital Partners, cu sediul în Toronto, Canada, este o bancă de investiţii specializată în finanţarea companiilor private din metalurgie şi minerit, energie, agricultură, tehnologie şi biotehnologie. Instituţia deţine o experienţă vastă în industria minieră, având în portofoliu tranzacţii în întreaga lume în valoare de miliarde de dolari.

Roman Copper Corp. a fost înfiinţată, la finele anului 2011, de către BayFront special pentru a participa în licitaţia pentru Cupru Min.

Investitorii au precizat că Roman Copper Corp. şi BayFront nu au nicio legătură cu Stephen Roman sau cu Frank Timiş.

În data de 26 martie, Roman Copper Corp. Canada a fost declarată câştigătoare la licitaţia organizată pentru vânzarea acţiunilor deţinute de stat la societatea Cupru Min SA Abrud, la preţul de 200,772 milioane euro, preţul de pornire fiind de 57,363 milioane euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0120
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7274
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.4903

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro