Crypto

JOACHIM HOUBEN, CONSULTANT:"Faptul că sistemul de iluminat este românesc reprezintă un avantaj"

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Companii / 28 iulie 2020

"Faptul că sistemul de iluminat este românesc reprezintă un avantaj"

Faptul că sistemul de iluminat instalat pe stadionul din Craiova este un produs româ­nesc reprezintă un avantaj, întrucât, atât întreţinerea, cât şi celelalte aspecte care ţin de proiect, vor putea fi mai repede şi mai bine realizate decât dacă ar fi fost vorba de un produs din Europa, având în vedere că, în acest caz, ar fi fost nevoie să fie importat, iar partea de mentenanţă să fie asigurată de producători, este de părere Joachim Houben, expert în construirea facilităţilor sportive de construcţii, având o lungă cooperare cu Federaţia Internaţională de Athletism.

Domnia sa ne-a explicat: "Există un regulament al Federaţiei Internaţionale de atletism în care se spune cum trebuie să fie luminile pe stadion, câţi lucşi trebuie să aibă instalaţia etc. Eu trebuie să supraveghez totul, verific conformitatea rezultatelor cu proiectul şi cu standardele, aşadar eu sunt aici pentru respectarea procedurilor care asigură calitatea.

Sunt mulţi producători care fabrică sisteme de iluminat, dar la proiectul din Craiova a fost selectată Electromagnetica şi am văzut că reprezentanţii acestei companii sunt foarte interesaţi să facă o treabă bună, au ascultat ce era necesar de făcut, au realizat un program pe calculator pentru a vedea daca sis­temul funcţionează.

Aceasta, însă, a fost doar partea teoretică, adică jumătate din proces. A trebuit să verificăm, să vedem dacă avem suficientă lumină pe întreaga suprafaţă a stadionului şi am descoperit că erau zone unde nu era suficientă lumină, iar specialiştii de la Electromagnetica au schimbat proiectul în concordanţă cu aceste constatări, astfel încât a ieşit o lucrare aşa cum trebuie să fie".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

01 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0456
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4299
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6469
Gram de aur (XAU)Gram de aur227.1710

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro